GLOBUL прави подаръци по случай своята десета годишнина
GLOBUL прави подаръци по случай своята десета годишнина
А нещо за бизнес абонатите? Или отново го ду**ме?
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Re: GLOBUL прави подаръци по случай своята десета годишнина
Бизнес абонатите кучета ги яли :D:D:D
На пръв поглед, ако не съм изпуснал някоя звездичка плановете изглеждат много добре. Примерно много се замислям за план universe за 13.90 с 1000 мин към глобул и 100 мин. към останал;ите мрежи, ако е за целия срок на договора да мина на Глобул.
абсолютно е безсмислено така както са го направили :))) 100 мин към всички ама ако звъниш на глобул си дърпа пак от тях ... и тия 1000 се обезсмислят на практика :)
При това положение и 5 лв. на месец за този план ще е много!
-
Според мен прецакаха хубавия план universe за 13.90 , и 100 мин към всички, като им се дават 1000 минути да ги сложат отделно, и такса 15лв примерно, още една такава мегапростотия, и минавам напълно към Вива!(angry)
аз от много време вече съм на вива и имам 3600 минути към всички във вива и домашен интернет 10 МБ скорост и освен това 90 минути към стационарни и 30 минути към всички за 28 лева на месец като първите три месеца са с 50% отстъпка. или горе долу за 20 лева на месец имам всичко това
Единственото изгодно нещо са 1 000 минути в мрежата на "Глобул" за 9, 90 лв. Но не и колкото новия "Бикънект Бигтайм" - за 10 лв. на месец по сто минути и смс към ВСИЧКИ в "Глобул" - без договори, без прИмоции и прочие...
В крайна сметка - да живеят Скайп, Вайбър и Уотсап и "Сърф енд Толк Л" :D
В крайна сметка - да живеят Скайп, Вайбър и Уотсап и "Сърф енд Толк Л" :D
-
Да те питам ти доволен ли си от домашния нет на Вива?
Това с GoWeb Unlimited е доста силно предложение. За глобулци, които дърдорят много в мрежата си GLOBUL MAX също е екстра. Дугите 2 са преливане от пусто в празно.