Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей

Мнение от A4i » 16 окт 2017, 21:20

Колега, кажи колко тично струва тази поддръжка на Huawei. Аз съм се сблъсквал с пълно отсъствие на такава. За някой телефони мотото на Huawei е продай и забрави за модела.
Все пак колегите са вече с натрупан опит и имат определени очаквания. След като цената е като за Айфон и отгоре , липсата на съответстващата поддръжка прави впечатление. То хората да си дадат парите, но като не получат очакваното в замяна какво правим?

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей

Мнение от sladyrko » 16 окт 2017, 21:21

Да вземеш да прочетеш малко ли, да се поинтересуваш преди да пишеш глупости? Я погледни всички теми в XDA за Huawei и колко се оплакват, че нямат ъпдейти. Някой (повечето) още нямат Nougat на техните P9-ки. Security patch-a ми е от April, сега сме почти Ноември.
Андроид Орео може и да не дойде... Което е една ОС версия ъпдейт на телефон струващ на 1000лв.
Ъпдейтите са 2 на година, с повечко късмет... Едно оправят, друго развалят... После пак чакай 5 месеца за ъпдейт...
Меко казано си яко незапознат... Какво да кажа, ползвам телефона... (whistle)

П.С: В Редит същата работа, хора с P10 от тая година флагшипа им, от пускането му в продажба досега не са получили и един ъпдейт... Тая компания е чист скам... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

bkaraivanov
Регистриран: 11 мар 2013, 11:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей

Мнение от bkaraivanov » 16 окт 2017, 21:51

От време на време чета глупостите за тия ъпдейти и все още не мога да разбера за какво са при положение че телефона си работи като пушка.XDA не чета/просто не знам английски/но андроид форум според мен най-малкото теми са в раздел P9 за едногодишен телефон.Ползвах и все още се ползва от 20годишен Р8 ,сега съм с Р9 от една година,няма един път да съм нагласил алармата и да не се е обадил,да не говорим че бях от доброволците при пускането на нугата.Секюрити пача да ти кажа не знам за какво служи,световни тайни като двигател на вода не държа на телефона,купих го 10.2016 и струваше 750лв за тези пари можеше да се купи Айфон SE ако можеш сравнявай ги.Съпорта кво да кажа няма такова обслужване,при проблем обаждаш се идват взимат тела и след седмица е при теб,когато го постигнат самсунг и айфон в БГ тогава ми ги хвалете.Приятна вечер на всички и успех с избора не телефони.

textextex
Регистриран: 23 сеп 2017, 20:04

Мнението е изтрито.

Мнение от textextex » 17 окт 2017, 07:11

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Re: Мнението е изтрито.

Мнение от geleto_ » 17 окт 2017, 09:41

Нещо май загуби идентичност.
Много прилича на други телефони.
Не зная дали ми харесва.
Иначе се бях втренчил в него.
Много съм доволен от Mate9 и мислех да продължа с 10ката. Ама нека го видя.

obje
Регистриран: 02 фев 2014, 10:33

Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей

Мнение от obje » 17 окт 2017, 11:13

Чета тука някакви глупости за отсъствие на съпорт, за проблеми с p9. Цялата ни фирма работи със служебни телефони huawei P8 И P9, имахме една единствена ситуация с проблем, който беше насочен към OS и не зависеше от тях (системна грешка), хората веднага откликнаха през централния ни офис, пълен съпорт, дават номер и на регистриран проблем за бърза справка. Всичко се реши за половин ден.

Отделно личните ми наблюдения са че правят изключително читави телефони. Като цяло това с триенето на снимки и бъговете вероятно се дължи на някакъв дефект, но не е нормално да се правят генерални изводи за марката като цяло. Дори е смешно.

