HTC отчита първа загуба в историята си
HTC отчита първа загуба в историята си
Поклон за най-добрите откакто съществуват! Не мога да разбера защо винаги остават недооценени?!!! Дано да идват по-добри финансови години за тях, защото без тях всички губим! Абе, какво стана с Ericsson?!...
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Re: HTC отчита първа загуба в историята си
[Quote]Не мога да разбера защо винаги остават недооценени?!![/Quote]
Има някои дребни наглед неща като липсващ слот за карта, недостъпна батерия при флагмана им, а са налични при конкурентен модел и потребителите си ги искат...
Има някои дребни наглед неща като липсващ слот за карта, недостъпна батерия при флагмана им, а са налични при конкурентен модел и потребителите си ги искат...
..И не само, още използват старите LCD дисплей, заложиха повече на аудиото, а това още при Сони се видя, че не представлява огромен интерес. Сенса общо взето е удобен само за хората, които си ползват марката от дълго време. Като ползваха чарковете на самсунг и амолед дисплейте май бяха доста по-добре, с дизайър сериите.
Сони какво аудио са имали? Някакви мижави сапунерки, някои от които даже без ОС. Просто всички компании бъркат жестоко. Аудиото си е задължително да е на ниво при такива скъпи модели, просто винаги има много компромиси. При Сони беше размерът на дисплея и батерията (А сега пък е точно аудиото, като гледам тестовете в Арена-та - супер слаб звук от говорителите), при ХТЦ запоената батерия, липсата на слот и т.н.:)
Katya това беше едно от най-глупавите изказвания които прочетох този месец. Първо ще ни обясниш ли какво означава ,,не е много телефон,,. Или е телефон или не, не можеш да кажеш той е телефон, но не много. Второ много прас има да яде HTC one докато стигне до камерите на Лумиа 920, 925, 928, 1000, освен това Сони експириа хонами, както и дори Зет имат далеч по качествени камери.
Аз също съм на мнение , че марката е неоценена и флагмана и не отстъпва по нищо на другите производители , даже бие много от тях с дизайн и функционалност. Просто слаба реклама , каквото и да си говорим HTC все още за България е неизвестна , особедно за гъзарите по малките градове и села. Да не говорим за \"консултантите\" в магазините ...... Пробутват Нокия и Самсунг за да взимат бонуси .
До преди месец в най- големия магазин на Виваком в Плевен \" ONE\" не беше изложен, имаше само един и го държаха отзад в склада............. Имаха ONE X + и на въпрос на клиент пред мен за разликата от ONE X и ONE X + консултанта отговори \" амииииии не знам точно , мисля , че има по-добър дисплей , бутоните са червени ....абе това е китайска марка вземете си Самсунг ........ \"
Айде после продажбите били слаби ..........
Доколкото до недостатъците :
батерия Имах X+ ( даде дефект - по моя вина използвах фалшиво зарядно с месеци ) смениха ми я без проблем ( гаранционно )
Карта памет Освен че има 64ГБ .ВСЕКИ модел на HTC има 20GB в Drobbox за 2 г. Което или много хора не знаят или така им изнася , да си продават моделите на SAmsung s 16ГБ и после да си купуват карти памет .
До преди месец в най- големия магазин на Виваком в Плевен \" ONE\" не беше изложен, имаше само един и го държаха отзад в склада............. Имаха ONE X + и на въпрос на клиент пред мен за разликата от ONE X и ONE X + консултанта отговори \" амииииии не знам точно , мисля , че има по-добър дисплей , бутоните са червени ....абе това е китайска марка вземете си Самсунг ........ \"
Айде после продажбите били слаби ..........
Доколкото до недостатъците :
батерия Имах X+ ( даде дефект - по моя вина използвах фалшиво зарядно с месеци ) смениха ми я без проблем ( гаранционно )
Карта памет Освен че има 64ГБ .ВСЕКИ модел на HTC има 20GB в Drobbox за 2 г. Което или много хора не знаят или така им изнася , да си продават моделите на SAmsung s 16ГБ и после да си купуват карти памет .
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Карта памет Освен че има 64ГБ .ВСЕКИ модел на HTC има 20GB в Drobbox за 2 г. Което или много хора не знаят или така им изнася , да си продават моделите на SAmsung s 16ГБ и после да си купуват карти памет . [/Quote]
Пич да те светна че 3-ката и 4-ката вървят с [B]50гб[/B] в Dro[B]p[/B]box за 2 години нищо че имат слот за карти!И вървят не само с 16 ами и с 32 и 64.
