Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote]Аз съм с Android 4.2.2 Jelly Bean и за това при мен не работи.[/Quote]
И моите 5 ст. по темата. Аз съм с Android 4.4.2 и също не работят входящи обаждания.
И моите 5 ст. по темата. Аз съм с Android 4.4.2 и също не работят входящи обаждания.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
В Един офис ми казаха ,че проблемът е навсякъде
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
То и при Макс не работеха винаги, и не само при тях - всяка услуга с push е така. Въобще, на VoIP не е сериозно да се разчита за входящи обаждания, още повече, че и мобилният нет неминуемо спича на места, без значение кой е операторът.:)
- Luke_Netwalker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[B]@sunman76[/B]
[Quote]В Един офис ми казаха ,че проблемът е навсякъде[/Quote]
В Googleplay пише: Изисква Android 2.1 и по-нова. Просто са развалили Zoiper-a в стремежа си да го маскират като тяхно приложение. И никъде не дават настройки за да опита човек с друго приложение.
[B]@celitel[/B]
[Quote]То и при Макс не работеха винаги[/Quote]
При Булсата изобщо не работят. Има положителни отзиви (за входящи обаждания) само за Андроид 6.
[Quote]всяка услуга с push е така[/Quote]
Това изобщо не е вярно. Единственото VoIP приложение, което подържа push е Acrobits и при него всичко си е наред. Ползвам го с VMobile и Justcall и нямам никакви проблеми с входящите обаждания.
[Quote]В Един офис ми казаха ,че проблемът е навсякъде[/Quote]
В Googleplay пише: Изисква Android 2.1 и по-нова. Просто са развалили Zoiper-a в стремежа си да го маскират като тяхно приложение. И никъде не дават настройки за да опита човек с друго приложение.
[B]@celitel[/B]
[Quote]То и при Макс не работеха винаги[/Quote]
При Булсата изобщо не работят. Има положителни отзиви (за входящи обаждания) само за Андроид 6.
[Quote]всяка услуга с push е така[/Quote]
Това изобщо не е вярно. Единственото VoIP приложение, което подържа push е Acrobits и при него всичко си е наред. Ползвам го с VMobile и Justcall и нямам никакви проблеми с входящите обаждания.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Здравейте,при мен не работеше на редми 3 със андроид 5.1 смених го със къстъм ром 7.1.2 и няма проблем могат да ме набират.Явно работи от 6.0 нагоре.Единственото засега което не работи не ме чуват през блутута.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Бреййй, това било сериозна работа и само за 9/14/19 лв./месец... Тия на какви тежки наркотици са?! Как да не си пренесе номера човек при тях... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Всъщност е напълно безплатно по 1000 мин на мес. за 3 мес. при условие да сме бета тестъри - да казваме кога какво не работи. Засега например не работят обаждания от и към стационарни номера, мобилните са ок.
След това е 9 лв, 14 и 19 лв, но само ако ще ползваш интернет през тяхната мрежа. В противен случай е 3/6/9 лв за 400/1000/ неограничени минути към всички в БГ и зона 1 ЕС. Плюс мобилна тв.
След това е 9 лв, 14 и 19 лв, но само ако ще ползваш интернет през тяхната мрежа. В противен случай е 3/6/9 лв за 400/1000/ неограничени минути към всички в БГ и зона 1 ЕС. Плюс мобилна тв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
При мен работи набирам стационарен номер без проблем,когато е слабо покритието в случая мтел ме изхвърля.Засега е ок.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Някои стационарни бачкат. Явно зависи в коя мрежа е или просто още работят по приложението, нали затова е безплатен тест.
Андроид 5.0 при мен - входящите работят, смс също, но съм пробвал само входящ смс, защото не знам по колко се таксуват.
Андроид 5.0 при мен - входящите работят, смс също, но съм пробвал само входящ смс, защото не знам по колко се таксуват.
- Luke_Netwalker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote]При мен работи набирам стационарен номер без проблем[/Quote]
И аз набирам както мобилни, така и стационарни. Входящи - никакви.
И аз набирам както мобилни, така и стационарни. Входящи - никакви.