Характеристиките на Nokia 9 звучат прекалено добре, за да са истина
Re: Характеристиките на Nokia 9 звучат прекалено добре, за да са истина
Само като чуя за ай шит по 2000 лева....сапунерка за много пари ...е мерси....:|:|
-
- Регистриран: 09 яну 2006, 21:14
Re: Re: Характеристиките на Nokia 9 звучат прекалено добре, за да са истина
Напълно съм съгласен с теб, Нокиа правеха страхотни телефони, надявам се и с този модел Нокиа9 да се представят добре! До гуша ми дойде от китайски ментета и полуфабрикати пълни със всякакви ненужни опции с неясно предназначение! Не съм запознат в детайли с компанията която се опитва да възроди Нокиа, но се надявам да предложат продукт в качество отговарящ на марката! Ползвам си още една 6310i,работи перфектно, истински телефон...
Re: Re: Re: Характеристиките на Nokia 9 звучат прекалено добре, за да са истина
Нокиа "правеха" страхотни телефони, когато имаха собствени заводи и страхотни R&D инженери в Европа. След това затвориха заводите, уволниха инженерите, продадоха Symbian и Linux базираните ОС на патентни тролове. От 2012 телефончетата са им ишлемарски ODM - ефтинджос серията на китайски конгломерати. Същата съдба споходи преди 15 години Ериксон. Тогава, както и през 2010г. служители на микромек застанаха начело и съкратиха разходите, чрез възлагане на производството и софтуера на външни компании. Качеството падна, феновете се отдръпнаха и водещата към съответния момент марка фалира и беше продадена.
Не ме рзбирайте погрешно, китайските ODM производители са номер 1 при телефоните под $150 телефони, едни от лидери са при телефоните за $150-$250. Над тази цена телефоните рзработени в Китай, които си струват парите, се броят на пръстите на едната ръка на невнимателен шлосер. Съответно Нокиа за 750 евро, проектирана в Китай едва ли ще има същата потребителска стойност като SGS, LG, Sony или айфон за същите пари.
Не ме рзбирайте погрешно, китайските ODM производители са номер 1 при телефоните под $150 телефони, едни от лидери са при телефоните за $150-$250. Над тази цена телефоните рзработени в Китай, които си струват парите, се броят на пръстите на едната ръка на невнимателен шлосер. Съответно Нокиа за 750 евро, проектирана в Китай едва ли ще има същата потребителска стойност като SGS, LG, Sony или айфон за същите пари.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Характеристиките на Nokia 9 звучат прекалено добре, за да са истина
Ползвайте веднъж някой "Ноут" от Samsung и повече няма да погледнете друг модел ;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Характеристиките на Nokia 9 звучат прекалено добре, за да са истина
Има ли значение каква заплата взима и колко пари дава за телефона ако го купува за да го използва пълноценно по предназначение и му върши работа?
Простотия е ако го купува само за да демонстрира пред другите фалшиво благополучие и да е подвластен на модата да няма какво да яде но да е с най-новия модел всяка година.
Не е задължително щом си със скъп модел да си идиот.
Простотия е ако го купува само за да демонстрира пред другите фалшиво благополучие и да е подвластен на модата да няма какво да яде но да е с най-новия модел всяка година.
Не е задължително щом си със скъп модел да си идиот.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Характеристиките на Nokia 9 звучат прекалено добре, за да са истина
Много несериозно изказване. Веднага мога да ти посоча трима души около мен които и да им подариш Ноут ще го продадат и ще си вземат устройство с по-малък размер.