Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Сигурно са вдигнали цената и не ги признават тия заредени по малко.
Едит: Не са.
Пише си активно до 2019та. Обадих се, чакам обратна връзка. Ако не ще трябва да правя акаунт на роднина.
Едит: Не са.
Пише си активно до 2019та. Обадих се, чакам обратна връзка. Ако не ще трябва да правя акаунт на роднина.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Погледнах си в профила - цените са същите. За MobileStart - 10 ст. Аз съм на MobileStandart - 1000 мин./2 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Получих обаждане от тях, но не можаха да помогнат много, нещо от виваком се била бъгнала сесията и не ме е разлогнало...
Edit: Оправи се по метода, който предложи техника, да вляза от wifi. Явно въпреки, че с превключване на airplane mode получаваш друго ip, виваком те държи в една и съща сесия...
Edit: Оправи се по метода, който предложи техника, да вляза от wifi. Явно въпреки, че с превключване на airplane mode получаваш друго ip, виваком те държи в една и съща сесия...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Как плащате за този пакет MobileStandart - 1000 мин./2 лв. В офис ли става само?
В моя профил е валидна опцията само за по-малкото минути и се казва Ваучер Bulsatcom Voice
В моя профил е валидна опцията само за по-малкото минути и се казва Ваучер Bulsatcom Voice
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
И колко пари ти иска? И пише ли до кога е валиден? Явно за новите абонати или за всички след време ще е с ВАУЧЕР. Защото първото, което предположиха, като звъннах на 0996123 е, че НЕ съм ЗАРЕДИЛ ВАУЧЕР. И аз много се учудих какъв е тоя ваучер.
- Luke_Netwalker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Като си вляза в профила и отида на “Плащане” ми излизат и трите варианта:
MobileStart – 400 мин, за 10 ст./мес.
MobileStandard – 1000 мин. за 2 лв./мес.
Третия вариант с 5000 мин. не помня как се казваше. Не съм се интересувал от него.
Платих през профила си, но плана не се смени автоматично. Обадих се в офиса в Стара Загора и ми го смениха. При мен план ” Ваучер Bulsatcom Voice” няма.
MobileStart – 400 мин, за 10 ст./мес.
MobileStandard – 1000 мин. за 2 лв./мес.
Третия вариант с 5000 мин. не помня как се казваше. Не съм се интересувал от него.
Платих през профила си, но плана не се смени автоматично. Обадих се в офиса в Стара Загора и ми го смениха. При мен план ” Ваучер Bulsatcom Voice” няма.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Да, ако прехвърляш към по-ниска или по-висока тарифа каквато и да е услуга - интернет, GSM... се иска ръчно потвърждение.
Това с ваучера значи, че цената ще е малко по-висока и по-реална, но пък ако ще можеш да си зареждаш втори път за месеца като ти потрябва, ще е супер.
Това с ваучера значи, че цената ще е малко по-висока и по-реална, но пък ако ще можеш да си зареждаш втори път за месеца като ти потрябва, ще е супер.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Добри са им цените,но за жалост имат слабо покритие в страната,кой знае кога ще имат навсякъде
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
То за телефонията не ти трябва покритие, а какъв да е интернет с поне 128килобита(16 килобайта) upload
- Luke_Netwalker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Най-добре е да има човек LTE. Тогава връзката е перфектна.