HTC Flyer ще се предлага първо от "М-Тел"
Re: HTC Flyer ще се предлага първо от
Ами как за какво - вместо да мъкнеш още един телефон и да взимаш втора сим-карта, само си мъкнеш едни слушалки или блутуут.:)
Ако човек ще мъкне и телефон, въпросът е за какво му е таблет (Със `7-екран) като просто може да си вземе телефон с по-голям дисплей
Ако човек ще мъкне и телефон, въпросът е за какво му е таблет (Със `7-екран) като просто може да си вземе телефон с по-голям дисплей
Защото аз бих заменил телефона си с един Galaxy Tab 8.9 , ако можеше. На някой може да му е по-удобно.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Защото аз бих заменил телефона си с един Galaxy Tab 8.9 , ако можеше. На някой може да му е по-удобно.
[/Quote] Купих 10.1v и съм адски доволен, признавам си замества достойно всичко което има в DHD-то ми... което ползам само за слушалка вече. Лошото е, че не предлагаме чантички и док станция :/
[/Quote] Купих 10.1v и съм адски доволен, признавам си замества достойно всичко което има в DHD-то ми... което ползам само за слушалка вече. Лошото е, че не предлагаме чантички и док станция :/
За мен поне това е голяма глупост. Имам един колега с Galaxy Tab, който го ползва и за телефон, и е някаква жалка картинка. Разхожда се говорейки през хендсфито, докато мъкне таблета в ръка. Отива на обяд носейки таблета, не че му трябва, ами да не пропусне обаждане...
Просто не смятам, че това създава особено удобство.
Просто не смятам, че това създава особено удобство.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
7" таблета е един огромен мизерен gsm. 10.1 e съвсем ралична история, няма как да ти го опиша, може да го тестваш в Магазин, или ако си от София да пием по бира някъде :) Но няма нищо общо с малките 2х андроид таблети...
и аз съм на това мнение - най-удобна му се струва комбинацията от таблет с data sim и евтин телефон с голяма батерия и хубав звук
Ами, аз говорих за себе си, явно съм намерил решение на проблема? Винаги мога да го метна в една чанта или рачника, какво от това? И без това носех айПад-а навсякъде с мен. Освен това, от години не ползвам кабели по мен, карам с хубави слушалки с bluetooth и това е.
Да ти кажа и на мен взеха да ми се въртят такива "мухи в главата", някак си не съм навит да мъкна със себе си 2-3 мобилни устройства. Когато реша да сменя телефона ще го заменя за таблет с телефонни функции и без това не съм навит да си купувам телефон с по-малък дисплей от сегашния ми. :)
Аз съм с комбинация сега: Галакси таб с дейта сим карта и Нокиа 1616 за говерене и се чувствам хепи:)
И аз го обмислям, но в малко по-друг вариант. Запазвам си iPhone 4 и си купувам един iPad 2, 16GB, само с Wi-Fi, като използва 3G връзката на телефона чрез тетъринг. Въпросът е, че се губи предимството (голямата батерия) на Nokia 1616, да речем.
Като цяло има някои слабости на тази комбинация, засега. Таблетът не може просто да се извади ей така, на улицата, например, особено ако е 10-инчов. За щракване на една снимка, за туйтване на нещо, за бърза справка. Комбинацията с iPhone 4 обаче обезсмисля доста наличието на две хай-енд устройства от една екосистема.
Засега май ще се въздържа от покупката на таблет. Просто съм сигурен, че компаниите ще измислят някакво комбинирано решение до няколко години. Не знам какво точно, но вярвам в креативността на компании като Apple и Google.
Като цяло има някои слабости на тази комбинация, засега. Таблетът не може просто да се извади ей така, на улицата, например, особено ако е 10-инчов. За щракване на една снимка, за туйтване на нещо, за бърза справка. Комбинацията с iPhone 4 обаче обезсмисля доста наличието на две хай-енд устройства от една екосистема.
Засега май ще се въздържа от покупката на таблет. Просто съм сигурен, че компаниите ще измислят някакво комбинирано решение до няколко години. Не знам какво точно, но вярвам в креативността на компании като Apple и Google.