HTC 10 идва с качествен звук, подобрени камери и висока производителност
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Въпреки, че отдавна всички са наясно с твоята пристрастеност към пластмасовите и с стъклени сувенирчета, и аз ще си кажа мнението. sensation vs. SGS2, One M7 vs. SGS4, One M8 vs. SGS5 навсякъде сравнението е в полза на HTC. Предполагам и новото HTC ще бъде по-добро от SGS7, основно заради сравнително чистия Андроид. След близо 1г с айфон, аз се връщам на Андроид заради HTC-то, за мен би трябвало да е най-добрия телефон в момента.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Няма какво да предполагаш, със сигурност е по-добър. Според мен този модел ще се яви като спасителен пояс за HTC и ще се превърне в много важен за тайванците не само защото е флагман. Аз като му четох подобренията и новите неща, ми те са колкото в S7 и G5 (взети заедно) , да ме извинят феновете им, но си е факт. Дизайна е мачкащ и най-важното без стъклен гръб. Лично мен ми допада страшно много дисплея и музикалните възможности, а Hi-Res технологията е просто черешката на тортата. Браво HTC!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Абе и вие чакате някой да ви подаде сламка и да захапете. Ако бяха толкова по-добри HTC-тата предишните години, щяха и да се породават добре. Но реалността е друга, както преди 5 години HTC и Самсунг продаваха еднакво количество смартфони, така в момента едните са най-големия производител на смартфони в света, а другите се борят за оцеляване с мизерен пазарен дял. Смяташ ли, че това е защото HTC са правили най-добрите телефони последните години?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Няма как да се продават по-добре.HTC нямат възможностите на Самсунг за реклама и маркетинг. Обикновеният потребител отива в магазина и казва: Искам Самсунг. И се прецаква с някой евтин модел. Името продава.
Аз лично няма да си купя Самсунг точно по тази причина.
Аз лично няма да си купя Самсунг точно по тази причина.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Понякога ти се чудя на логиката. Това е като да кажеш "Еми Америка най-добре може да се грижи за човечеството, затова заемат най-високата позиция в международните оншения". S4 беше значително по-бавен и насичащ, с ужасен интерфейс и евтина изработка. S5 също. Междувременно HTC предлагаше стабилни, бързи, гладки телефони, които имаха проблеми само с камерата (и батерията при М7).
Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Аз пък искам да попитам какъв е процента на потребителите с още работещи флагмани на Самсунг от преди 4-5 години и на HTC съответно отпреди 4-5 години ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
[Quote]HTC нямат възможностите на Самсунг за реклама и маркетинг.[/Quote]
Сигурно нямат възможностите за реклама и на Xiaomi, за това и те ги изпревариха ;)
[Quote]Междувременно HTC предлагаше стабилни, бързи, гладки телефони, [B]които имаха проблеми само с камерата (и батерията при М7)[/B].[/Quote]
А някак изненадващо се оказа, че камерата и батерията са от доста голяма важност за потребителите. ;)
Сигурно нямат възможностите за реклама и на Xiaomi, за това и те ги изпревариха ;)
[Quote]Междувременно HTC предлагаше стабилни, бързи, гладки телефони, [B]които имаха проблеми само с камерата (и батерията при М7)[/B].[/Quote]
А някак изненадващо се оказа, че камерата и батерията са от доста голяма важност за потребителите. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Съжалявам, но не виждам професионален фотограф, който да си снима с телефона, а ако ми кажеш, че разликата в качеството между М8 и S5 ще влияе, когато разглеждаш снимките, нека по-добре да спрем направо? И да, М7 имаше проблеми с батерията... също както и S6. Разликата, обаче, е няколко години.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Телефона е страхотен, но няма да върне HTC при големите.Те сами са си виновни, след като бяха на върха и се помислиха за велики...Основната им грешка дойде, след наглата лъжа, че Sensation не може да получи ъпдейт след 4.0...много потребители останаха разочаровани.По същия начин постъпиха и с моделите с Windows Phone. Година и половина не можаха да оправят един прост widget на HTC 8x...Чак при One M7 се усетиха ама вече беше късно...Дано си стъпят на краката, но аз повече техен телефон не бих си купил.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
[Quote]Сигурно нямат възможностите за реклама и на Xiaomi, за това и те ги изпревариха [/Quote]
Слаб аргумент. Различен клас, различен пазар.
За проблемите, по-точно слабостите на HTC, съм съгласен.
Слаб аргумент. Различен клас, различен пазар.
За проблемите, по-точно слабостите на HTC, съм съгласен.