Глобална премиера на серията Xiaomi 12
Новина от MobileBulgaria Глобална премиера на серията Xiaomi 12
Много жалко, че не се появи предполагаемия 12 мини, тоест наистина компактен модел с андроид поне засега няма.
Pixel 8
Re: Глобална премиера на серията Xiaomi 12
Е по-компактно от 6.2 инча без рамки не знам кой ще иска да направи. 12Х с тоя хубав процесор и 4 години поддръжка е офертата на офертите! А пък 12 Pro нямам търпение да пробвам...
Само едно ме притеснява - 120W и една клетка . Със сигурност няма да доживее третият Андроид ... .
Бъди свободен
От статията не става ясно кога реално ще са достъпни, не ги намирам на сайтовете на мобилните оператори също така. Изглежда датата е неизвестна, което не Ви пречи да съчинявате подвеждащ текст в уверение на това че ще разберем датите от статията Ви.
Доста са се поизхвърлили с цените. Особено за 12х, при положение, че карантията е същата като на Поко Ф3, а цената е по 3. Естествено, че 12 и 12х са супер готини с този размер, но не мисля, че са по-готини от Самсунг S22. Цените, които са дадени тук са китайски, за Европа стартовите са 1000 евро за Про, 800 за 12 и 700 евро за 12х. Ясно е, че имат предимства пред Самсунг с Ексинос, но пък Самсунг имат водо и прахо защита, със сигурност изглежда по-добре и си е премиум марка. Доста ще трябва да им поработи маркетинг отдела, за да убеди хората да купуват китайски телефони на свръхвисоки цени.
Цените са височки, да. Тръгнаха по пътя на Самсунг и те. Ами то какво да кажем пък тогава за цените на Хуауей без гугъл, или пък на Сони - Sony 5 iii например струва в технополис в момента 1940 лева....
Pixel 8
Ipolit, в Citytel вече продават 12Х - 1249 лв. S22 е 1649 лв. Отделно, че и на външен вид, и като качество на изработката не виждам как можеш да кажеш, че Xiaomi отстъпва. Телефоните са здрави и красиви. Ти виждал ли си колко дебел е S22? Цяло чудо е, че не е пак пластмасов... Стига глупости. С преподписване 12Х ще е под 1000 лева, което е чудесна цена за предлаганото качество. Poco-то няма тоя дисплей, камери и т. н. Отделно, че има много хора като мен, които предпочитат екстрите и изгледа на Miui и не са склонни да си купят най-комерсиалния самсуняк, ако ще и да е по-евтин от Xiaomi.
arakchiev, сългласен съм с теб, но просто имах друга нагласа за цените. По принцип се надявах да има 12 мини със СД780 за около 800 лв, но не би.
тия пък къде са тръгнали с тези цени ?!?