Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote]Във снимката, тези карти са на Mi-fi, предполагам:
линк
Стеува 4,90лв. на месец.[/Quote]
Това е за Русе и региона.
Предлага се от русенския оператор Networx
линк
Стеува 4,90лв. на месец.[/Quote]
Това е за Русе и региона.
Предлага се от русенския оператор Networx
Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Взех и аз мобилен номер от Булсатком за 3 месеца безплатно, но имам проблем - когато аз набирам всичко е наред, звъни, дигат ми, чуваме се (пробвах да звъня и на трите оператора - работи). Когато на мен звънят не звъни, а се чува съобщение: "Поради технически причини разговора не може да бъде осъществен".
Помагайте, къде е причината? Някой има ли го този проблем, може би нещо по настройките трябва да бутна, дайте ми моля ви акъл.
Помагайте, къде е причината? Някой има ли го този проблем, може би нещо по настройките трябва да бутна, дайте ми моля ви акъл.
Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Не знам. На мен ми звънят успешно. Възможно е булсатком да са забравили да ти пуснат входящите.
Звънни утре на 042 937200 да проверят.
P.S. Сега дават 3 месеца по 1000 мин. напълно безплатно, без мобилна тв. Без сим карта, само с приложението.
Ако ти хареса подписваш 18 месечен договор до 3 дни след края на тестовия период. Може и по-късно, но няма да ти се пази номера в такъв случай.
Звънни утре на 042 937200 да проверят.
P.S. Сега дават 3 месеца по 1000 мин. напълно безплатно, без мобилна тв. Без сим карта, само с приложението.
Ако ти хареса подписваш 18 месечен договор до 3 дни след края на тестовия период. Може и по-късно, но няма да ти се пази номера в такъв случай.
Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
На андроид 4:2 дава поради техническа причина ,а на андроид 6 става.Проблема е на хамавият zoiper
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote]Ако ти хареса подписваш 18 месечен договор до 3 дни след края на тестовия период.[/Quote]
На промоционалните цени (скритите оферти :D)или тези, посочени на страницата им:
http://www.bulsat.com/mobilni.php
На промоционалните цени (скритите оферти :D)или тези, посочени на страницата им:
http://www.bulsat.com/mobilni.php
Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Момичето не знаеше.
P.s. Засега не се предлага преносимост КЪМ булсатком. За обратното не знам.
P.s. Засега не се предлага преносимост КЪМ булсатком. За обратното не знам.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Ами аз нито ще се пренасям, нито ще се изнасям. Просто ще си взема нов номер, но искам доколкото е възможно да си изясня нещата предварително. Ходил съм няколко пъти в техен офис във връзка с мобилния интернет и хич не са в час.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Дам. Четохме указанията, спуснати преди 4 дни заедно със слижителката и накрая каза, че не знае как се попълва. :)
Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote]На андроид 4:2 дава поради техническа причина ,а на андроид 6 става.Проблема е на хамавият zoiper[/Quote] Благодаря ти колега [B]sunman76[/B]. Точно това е, "тука е заровено кучето" Аз съм с [B]Android 4.2.2 Jelly Bean[/B] и за това при мен не работи.
Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Сега пък друга служителка ми каза,.че договорът ще е безсрочен след края на теста, ако не се вземе телефон. Не знаеше за намалените цени.