За iSHIT няма да говорим - телефони за хора които не разбират от технологии и искат нещо просто и достатъчно добро /и модно/ за ползване. Надценка 400% :D

sladyrko

Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей

Мнение от sladyrko » 17 окт 2017, 14:29

"За iSHIT няма да говорим - телефони за хора които не разбират от технологии и искат нещо просто и достатъчно добро /и модно/ за ползване. Надценка 400% "

Честно казано, след това изречение, няма как да ти взема мнението сериозно. Хора които "не разбират от технологии" IT специалисти ползват iPhone... Други като девелъпари - пак главния им телефон iPhone... Както и да е, ти си го казал, вероятно е така (голям сърказам!) Ти какво правиш с андроид телефона си, само от интерес? Пускаш сървъри? Превърнал си го в хакбокс? Прави ти кафе рано сутрин? Нали си разбирал от технологии, та ми стана интересно. Аз моя Андроид го ползвам по-същия начин както си ползвай Айфона, а с технологиите може да се каже, че съм доста добре запознат. Досега кафе не ми е правил... :)

Имам телефона, чета и по форуми/редит. Дори в българския форум за Андроид много хора се оплакват от най-различни проблеми.
Не знам, вашите телефони явно са специални там... Отвори "About phone" и виж кой е месеца на Секюрити пача ;)

Както изглежда тоя телефон няма да получи и Андроид Орео - демек една година съпорт и само един ъпгрейд над ОС...

Съпорта съм пробвал само по меил - няколко пъти ми отговореха съвсем друго нещо, а в дръгите пъти копи-пейст отговори, които пак по никакъв начин не ти дават отговор на въпроса.

Това е моето преживяване с тях и не бих ги предложил на някой, освен, ако ми е крайно неприятен... При такъв голям избор от производители има по-добри места да си дадеш парите ;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

bkaraivanov
Регистриран: 11 мар 2013, 11:30

Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей

Мнение от bkaraivanov » 17 окт 2017, 15:16

Мили ми Сладурко,Секюрити пача го видях трябва да е това -Ниво сигурност на Android 5 април 2017,минали са 6 месеца и нищо никой не ми е откраднал от телефона/пазарувам си яко от алито,олх,залагам си в бета,проверявам си банковата наличност/.Ако Нивото беше от 10 октомври по-добре ли щеше да се чувстваш,все още не разбирам какво толкова Ви грее това ниво на сигурност.Работи ли телефона без забележка- работи,в Андроид форума има някоя и друга тема за проблем с него но повечето са от Дроид Мастер идващ от Айфон,който по същата причина за ъпдейти го плюе наляво и надясно и продължава да го ползва.Не казвам че е най-добрия телефон но Вашето мнение е доста подвеждащо да не казвам пак пълна лъжа.Имам един въпрос ако на айфона не ти се включи алармата и ги питаш тия от подръжката при произведени 100 милиона апарата как само на твоя не се включва алармата какво мислиш ще ти отговорят.Предполагам си чел Андроид форума и простотиите за които иска отговор от съпорта Дроид Мастер/Пък може и да сте един и същ понеже и Вие май все още ползвате Р9/.

sladyrko

Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей

Мнение от sladyrko » 17 окт 2017, 15:38

Никога не е късно да те оберат, тогава както ще кажеш? "Ей то секюрито било важно". Все едно да си оставиш вратата откючена, да заминеш на почивка за 6 месеца и да се надяваш, че като се прибереш, никой не те е обрал... Преди дни излезе нов проблем, с който много лесно могат да ти сканират целия трафик, дори и криптиран такъв. Може на теб да не ти пука, евала, на други ни пука и проблема не е само при Huawei, а всички производители които правят милиарди, а не могат да отделят за добър съпорт.
Писал съм на съпорта - отговор "Рестарт, хард ресет" като им кажеш, няма промяна. "Ами изчакайте следващ ъпдейт и вижте дали ще се оправи", ама следващ ъпдейт е незнайно кога... Всеки си има изисквания, на някой са по-ниски, на други по-високи. ;)

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Мнение от Wallker » 17 окт 2017, 17:00

Сори, че съм вулгарен, ама... Насра се с тая поддръжка. Кротни малко. Не е нужно във всяка тема едно и също да разправяш. Другия път като искаш поддръжка си купи Нокия, Pixel или Xiaomi. Там това, което ти липсва, го има.

Отговори