Google обнови мобилната страница на YouTube за Windows Phone
Google обнови мобилната страница на YouTube за Windows Phone
Защо имам чувството, че излизат само по-тъпите клипчета, а не тези от десктоп версията?
Примерно използвайте компютъра си да намерите Katy Perry - Last Friday night - на първо място излиза официалното видео на песента от VEVO.
После се опитайте от WP7 да намерите същото клипче - излизат някакви makeup teaser, lirycs, parody... само не и истинското клипче. Защо така?
Примерно използвайте компютъра си да намерите Katy Perry - Last Friday night - на първо място излиза официалното видео на песента от VEVO.
После се опитайте от WP7 да намерите същото клипче - излизат някакви makeup teaser, lirycs, parody... само не и истинското клипче. Защо така?
Re: Google обнови мобилната страница на YouTube за Windows Phone
И при мен го има същият проблем. След мангото ще могат да се гледат клипчетата на нормалната страница. Само трябва в найстройките да се нагласи на html 5. Не знам дали си си сложил мангото, ако си, може да пробваш страницата още сега :)
[Quote]За собствениците на телефони с Windows Phone все още няма приложение за работа с YouTube[/Quote]
Приложение има от поне няколко месеца, даже са няколко и то официални :)
Приложение има от поне няколко месеца, даже са няколко и то официални :)
[Quote][Quote]За собствениците на телефони с Windows Phone все още няма приложение за работа с YouTube[/Quote]
Приложение има от поне няколко месеца, даже са няколко и то официални :)[/Quote]
Няма официално приложение от Google, но има от HTC и от Майкрософт. От около година.
Приложение има от поне няколко месеца, даже са няколко и то официални :)[/Quote]
Няма официално приложение от Google, но има от HTC и от Майкрософт. От около година.
Е дали е от Майкрософт или Гугъл.. все там, важното е, че си върши работата добре :)
А има и някакво си лейзинещо си, с което се свалят клипчетата, за гледане също става и не е лошо като цяло.
А има и някакво си лейзинещо си, с което се свалят клипчетата, за гледане също става и не е лошо като цяло.
както казва колегата по-горе наистина няма смисъл от тоя ю тюб за телефони защото заради малоумните авторски права нямаме достъп до клиповете .... :)
Открих една готина програмка за WP, чрез която може да се гледат най-новите песни. Казва се VEVO :)
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
[Quote]Открих една готина програмка за WP, чрез която може да се гледат най-новите песни. Казва се VEVO :)[/Quote]
Страшна е мерси ;)
Страшна е мерси ;)
На Android излизат ОК. Предполагам, че настройките за търсене по подразбиране за WP7 не са зададени в интерфейса им както трябва. Примерно вместо по "уместност" - да е по "дата".
не е от това, на старият ми телефон нокиа е72 пак не излизаха официалните клипове, на андроид пък не на всички песни излизат, не знам какъв е критерият за филтрирането