HTC отчита първа загуба в историята си
Re: HTC отчита първа загуба в историята си
За дефектни бройки може да спорим до утре както HTC така и другите марки имат такива партиди . От 5 мои близки приятели със S3 и S4 на трима телефоните и не излизат от сервиза по 2-3 пъти ги връщат за няма и една година , така че не ми обяснявайте колко некачествени са HTC . Въпреки . че моето HTC ходи до Румъния и пак го върнаха по-бързо от Sаmsunga на моя Фр..
Тук трябваше да има линк със сравнение на One и S4, но ...няма, не дават да се пускат линкове, явно. Значи в гсмарена, който иска да напише [B]Samsung Galaxy S4 vs. HTC One: Army of two[/B]
Може ли малко да почете, за да не пишете глупости и да видите, какво значи израза - да те изядат със 'се парцалите...В случая - с алуминия :D:D
Може ли малко да почете, за да не пишете глупости и да видите, какво значи израза - да те изядат със 'се парцалите...В случая - с алуминия :D:D
[Quote]Освен че има 64ГБ .ВСЕКИ модел на HTC има 20GB в Drobbox за 2 г. Което или много хора не знаят или така им изнася , да си продават моделите на SAmsung s 16ГБ и после да си купуват карти памет .[/Quote
Ъъъъъъ, нещо може би ти не си наясно, но самсунг от последната 1 година всеки получават по 48 ГБ допълнително пространство за 2 години ;)
Ъъъъъъ, нещо може би ти не си наясно, но самсунг от последната 1 година всеки получават по 48 ГБ допълнително пространство за 2 години ;)
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 23:00
Mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Жалко за Htc...
За мен те си остават иноватори...
За мен те си остават иноватори...
Я се научи да пишеш на кирилица преди да даваш квалифицирано мнение!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ако се разровите малко ще попаднете и на хилядите теми за липса на ъпдейти. На мен лично ми писна да чета xda-developers за да имам по-нова версия на Android, която работи прекрасно на хардуера на телефона. Не ъпдейтваха и WP7 на Trophy. С HTC съм от4-5 годиния, но за съжаление това ще ми е последният телефон от тази марка. Hello Lumia !