Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Сега проверих. Няма проблем с регистрацията.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
От вчера,след обяд и аз имам проблеми.Сега пробвах пак.Успявам да набера номер,както и мен ме избират,но при отваряне не се чува нищо и от двете страни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
При мен това започна изведнъж да се случва на някои wifi мрежи. Вчера говорих няколко пъти нормално. Едно входящо включително. Пробвай през мобилен нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Да,през мобилна мрежа,след два неуспешни опита,успях да проведа разговор.
- Luke_Netwalker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Проведох един разговор през мобилен нет като за проба и всичко е ОК от първия път. WiFi много рядко ползвам на телефона.
P.S. Обаче на страницата на Булсата никакви промени. В един друг форум четох, че хората, които са се регистрирали на тази страница виждат офертите с по-ниските цени (без нет) за които говори @tzincbg. Така ли е?
P.S. Обаче на страницата на Булсата никакви промени. В един друг форум четох, че хората, които са се регистрирали на тази страница виждат офертите с по-ниските цени (без нет) за които говори @tzincbg. Така ли е?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Как се регистрирате в булсатком като в тия касови бележки с името и паролата няма нужния номер?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
След като се логна е профила си,ми излизат опциите за плащане,но не и за услугата MobileUnlimited.Единствената информация е,че услугата е активна до 10.09.Никъде не намирам информация за тарифа или нещо подобно.
- Luke_Netwalker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Аз нямам регистрация тъй като не съм клиент на Булсатком. Гласовата услуга се обсъжда и в този форум:
http://dtv-bg.com/showpost.php?p=459055&postcount=108
Там ми казаха, че освен с номер на приемник, регистрация може да се направи и с номер на СИМ картата. И регистрираните потрeбители виждат повече оферти в сравнение с тези на главната страница, в т.ч. и тази с по-ниските цени за Bulsatcom Voice.
http://dtv-bg.com/showpost.php?p=459055&postcount=108
Там ми казаха, че освен с номер на приемник, регистрация може да се направи и с номер на СИМ картата. И регистрираните потрeбители виждат повече оферти в сравнение с тези на главната страница, в т.ч. и тази с по-ниските цени за Bulsatcom Voice.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Да, сега загледах. В акаунта ми имаше само LTE, вече са ми добавили и мобилния номер. 3 лв за 400 мин, 6 лв за 1000 мин, 9 лв за неограничени(5000 мин.)
ПРЕДПЛАЩА СЕ, т.е. ако не ти харесва, спираш да зареждаш и край.
При 6 мес. предплащане дават 1 бонус, при 10 - 2 месеца бонус.
Което значи, че за 30 лв еднократно имате по 400 мин. цяла година, което прави по 2.50 лв на месец
А за 60 лв( 5 лв на месец)- по 1000 мин.
за 90 лв (7.50 на месец) по 5000.
Към всички тарифи има мобилна тв, знам.
Абе яки оферти- с една data карта е чук.
ПРЕДПЛАЩА СЕ, т.е. ако не ти харесва, спираш да зареждаш и край.
При 6 мес. предплащане дават 1 бонус, при 10 - 2 месеца бонус.
Което значи, че за 30 лв еднократно имате по 400 мин. цяла година, което прави по 2.50 лв на месец
А за 60 лв( 5 лв на месец)- по 1000 мин.
за 90 лв (7.50 на месец) по 5000.
Към всички тарифи има мобилна тв, знам.
Абе яки оферти- с една data карта е чук.
- Luke_Netwalker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Колеги, днес след работа ходих до офис на Булсатком. Знаех че само ще си загубя времето, но реших да опитам. Единственото, което ми предложиха бяха офертите от май месец от главната им страница с 18-месечен договор. Казаха, че изобщо не са чували за варианта, който ние обсъждаме тук. От където и да го погледнеш, това е абсурд. Ние тествахме VoIP услуга, а сега ни я предлагат само и единствено с техния мобилен интернет и при това с 18 месечен договор. Продължавам да им желая успех, но не съм в състояние да им бъда спонсор.
А, и към 18:30 ми спряха услугата, която би трябвало да е активна до 24:00.
Не съм опрял до нея
На харизан кон зъбите не се гледат
Все пак това говори за стил на работа и отношение към клиента. Доста ще си помисля дали да си причинявам това да сключа 18 месечен договор с тях.
А, и към 18:30 ми спряха услугата, която би трябвало да е активна до 24:00.
Не съм опрял до нея
На харизан кон зъбите не се гледат
Все пак това говори за стил на работа и отношение към клиента. Доста ще си помисля дали да си причинявам това да сключа 18 месечен договор с тях.