Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
E то анализ на була вече направиха GWS като мереха Виваком. Няма кой друг да е заел 5то място.
Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Имам въпрос към всички: някой смята ли да използва услугата и занапред, когато се очаква да е платена? Ако да, защо бихте го направили? Споделете, че ми е интересно. Предполагам не само на мен.(cyber)
Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Аз да - или на плана 400 мин за 3 лв, или на този от 6 лв за 1000. Но само ако е безсрочен. И ако се уредя с изгодна data карта или си пооправят мрежата до тогава(септември).
Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Аз бих ги ползвал, ако мога да си пренеса номера и ако приложението им не харчи батерия повече от допустимото, например колкото Вайбър. А дотогава въобще и няма да ги пробвам ;) Имах пъклен план да ползвам и безплатен нет през този 3-месечен гратис период, пък те взеха, че се усетиха ;)
Между другото ми е любопитно в графиките на андроид за използвано процесорно време как е съпоставката между Вайбър и Bulsatcom Voice, за тези, които ги държат активни и двете през цялото време.
Между другото ми е любопитно в графиките на андроид за използвано процесорно време как е съпоставката между Вайбър и Bulsatcom Voice, за тези, които ги държат активни и двете през цялото време.
Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Въобще не оказва влияние на батерията. При мен и двете са включени нон-стоп и въобще не се появяват в статистиката на приложенията, ползващи най-много батерия. Явно са в категорията "други"- 2.5 %.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
При мен товари около 20%.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
При iPhone не харчи повече от WhatsApp или Viber.
Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote]Между другото ми е любопитно в графиките на андроид за използвано процесорно време как е съпоставката между Вайбър и Bulsatcom Voice, за тези, които ги държат активни и двете през цялото време.[/Quote]Аз съм от тези, които си държат всичко активно непрекъснато и веднага рапортувам: Най-много точи от батерията приложението Bulsatcom Voice, след това следват: Skype, Viber и най-малко точи WhatsApp.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
За разлика от другите VoIP оператори, тук нямам проблеми с това как ме чуват. Отначало аз чувах лошо, но от Audio, Speaker gain поставих 3db и сега всичко е наред. От 27.05 съм провел 6 разговора с продължителност 3-10 мин. и се чуваше отлично и мен ме чуваха. Като погледна след това разговора ми показва 4.5/5.0, 4.6/5.0 за мобилни и 4.0/5.0 за стационарни. Днес говорих около 6 мин. с номер от Близу и беше 4.5/5.0. Аз съм в Надежда и ползвам 3G от БОБ. Андроида ми е 4.4.2. и не мога да приемам обаждания.