Не съм убеден за последното. Ето, Макс телеком (Да не се крият зад новото име, за всички е ясно, че са си пак те) никой почти не ги ползва, обаче продължават напук на всякакви пазарни принципи да съществуват.samoznai написа: ↑16 окт 2019, 13:03Дай да ти го обясня малко по-директно, ако може:tzincbg написа: ↑15 окт 2019, 19:16
Ванка, дори да си прав, аз като ползвам евтините услуги не мога да разбера защо е аванта и нещо лошо и как ако се откажа, това би променило тяхната съдба. Това само някой от тройния картел би го казал. Да, неприятна е ситуацията, но аз не мога да ги принудя да не си дават парите за необмислени проекти, не мога да отида и да им наема по-добри инженери за сателита, не мога да им сменя мениджъра, който не пуска приемниците към магазините, не мога да принудя КРС да им отнеме лиценза. Твърденията, че не се интересувам са абсурдни. Просто няма как да повлияя.
Ако не ползвам изгодните им услуги, единствената разлика ще е, че ще плащам повече на друг. Много добре знаем ти и аз, че дългът им не идва от това.
Няма нищо лошо да избираш чия услуга да ползваш и никой не ти казва да плащаш повече, когато можеш да плащаш по-малко.
НО ако ползваш услугите на компания, която
- не си плаща данъците,
- не си плаща лицензните такси, -
- не плаща и особено добре и редовно на служителите си (доколкото чувам)
- блокира с години спектър, без да го ползва
- използва същите тези твои данъци, които твърдиш, че плащаш, за да си плати дълговете по кефчетата на шефчетата си...
Ами, освен че е на ръба на морала (в добрия случай), направо ми звучи глупаво, без да ми се обиждаш
И има начин да повлияеш, не се прави, че не го знаеш...
Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Гласовата услуга на “Булсатком” ще стартира на 15 май
Поредното доказателство, че сме далеч от истинска пазарна икономика !
Далеч сме, и е супер гнусно да бъдат обвинявани, че булсатком сами са си виновни за всичко, след всички мизерии, които им правеха големите, а и други малки. Без да съм изчерпателен:
-Мазане на оптичните кабели с мас и ги дъвчат кучетата.
- повторно изискване на един вече платен заем за малък оператпр
-убийствени такси за оптични трасета, някои от тях нелегални
-супер неадекватни забиващи устройства, предоставени от друг оператор за ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА по закон свързаност на телефонията
...
Булсат са най-толерирания, най-дондуркания, най-галения оператор в България. Примери? Ето:tzincbg написа: ↑16 окт 2019, 14:10Далеч сме, и е супер гнусно да бъдат обвинявани, че булсатком сами са си виновни за всичко, след всички мизерии, които им правеха големите, а и други малки. Без да съм изчерпателен:
-Мазане на оптичните кабели с мас и ги дъвчат кучетата.
- повторно изискване на един вече платен заем за малък оператпр
-убийствени такси за оптични трасета, някои от тях нелегални
-супер неадекватни забиващи устройства, предоставени от друг оператор за ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА по закон свързаност на телефонията
...
- Дълги месеци отлагане на плащания на лицензни такси, каквито няма нито предвидени в закона, нито се дават на други компании (освен на Макс, но и на тях им резнаха главичките)
- ГОДИНИ задържане на спектър без да го плащат и без да го ползват, докато истинските оператори чакат.
- Никакви наказания за това, че няколко телевизионни канала (които уж не бяха техни, но всички знаеха, че са) ги има само за техни абонати и не се допускат за клиенти на други мрежи, дори срещу заплащане.
Има и още. Но ти ми говори за мазане на кабели с мас и кучета...
Каналите ги има вече и при вива, мисля.
Всичко приключи!
Уважаеми клиенти,
Считано от 15.12.2021г. Булсатком прекратява предоставянето на мобилни услуги, поради изтичане на срока на разрешението ни. Считано от тази дата ще бъдат прекратени и договорите за ползване на мобилни услуги.
Благодарим Ви, че ни се доверихте и използвахте мобилни услуги на Булсатком!
Поздрави!
Maria Hristova
Agent Contact Centre
BULSATCOM EOOD
www.bulsat.com
Phone: *4800
Mobile: 070031919
Mail: [email protected]
Business Centre Bulsatcom
30 Ruski blvd.
Уважаеми клиенти,
Считано от 15.12.2021г. Булсатком прекратява предоставянето на мобилни услуги, поради изтичане на срока на разрешението ни. Считано от тази дата ще бъдат прекратени и договорите за ползване на мобилни услуги.
Благодарим Ви, че ни се доверихте и използвахте мобилни услуги на Булсатком!
Поздрави!
Maria Hristova
Agent Contact Centre
BULSATCOM EOOD
www.bulsat.com
Phone: *4800
Mobile: 070031919
Mail: [email protected]
Business Centre Bulsatcom
30 Ruski blvd.