Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote] за обаждания до 112.
Въпросът е, че мрежата на Булсат е доста рехава и не може да се разчита на нея за подобни обаждания. Засега.[/quote]
За 112 това няма значение. Можеше да се избира и с карта на Макс в метрото, т.е. достатъчно е някой друг да има покритие където ще го избираш.
[Quote]Да си платиш за voip+net и отделно за нет от друг оператор. ”Леко” скъпо излиза.[/quote]
Именно затова вместо 9 лв за нет + 400 мин. ще се плащат 3 лв само за 400 мин., 6 лв за 1000 мин и 9 лв за неограничени мин. (Това навсякъде се правят, че още не го знаят, но познат ми го снима от системата.). В момента точно това и предлагат за фиксираните трлефони булсатком, явно сметката излиза.
P.s. Уж трите големи оператора се разбраха за общи действия и вдигнаха цените, обаче единият дава безплатен мобилен нет, та се къса, друг осигурява безплатните минути тука и на практика се прецакват един друг.
Въпросът е, че мрежата на Булсат е доста рехава и не може да се разчита на нея за подобни обаждания. Засега.[/quote]
За 112 това няма значение. Можеше да се избира и с карта на Макс в метрото, т.е. достатъчно е някой друг да има покритие където ще го избираш.
[Quote]Да си платиш за voip+net и отделно за нет от друг оператор. ”Леко” скъпо излиза.[/quote]
Именно затова вместо 9 лв за нет + 400 мин. ще се плащат 3 лв само за 400 мин., 6 лв за 1000 мин и 9 лв за неограничени мин. (Това навсякъде се правят, че още не го знаят, но познат ми го снима от системата.). В момента точно това и предлагат за фиксираните трлефони булсатком, явно сметката излиза.
P.s. Уж трите големи оператора се разбраха за общи действия и вдигнаха цените, обаче единият дава безплатен мобилен нет, та се къса, друг осигурява безплатните минути тука и на практика се прецакват един друг.
Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Колеги,
Някой с пренесен мобилен номер към Булсат ако има, да сподели дали има драми?
Благодаря
Някой с пренесен мобилен номер към Булсат ако има, да сподели дали има драми?
Благодаря
Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Не се поддържа пренасяне на номер към булсатком до края на август. Четох го в раздадените им инструкции. А от обратното не виждам смисъл засега, щом са безплатни минутите.
Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Пренос от Булсат навън има смисъл само ако успееш да вземеш сравнително хубав номер, както аз с 099-60-80-...Но засега мисля да подкрепям българския оператор и дори да им плащам след тестовия период. Въпреки че на Виваком имам неограничени разговори към всички мрежи, Булсат може да ми свърши безценна работа в роуминг извън ЕС. Освен това има смс-и, нещо което липсваше при Макс.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Това ли са последно цените?
Искам да взема една карта...но не знаех че има карти без дейта.
Искам да взема една карта...но не знаех че има карти без дейта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Може да вземеш една "карта", което всъщност представлява едно бонче с мобилния ти номер и парола за приложението Булсат Voice. 3 месеца абсолютно безплатно!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
А след 3-те месеца какво следва - прекратява се автоматично или става (без)срочен на тарифите, които са на сайта?
В момента си имам предостатъчно минути и Интернет, но бих си взел такава карта, ако ми дадат хубав номер...
В момента си имам предостатъчно минути и Интернет, но бих си взел такава карта, ако ми дадат хубав номер...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Ако искаш да ползваш и след безплатния период- отиваш малко преди изтичането му да ги уведомиш. Минаваш на безсрочен договор, ако не взимаш устройство. Ако не отидеш, ти го прекратяват и предполагам губиш номера.
С Булсат имаш единствено подписан протокол за тестово ползване. Няма договор и всеки може да пробва безплатно и без риск!
С Булсат имаш единствено подписан протокол за тестово ползване. Няма договор и всеки може да пробва безплатно и без риск!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Много ти благодаря за инфото! Утре ще мина да ги питам за хубави номера, дано ми дадат... :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Дават възможност за избор на номера от десет възможни. Не че не може да се презареди страницата. Иначе някой има ли проблем с логването? Днес се абонирах, но не успявам да вляза. Получавам грешка за неправилни данни.