Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Какво става с гласовата услуга пишете отзиви!
Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Какво да става?Работи си.В тоя форум,по същество,рядко се пише.На мен лично,ми върши перфектна работа.Изпозвам го като служебен,без нужда от втори или двусимов апарат.Преди ползвах фирмения си номер с пренасочване към личния ми,понеже не искам да нося два телефона.За месец ползване,не съм имал съществени проблеми.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Гласовата услуга си работи на 6. Досега не съм имал проблеми.
-
- Регистриран: 20 апр 2008, 09:41
Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Здравейте, някой има ли повече инфо и да са му изтекли безплатните 3 месеца - какво и на каква цена се предлага, за да се подпише договор и запази номера, подписва ли се такъв изобщо или е безсрочен ? На 1-ви изтича и моя срок и се чудя какво да правя с тази карта, не е лоша услугата, но според зависи какво се предлага, ще решавам.
Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Те май всички ни ги писаха до 31.08. Независимо кога са взети. Трябва до 3 дни след това, ако искаш да ти се пази номера. Аз мисля да отида в петък, на 1ви. Въпреки че може да се наложи да четем указанията съвместно със служителите. На 31ви може да не са им спуснати още.
Пишете какви са условията
-
- Регистриран: 20 апр 2008, 09:41
[Quote]Те май всички ни ги писаха до 31.08. Независимо кога са взети. Трябва до 3 дни след това, ако искаш да ти се пази номера. Аз мисля да отида в петък, на 1ви. Въпреки че може да се наложи да четем указанията съвместно със служителите. На 31ви може да не са им спуснати още.[/Quote]
Аха, може, на мен жената ми каза до 31-ви да отида (на 31-ви май е взета), но ще ходя да питам явно ден-два по-рано информативно.
Аха, може, на мен жената ми каза до 31-ви да отида (на 31-ви май е взета), но ще ходя да питам явно ден-два по-рано информативно.
- Luke_Netwalker
[Quote]Пишете какви са условията[/Quote]
От още един източник се потвърждава това, което показва @tzincbg на скриншота си.
От още един източник се потвърждава това, което показва @tzincbg на скриншота си.
- Luke_Netwalker
Колеги, някой ходил ли е вече до офис на Булсат да провери какви са условията за подписване?
Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
А това приложение дали поддържа прехвърляне на обажданията?