Handy преустанови дейност
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Handy преустанови дейност
Логичният завършек на една изключително некоректна компания. Помня как бяха пробутали една карта на Мтел на моя братовчетка. Отишла да си плати сметката договора е изтекъл решила да го поднови, подпиши тук и тук и така и плъзнали и договор за нова карта. Като питала каква е тази карта и казали, че е празна сим която винаги може да активира ако си загуби другата. Тогава беше на 18 - 19 години и е нямала опит с изпечени мошеници.
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Re: Re: Handy преустанови дейност
В тази фирма се научих на търговия .Може и да ви звучи 'зле', че от там съм получила първият урок за търговия , но за мен времето там бе и винаги ще е безценно.
Много от качествените служители избягаха, може би година преди да напусна.За съжаление там всичко беше - пирамида .Надявам се да не обучават никого повече така както мен се опитаха да обучат когато вече имах стаж почти 2 години при тях.
Много от качествените служители избягаха, може би година преди да напусна.За съжаление там всичко беше - пирамида .Надявам се да не обучават никого повече така както мен се опитаха да обучат когато вече имах стаж почти 2 години при тях.
Re: Handy преустанови дейност
Изглежда още не са :D
Re: Handy преустанови дейност
Интересно, че магазинът им в МОЛ Пловдив продължава да работи, просто вече не предлагат услуги от Ментел/А1, значи май наистина спирането на дейността им е временно и частично и скоро ще се завърнат с пълна сила, може би вече като партньор на друг голям оператор. Може пък скоро да прочетем новина, че А1 преустановяват дейност :P
Re: Re: Handy преустанови дейност
Магазинът им в друг столичен мол също работи, но без логата на А1 и Боб. По-скоро имат някакви срочни договори за наем с моловете и така или иначе ще им дължат наеми, поне се опитват да продадат наличните телефони и аксесоари.
ПС: Повечето продукти са на разпродажба и имат [B]големи отстъпки до -70%[/B].
ПС: Повечето продукти са на разпродажба и имат [B]големи отстъпки до -70%[/B].
Е, сетиха се. Дори след съобщението за затваряне аксесоарите им в тези магазини бяха на цената, която са в технополис/техномаркет в същия мол, дори понякога малко по-висока. Как да вземеш като не знаеш дали можеш да върнеш при проблем. А някое зарядно може да умре след 3 месеца напр., случвало ми се е.
Да, и на мен това ми направи впечатление, че продават на много добри цени - дори и телефони и таблети, без обвързване с договор.
Re: Re: Re: Re: Handy преустанови дейност
Телефон може - все пак гледайте да е с официалната гаранция към вносителя и да съвпадат серийните номера , да не изглежда препакетиран.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Нова информация във връзка с Handy.
https://m.fakti.bg/biznes/345217-globiha-mobilen-operator-s-800-000-lv
https://m.fakti.bg/biznes/345217-globiha-mobilen-operator-s-800-000-lv