GLOBUL удвоява скоростта за пренос на данни в своята 3G мрежа
GLOBUL удвоява скоростта за пренос на данни в своята 3G мрежа
M-tel mai 6te go izd**a skoro ako nese razmyrdat.. a i mrejata im v posledno vreme NIKAK ne e ka4estvena ( ne 4e na globul be6e predi godina 2 (sega neznamkak e)
Re: GLOBUL удвоява скоростта за пренос на данни в своята 3G мрежа
за жалост са прекалено скъпи още
И с кое ще го издухат? Че няма да са с най-бързия нет? Щом на това казваш "издухване", да така е...
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
ААА....За М-тел стоят кофти нещата! Да не говорим въобще за скоростта, те покритие нямат. Тук по черноморието се налага да се движим в периметър от по 500 метра и да се набираме по 3-4 пъти, докато захапе добра връзка! Глобул са перфектни и то в съвсем чистия смисъл на думата! (yes)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
:( Абе незнам. Снощи 10 пъти пробвах да инициирам видеоразговор , но не се получи. Нямало покритие. Може и телефона 3120 да е виновен. Но не ми се вярва, все пак изписваше, че няма покритие. А съм в населената част на града.
и аз не съм фен на глобул но и бих станал техен абонат но когато махнат разделянето на интернета по дни и часове
и когато махнат 0,32 към глобул иначе покритието е добро
и когато махнат 0,32 към глобул иначе покритието е добро
Това за разделянето на интернета по дни и часове е такава върховна глупост, че не знам как някой може да повярва на подобно нещо..
Глобул все още не предлага HTC Hero, но го бива в анонсите. Кой ще пусне HSPA+ пръв?
8)
8)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Mtel естествено. Както и във всичко друго ще са първи, което е нормално, разбира се. Все пак са най-старият оператор.
При тези терифи, на кого му пука за скоростта - да вземат да пуснат първи неограничен достъп (Или поне да намалят по-драстично цените на трафика) и това вече ще е нещо, ако ще и със скоростта на EDGE да си е.