Huawei е продала над 9 милиона броя от P9
Huawei е продала над 9 милиона броя от P9
Устремено се движат към 2-ра позиция на пук на някой заблудени фенове на една друга марка... :P
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9
Точно така(yes)
И що трябва да е все на пук?! Що трябва да има винаги дразнене и заяждане?!
Ще продават докато са евтини. Като си повярват и вдигнат цените като останалите, ще видим какво и колко ще се купува.
Ще продават докато са евтини. Като си повярват и вдигнат цените като останалите, ще видим какво и колко ще се купува.
Re: Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9
[Quote]И що трябва да е все на пук?![/Quote]
Заради ето това:
[Quote][B]centur[/B]
Дата: 04.11.2016 21:01
Има да мечтаят това да стане реалност.[/Quote]
Заради ето това:
[Quote][B]centur[/B]
Дата: 04.11.2016 21:01
Има да мечтаят това да стане реалност.[/Quote]
Re: Re: Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9
"Едната друга компания" продава над 10 милиона броя само първия уикенд, след пускането на новия модел.
Ама щом казваш, че за 7 месеца "над 9 милиона" е постижение, вЕрваме всички, че е така.
Ама щом казваш, че за 7 месеца "над 9 милиона" е постижение, вЕрваме всички, че е така.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
А мен ме бо̀ли патката, коя компания-накъде се движи (whistle)
Note 20 Ultra 5G
Re: Re: Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9
Колкото и да не ти харесва има да мечтаят. Това е положението. Около мен виждам повече айфони отколкото хуавеи.
Re: Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9
За тва говоря. Какво се впрягат все едно компаниите техни. Филми... Всеки да си купува кой каквото иска.
Последният им флагмам за мен не е нищо особено. Камерата на която акцентират няма ois. Тва е достатъчно да не обръщам внимание на модела.
Последният им флагмам за мен не е нищо особено. Камерата на която акцентират няма ois. Тва е достатъчно да не обръщам внимание на модела.
Re: Re: Re: Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9
Като получиш отговор, който очакваш от дете от детската градина, защо въобще продължаваш да му се обясняваш? :D
Иначе много добре за Huawei. Като изключим малките проблеми с една P9-ка, върху която имам наблюдения, ми допадат и смятам, че е нормално да се качват нагоре. Все пак, те са една от малкото марки, които предлагат добри телефони и във високия, и в по-ниския ценови клас.
Иначе много добре за Huawei. Като изключим малките проблеми с една P9-ка, върху която имам наблюдения, ми допадат и смятам, че е нормално да се качват нагоре. Все пак, те са една от малкото марки, които предлагат добри телефони и във високия, и в по-ниския ценови клас.
Re: Re: Re: Re: Huawei е продала над 9 милиона броя от P9
[Quote]"Едната друга компания" продава над 10 милиона броя само първия уикенд, след пускането на новия модел.[/Quote]
Продава, защото клиентите и нямат друг избор, или купуват от нея или трябва да преминат на друга ОС/екосистема. Как мислиш, дали щяха да продават същите бройки ако имаше още 5 компании произвеждащи у-ва с тяхната ОС, М?!
[Quote]Ама щом казваш, че за 7 месеца "над 9 милиона" е постижение, вЕрваме всички, че е така.[/Quote]
Да, постижение е, точно заради голямата и жестока конкуренция на Андроид пазара, но свикналите на ограничено мислене и единствен избор не могат да го проумеят.
Продава, защото клиентите и нямат друг избор, или купуват от нея или трябва да преминат на друга ОС/екосистема. Как мислиш, дали щяха да продават същите бройки ако имаше още 5 компании произвеждащи у-ва с тяхната ОС, М?!
[Quote]Ама щом казваш, че за 7 месеца "над 9 милиона" е постижение, вЕрваме всички, че е така.[/Quote]
Да, постижение е, точно заради голямата и жестока конкуренция на Андроид пазара, но свикналите на ограничено мислене и единствен избор не могат да го проумеят.