Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Проблем с приложението в чужбина
[Quote]Аз не се радвам, сега разговорите често прекъсват по някое време на случаен принцип.[/Quote]
Откакто съм на 4G (около 8 месеца) не съм имал никакви проблеми. Причината може да е в телефона ти или в мобилния нет, който ползваш. Всички веднага скачаме на оператора щом нещо се случи. Следя и други форуми, в които се говори за BulsatcomVoice, но такова оплакване не съм срещал. Един колега се оплаква, че когато е на WiFi не получава входящи повиквания.
[Quote]Bulsatcom отново намали гласовата си услуга на 0.10лв за най ниския си план[/Quote]
Това е само за ползващите и други услуги.
Откакто съм на 4G (около 8 месеца) не съм имал никакви проблеми. Причината може да е в телефона ти или в мобилния нет, който ползваш. Всички веднага скачаме на оператора щом нещо се случи. Следя и други форуми, в които се говори за BulsatcomVoice, но такова оплакване не съм срещал. Един колега се оплаква, че когато е на WiFi не получава входящи повиквания.
[Quote]Bulsatcom отново намали гласовата си услуга на 0.10лв за най ниския си план[/Quote]
Това е само за ползващите и други услуги.
Re: Re: Re: Re: Re: Проблем с приложението в чужбина
Сега ще пробвам да говоря на говорител само - може да е от абсурдната големина на екрана на телефона и съответно недоброто покриване на proximity сензора.
- Luke_Netwalker
Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Колеги, Булсатком май са направили опция човек да си проверява изговорените минути през профила. Някой забелязал ли го е? При мен не се получава.:(
Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
По телефона на безплатен 0996123при нужда ми казват колко са. Ама така ме уплашиха, като казаха - изговорили сте 2000.......... .секунди. :P
P. S. На някой разговори качеството е паднало, операторите ли саботират нещо?
P. S. 2 На някои 088 номера се чака повече, докато даде свободно, от къде ли ги прекарват?
P. S. На някой разговори качеството е паднало, операторите ли саботират нещо?
P. S. 2 На някои 088 номера се чака повече, докато даде свободно, от къде ли ги прекарват?
Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
[Quote]изговорили сте 2000.......... .секунди[/Quote]
Ако бяха 2000 минути, какво щеше да направиш? :D
Ако бяха 2000 минути, какво щеше да направиш? :D
- Luke_Netwalker
Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Дано не започнат да саботират сериозно. В друга тема някой беше писал, че в общите условия на един от операторите (мисля че беше Теленор, но не съм сигурен) има положение, че при претоварване на мрежата могат да ограничат VoIР-а. Чувал съм, че някои чужди оператори и без претоварване го ограничават. Иначе аз не говоря толкова много и откакто съм на 4G не съм имал проблеми.
Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Щях да си ги платя, щом докажат, че съм ги изговорил и че имам договор, който предвижда такова плащане.
-
- Регистриран: 24 май 2014, 09:53
Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Здравейте, някой има ли проблем с приложението при ios 11.2.6 когато приложението е отворено няма проблеми работи получавам си обаждания и т.н, но когато го затворя и ако някой ми звънни няма никакво известие от него. Гледах по настройките на приложението дали няма опция да остава активно и при заключен телефон, но не немерих.
Пробвах го на андроид там си върви повече от добре.
При вас има ли този проблем.
Пробвах го на андроид там си върви повече от добре.
При вас има ли този проблем.
Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Нямам айфон, но мога да помогна с това :
Пренасочване на всички входящи повиквания става с набиране на *22 , след което се чува съобщение и вкарвате номера - 08... Така няма да пропуснете обаждане.
Спиране на пренасочването става с набиране на *23
Пренасочване на всички входящи повиквания става с набиране на *22 , след което се чува съобщение и вкарвате номера - 08... Така няма да пропуснете обаждане.
Спиране на пренасочването става с набиране на *23
Re: Re: Re: Re: Re: Проблем с приложението в чужбина
Предплатих за година. Каквото стане - Ако спре, спре, на тая цена няма какво да се сърдим.