А зад прехваления дизайн поне в първите партиди беше пълно с производствени дефекти(непасващи елементи, големи процепи) заради които подменяха цели телефони.Като прибавим и че е почти неразглобяем и с тази лепена батерия...
Намерил какво да изтъкне.
Пич да те светна че 3-ката и 4-ката вървят с [B]50гб[/B] в Dro[B]p[/B]box за 2 години нищо че имат слот за карти!И вървят не само с 16 ами и с 32 и 64.
А зад прехваления дизайн поне в първите партиди беше пълно с производствени дефекти(непасващи елементи, големи процепи) заради които подменяха цели телефони.Като прибавим и че е почти неразглобяем и с тази лепена батерия...
Намерил какво да изтъкне.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
В Турция - hTC са по - разпространени, но в повечето страни Самсунг са лидери. За мен са много красиви телефони, но до там. Вярно е, че съм имал само един техен модел, но ядовете, които брах с него ме карат да се въздържа от бъдещи покупки. Вече двама мои приятели си хвърлиха hTC - тата, единия си взе Галакси Нексус а другия Айфон 5.:), и двамата ги хвърлиха, защото им писна вместо да си ги ползват, да им киснат по сервизите!
От андроидите според мен набират скорост LG и Sony.
От андроидите според мен набират скорост LG и Sony.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Спорите за глупости :|
HTC никога не са били качествена марка телефони. През 2008-2009 дръпнаха много защото правеха телефони с новата и непозната Андройд и бяха на прилични цени. Тогава нямаха кой знае каква конкуренция. Вече обаче имат:)
Те следваха модела на Нокия като бълваха телефони в всеки ценово клас.Клиентите им обаче след като веднъж са си взели техен апарат гледат да не повтарят.
HTC никога не са били качествена марка телефони. През 2008-2009 дръпнаха много защото правеха телефони с новата и непозната Андройд и бяха на прилични цени. Тогава нямаха кой знае каква конкуренция. Вече обаче имат:)
Те следваха модела на Нокия като бълваха телефони в всеки ценово клас.Клиентите им обаче след като веднъж са си взели техен апарат гледат да не повтарят.
[Quote]martin714:
Не мога да разбера защо винаги остават недооценени?!!![/Quote]
Малко по-горе изброиха някои от причините: липсва слот за карта; несменяема батерия; по-лошия тип дисплеи; аз добавям кофти вграден браузър; трудно root-ване и модифициране на ROM-а (това е нещото, при което Samsung е елементарно и лесно без да загубиш гаранция и става за секунди, а не часове наред четене на XDA със сложни обяснения и термини).
Ако си избираш телефоните по метален панел и за да бъдеш различен от другите предпочиташ HTC проблема си е лично твой.
[Quote]martin714:
Дано да идват по-добри финансови години за тях, защото без тях всички губим! [/Quote]
Аз нищо не съм инвестирал в тях и няма какво да губя. В момента Samsung предлагат най-балансираното от към хардуер, софтуер, камера, слот за карта, добър дисплей, лесно модифициране и цена (визирам флагманите, че някой ще вземе да ми сравнява Galaxy Y с HTC One).
Не мога да разбера защо винаги остават недооценени?!!![/Quote]
Малко по-горе изброиха някои от причините: липсва слот за карта; несменяема батерия; по-лошия тип дисплеи; аз добавям кофти вграден браузър; трудно root-ване и модифициране на ROM-а (това е нещото, при което Samsung е елементарно и лесно без да загубиш гаранция и става за секунди, а не часове наред четене на XDA със сложни обяснения и термини).
Ако си избираш телефоните по метален панел и за да бъдеш различен от другите предпочиташ HTC проблема си е лично твой.
[Quote]martin714:
Дано да идват по-добри финансови години за тях, защото без тях всички губим! [/Quote]
Аз нищо не съм инвестирал в тях и няма какво да губя. В момента Samsung предлагат най-балансираното от към хардуер, софтуер, камера, слот за карта, добър дисплей, лесно модифициране и цена (визирам флагманите, че някой ще вземе да ми сравнява Galaxy Y с HTC One).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм