Handy отвори нов магазин в София
Handy отвори нов магазин в София
Чудя се тия Хенди,от къде имат толкова пари та цвъкат магазин до магазин,200метра по нагоре на пл.Славйков също имат.И изобщо какво ви е мнението за тях?
Re: Handy отвори нов магазин в София
heahe .. samo da vdigna glava i vijdam oshte odin v neposredstvena blizost it drygata strana na ylicata .. ehahe neznam dali sa mn ama v petrich sa samo 2
Приличами на реклама не на новина. :)
Това е въпрос, който вълнува хората от години. До края на 2005 (докато аз работих там) магазините бяха 37 - макс. 40. След това започнаха сътрудничеството с Мтел и изведнъж - близо 150бройки, без да броим Моби. /Ако не знаеш, моби е верига собственост отново на Хенди./ Преди имаше над какво да се поработи по отношение на гаранциите - предимно Сименс естествено. Сега уж са по-сериозни, но не могат да се похвалят с много конкурентни цени. Естествено качественият персонал напусна още преди години.
П. С. : Ти да не си Ники Филипов и да си правиш социологическо проучване? :)
П. С. : Ти да не си Ники Филипов и да си правиш социологическо проучване? :)
Ами Ники съм,ама не Филипов,просто наблюдавам пазара,интересувам се много от комуникации,хоби ми е.Да знам че МОБИ са към тях.Ако някой сподели още инфо,ще е полезно предполагам.Поздрави
Тия Хенди си отварят магазинче до магазинче като правят страхотни удръжки на служителите си!За пример взимаш заплата от 27 лв,а след 10 дни регионалната ти мениджърка Надежда ЗАркова се появявя със нов бюст!!!!