Huawei е продала над 9 милиона броя от P9

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9

Мнение от PoceH_BS » 12 ное 2016, 08:03

[Quote]Колкото и да не ти харесва има да мечтаят. Това е положението.[/Quote]

Честно казано ми е все тая, от както минаха на Кирини и ЕМУИ съм ги махнал от списъка с телефони които бих си купил.

[Quote]Около мен виждам повече айфони отколкото хуавеи.[/Quote]

Редовно ми се случва да виждам "прошляци" с наЙфон и предплатена карта, но това нищо не показва/доказва освен извратената представа в БГ за "престиж"...
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

kolio876
Регистриран: 11 ное 2016, 16:19

Re: Re: Re: Re: Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9

Мнение от kolio876 » 12 ное 2016, 08:42

[Quote]от както минаха на Кирини и ЕМУИ съм ги махнал от списъка с телефони които бих си купил.[/Quote]

Браво- с това само доказваш, че е възможно съществуването на по-глупави индивиди и от тези в стадото на ябълките. Интересно как китайският Кирин е лошо нещо, а ти ползваш един от най-гнусните и проблемни модели на Леново с умрял Медиятек- че и го хвалиш навсякъде това лайно Леново...
В даден момент имах и Леново П70, и Хуауей П8лайт и главата си залагам, че лошият и слаб 8х1,2гхц Кирин убива от бой в 90% от случаите готиният и мощен 8х1,7гхц Медиятек. Интересно защо П8лайт спокойно правеше 4 часа SoT, а П70 едва изкарваше 6 часа SoT при същата употреба- бас хващам, че гнусният Медиятек има основен дял в точенето на батерията. И не намесвай руут, къстъм ром и т.н. глупости- аз искам телефона да работи нормално без да се налага да правя фокуси и да си изхвърлям гаранцията в коша.

ПС: Как си с ГПС-а, успяваш ли да се закачиш за по-малко от 2 минути БЕЗ да ползваш нет?

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9

Мнение от Вито » 12 ное 2016, 09:25

Аз прошляци не познавам, още повече с айфон, да не говоря за предплатена карта, която е от друга ера. Децата от гимназията вече са с мобилни планове без предплатени карти. Обкръжението ти очевидно няма нищо общо с моето.
Както казах Хуавеи ще продават докато не си повярват прекалено и не почнат с високите цени.
Още нещо, много хора включително и от този форум имат по два флагмана един с ios и един с android. Явно и от двата лагера са ги зомбирали.

Отговори