GLOBUL move е нов смартфон с логото на оператора, идва с Angry Birds
GLOBUL move е нов смартфон с логото на оператора, идва с Angry Birds
Освен грозния дизайн и капацитивния дисплей не виждам кое му е новото....малък екран, слаба камера...другите функции като на Q1.
Re: GLOBUL move е нов смартфон с логото на оператора, идва с Angry Bir
Mда-а, поредния Идеос... На цена до 200 лв може и да намери почитатели, за детски подарък може и да стане, особено с включената игра.
П.П Някой знае ли кой е производителя на телефона?
П.П Някой знае ли кой е производителя на телефона?
Алкател от-908, ако не се лъжа
Изобщо не ми харесва като дизайн. Много е грозен! Лично мнение ;)
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Аз не разбирам, защо вместо да се предлага нещо по-добро (например Huawei x5, x6 или ZTE Skate) се предлага боклук....:| ето Orange ще пусне що-годе добър телефон с андроид (Orange Barcelona) а тук някакъв скапан алкател.....(angry)
Що за пръчка е това...
Абсолютно дърво (no) Глобул освен да излъжат някой родител да подари това на детето си,няма кой друг да им се върже.
за съжаление има
Обикновенно хората не знаят какво купуват.Препоръчва им го служител в магазина виждат ниската цена.Това са потребителите,които няма да седнат да четат форуми и статии като нас.
иначе да боклук е отдалече се вижда ... :D
Обикновенно хората не знаят какво купуват.Препоръчва им го служител в магазина виждат ниската цена.Това са потребителите,които няма да седнат да четат форуми и статии като нас.
иначе да боклук е отдалече се вижда ... :D
[Quote]Изобщо не ми харесва като дизайн.[/Quote]
Странно, за мен освен дизайна няма нищо друго привлекателно. Телефон на нивото на Идеос изглежда не на място през 2011. Може би когато видя цената, ще намеря и друг плюс.
Странно, за мен освен дизайна няма нищо друго привлекателно. Телефон на нивото на Идеос изглежда не на място през 2011. Може би когато видя цената, ще намеря и друг плюс.
Френска пръчка (puke)