HTC 10 идва с качествен звук, подобрени камери и висока производителност
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
[Quote]Съжалявам, но не виждам професионален фотограф, който да си снима с телефона[/Quote]
Остави ги професионалните фотографи, колко от обикновените хора около теб снимат най-често с телефона си и колко с фотоапарат? Вече масово хората снимат с телефоните си, точно за това камерата е важна. И понеже тази година се очертава камерата на HTC да е много добра, това ще повиши интереса към телефона.
Иначе предпочитам да не сравняваме цялото портфолио на Сасмунг и HTC от последните години и да разводняваме темата, а да говорим за интересния телефон който HTC са изкарали тази година.
Остави ги професионалните фотографи, колко от обикновените хора около теб снимат най-често с телефона си и колко с фотоапарат? Вече масово хората снимат с телефоните си, точно за това камерата е важна. И понеже тази година се очертава камерата на HTC да е много добра, това ще повиши интереса към телефона.
Иначе предпочитам да не сравняваме цялото портфолио на Сасмунг и HTC от последните години и да разводняваме темата, а да говорим за интересния телефон който HTC са изкарали тази година.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Оооо , неее , много е важно , въобще не се разводнява темата , защото мисля че потребителят го интересува давайки 1400 лв за телефон колко ще му издържи докато се сдуха .. а мисля че в това отношение безапелационно HTC ще победи Samsung ..говоря за флагмани само ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Знам. Само че ако на тези хора им връчиш М8 и S5, но не им кажеш кое какво е, сигурен съм, че няма да познаят сами по снимките. Тази тема с "качествените" снимки е изключително ненужна, защото далеч не е за всеки. Разбира се, всеки си има вкус, затова предпочита едни смики пред другите. Освен това, на тези малки екранчета с тези огромни резолюции почти всяка снимка изглежда значително по-добре, отколкото по повечето монитори. А ми кажи сега реално според теб колко хора си свалят снимките и си ги разглеждат постоянно на компютъра? Google иска да повярваш, че са много (заради Photos), но аз не познавам нито един. Сигурно ги има, сигурно не са малко хора, на категорично не са масата. Причината масово да е прието, че HTC М8 не струва за сники се дължи на реклама. Много, много подла реклама. Но тук вече не обсъждаме телефони, така че както и да е.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Докато ползвах S4, моята приятелка имаше М7 и отлично знам колко по-скапано изглеждат снимките дори на малкото екранче. Понеже тя беше фенка на марката с 3-то поредно HTC висок клас, постепенно започна много да се дразни да ги сравняваме, защото камерата на HTC просто се представяше осезаемо по-зле, дисплея отстъпваше, батерията не държеше... както и да е накрая вместо M9, реши да си вземе S6 Edge и сега не може да го нахвали.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Нормално е по-наситените цветове да ти харесват, но това прави камерата на S4 толкова по-качествена. Да, камерите им бяха проблем, но аз лично работя с телефона си всеки ден. Дори и да разчитам само на него за снимки, не бих си взел телефон, който лагва коолкото S4 и 5, това е доста по-важно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Пазара казва:
Няма значение какво произвеждаш.
ВАЖНОТО Е ДА ИМА НА КОГО ДА ГО ПРОДАВАШ!!!
Няма значение какво произвеждаш.
ВАЖНОТО Е ДА ИМА НА КОГО ДА ГО ПРОДАВАШ!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Не мисля, че дисплеят на M7 отстъпва на този от S4. По-скоро обратното.
За другото съм съгласен.
За другото съм съгласен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Това е много вярно, М7 имаше най добър дисплей за 2013-а според доста анализатори и не само.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Тествал съм с различни изображения в различни условия, на мен поне дисплея на S4 повече ми хресва, като цветове, контраст, дълбочина на черното, видимост на слънце. Но аз съм си фен на AMOLED-a, цветовете му са по-приятни за очите ми. Други хора предпочитат LCD-та, въпрос на личен избор, няма смисъл да спорим кое е по-добро.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Board I Buttman
Имаше руска поговорка
На вкус и цвят товарищ нет
:)
Имаше руска поговорка
На вкус и цвят товарищ нет
:)