HTC представи Desire HD и Desire Z, разширява възможностите на HTC Sense

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Re: HTC представи Desire HD и Desire Z, разширява възможностите на HTC

Мнение от motofen2 » 17 сеп 2010, 01:09

[Quote]Тестовете са едно, реалноста друго...
-батерия - 10ч. макс, при положение, че телефона се използва само за разговори или ъпдейт на времето, иначе и толкова не издържа
-звук - много слаб, изчезва когато си поиска...
-системата зарежда когато си поиска...
-камера = кръгла нула!
....
това го казвам от личен опит с последната версия, която има в XDA[/Quote]
За HTC HD 2 ли говориш тука,че не става ясно?

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 17 сеп 2010, 02:32

[Quote]-батерия - 10ч. макс, при положение, че телефона се използва само за разговори или ъпдейт на времето, иначе и толкова не издържа[/Quote]
Толкова държи и 3GS-a ми, когато го ползвам, пък имам впечатления от HD-то на keyone, че батерията му държи повече. Не знам защо.
[Quote]-камера = кръгла нула![/Quote]
Е то ясно, ама [Quote]камера...не ме вълнуват[/Quote]
Мен също. Малка част от потребителите ги вълнува. При WinMo/Android добър камерафон просто няма...
[Quote]-системата зарежда когато си поиска...[/Quote]
Да, ама й предстоят още подобрения. Самият факт, че успяха толкова пълноценно да подкарат Аndroid, е показателен.
И още веднъж, да, недостатъци има, но разликата в цената не смятам, че оправдава предимствата на Desire HD. Въпрос на лично мнение, разбира се. И преди казвах, че портът на Android на HD2 обезмисля изкарването на Desire HD, особено в навечерието на Tegra 2, OMAP4, dual core Snapdragons и т.н. Вярно, че Samsung позакъсняха с Hummingbird, ама при HTC вече е малко прекалено. Отделно, че Hummingbird поне компенсира с изключително GPU.
А и мисля, че оплакванията от EVO в САЩ са причината НТС да сменят и SoC-a за европейската версия...
[Quote]Мен лично игри, HDMI, камера...не ме вълнуват...Galaxy S е хубав телефон, но ми е прекалено пластмасов...[/Quote]
Е да, всеки го вълнуват различни неща, затова обсъждам всичко. Колкото повече, толкова повече. Мен пък не ме вълнува, че Galaxy S е пластмасов, напротив, харесва ми колко е тънък и лек.

nikolchokolo
Регистриран: 20 яну 2010, 02:07

Мнение от nikolchokolo » 17 сеп 2010, 06:36

Просто нуждата от тези телефони е напълно комерсиална.Абе хора тука става въпрос на елементарна икономика.Ами нали всяка разработка демек в случая процесор примерно или пък идеялния win7 телфон,има нужда от финанси.Това е едиственото хубаво на тези устройства.Евентуално финансиране с част от прихидите за Q1-Q2.Desire HD няма разлика с HD2 според мене и не си струва инвстицията ТОЧНО СЕГА.Това са телефони "За пари"елементарно казано(въпреки че кога не е така де),но никога няма да се превърнат във флагмани като HD2.Най хубавото в с лучая е htcsense.com.Ако е така както казват това е много як съпорт.Само заради него да си вилземеш Senseтелефон.Не се унасяйте по прилики и разлики спрямо предни модели.Те ще са рялно догодина:);):))))

alphaleader
Регистриран: 06 авг 2004, 21:15

Мнение от alphaleader » 17 сеп 2010, 09:48

Виж, аз исках да кажа, че android на HD2 за мен все още е неизползваем...в смисъл, освен да пожиткаш по менютата и да пребиеш котката не става за постоянна работа...Не ми казвай, че на 3GS батерията държи 10 часа с 2 разговора по 2 мин. и с 2 ъпдейта на времето...
И най-важното...HD2 не е оригинално с android и всички опити се правят от знайни и незнайни герои...това на мен никак не ми харесва, аман от самоделки....

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 17 сеп 2010, 10:00

За собствениците на HD2 може Desire HD да не е опция за смяна на устройството, но сигурно ще има хора, за които "това е телефона".;)

jamesjames

Мнение от jamesjames » 17 сеп 2010, 11:04

[Quote]но сигурно ще има хора[/Quote]
Да, то все някакви хора ще има, но нека видим...
- за собствениците на HD2 ъпгрейда не е оправдан
- за собствениците на Galaxy S дали е ъпгрейд е относително...
- за собствениците на Desire/Nexus One - ъпгрейда идва прекалено скоро... Froyo за Desire не е и на 1 месец, а вече има нова версия на телефона. От друга страна идва и късно, защото до половин година ще има телефони с ОМАР4, Tegra 2 и т.н.
- за търсещите нов телефон - ако бързат и не им се чака новото поколение (което би било глупаво точно в момента) имат две опции - да купят втора ръка HD2 и да му сложат Android за половината от цената или да купят нов Galaxy S за 2/3 от цената, който дори е по-добър в доста отношения...

Просто не смятам, че Desire HD е позициониран добре, най-вече заради момента, в който се появява. Отделно, че цените, които се появиха, [B][i]започват[/i][/B] от 470 [i][B]паунда[/B][/i], а това е плашещо дори за предварителна поръчка.

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 17 сеп 2010, 11:33

Ще видим.;)

jamesjames

Мнение от jamesjames » 17 сеп 2010, 11:39

Да, въпрос на лично мнение, разбира се. Пък и щом се продава (а той със сигурност ще се продава) си остава добър ход на НТС.
Просто мисля, че ъпгрейдът е прекалено малък. Много хора в САЩ минаха от EVO на Galaxy S, не е особено логично сега да се върнат :D

alphaleader
Регистриран: 06 авг 2004, 21:15

Мнение от alphaleader » 17 сеп 2010, 11:58

Много бях мераклия на Motorola DroidX ама...:| Ще видим като се появят новите HTC, да мине малко време...

Отговори