Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Може ли едновременно да се въведе регистрацията от един номер на два телефона ?
Samsung Galaxy S22 ULTRA
-
- Регистриран: 20 апр 2008, 09:41
Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Знае ли някой, как се проверяват изговорените минути - било то с код или логване някъде в сайта на Булсатком ? И от кога до кога е отчета на тези минути ? Служителката не знаеше точен отговор, а предполагаше, че от днес до др. месец по същото време са минутите. Иначе имам няколко обаждания (изходящи и входящи) и съм доволен - ако и цената от 3 лв. с ДДС за 400 минути остане в сила, предполагам ще продължа да ги ползвам като допълнителна услуга.
Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Според съпорта - в рамките на тестовия тримесечен период няма да може да се проверяват оставащите минути. Сметката, ако си говорил в чужбина, пращал си смс-и, надвишил си 1000 мин- може да се проверява в самото приложение - изписва го горе до номера веднага след настъпилото платено събитие, може също да се провери по ЕГН на 042 937200 или 0996 123.
Когато сключиш договор, ще изписва оставащото потребление в профила ти на www.bulsat.com и също ще може да се провери с безплатно обаждане.
Освен това, тогава профилът ти ще служи и за вход в мобилната телевизия с 15, 25 или 45 канала, според избрания абонамент.
Когато сключиш договор, ще изписва оставащото потребление в профила ти на www.bulsat.com и също ще може да се провери с безплатно обаждане.
Освен това, тогава профилът ти ще служи и за вход в мобилната телевизия с 15, 25 или 45 канала, според избрания абонамент.
-
- Регистриран: 20 апр 2008, 09:41
Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote]може също да се провери по ЕГН на 042 937200 или 0996 123.[/Quote]
това е добро пояснение, че има някакъв начин на проверка. Все пак дори и тестово е малко странно да не знаеш колко си изприказвал до момента. Нали това е идеята на Бета-тестването, да се изчистят проблемите.
това е добро пояснение, че има някакъв начин на проверка. Все пак дори и тестово е малко странно да не знаеш колко си изприказвал до момента. Нали това е идеята на Бета-тестването, да се изчистят проблемите.
Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Е щом показва промяната в сметката, значи работи. За да направят проверка или ние да направим за оставащото, трябва номер на договор, а ние още нямаме договори.
Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
И аз си взех. Хареса ми, че подобриха звука. Сега още по-добре ме чуват, обаче не ми харесва, че изчезна статистиката на сметката в реално време. Така се притеснявам да им се доверя.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
И аз взех, не е лошо. Казаха ми, че ме чуват добре, но аз ги чувам по-тихо. Става ако нямаш минути, но с плановете с неограничени , които имаме за момента го обезсмислят.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote]Казаха ми, че ме чуват добре, но аз ги чувам по-тихо.[/Quote]
Влез в настройките: Audio: Speaker Gain: сложи плъзгача на 1-2db и ще чуваш по-добре.
P.S. А някой обърна ли внимание, че изчезна "00 BGN" от екрана на приложението?
Влез в настройките: Audio: Speaker Gain: сложи плъзгача на 1-2db и ще чуваш по-добре.
P.S. А някой обърна ли внимание, че изчезна "00 BGN" от екрана на приложението?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Имаше някой зеънял в чужбина. И на него ли не му показва сметката вече?