Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
[B]sladyrko [/B] излагаш се :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Wallker - ти без да си вулгарен не можеш. На село явно така ви възпитават. Пиксел в България от кога се продава от Оператори или официално от Гугъл? Бих се радвал иначе да си купя. Нокиа - няма достатъчно добър модел все още за да са избор. Xiaomi добра поддръжка? Чувал съм, че пускат доста ъпдейти но за техния скин, не ОС ъпдейти.
obje: Питах те какво прави технически способен човек като теб с Андроид телефон, което на iPhone не можеш да направиш. Влизате изпрасквате един тон глупости, като ви питат, като седалищни части мълчите... :)
obje: Питах те какво прави технически способен човек като теб с Андроид телефон, което на iPhone не можеш да направиш. Влизате изпрасквате един тон глупости, като ви питат, като седалищни части мълчите... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
[Quote]какво прави технически способен човек като теб с Андроид телефон, което на iPhone не можеш да направиш[/Quote]
Не е въпроса само в какво, а как и колко по-лесно е да свършиш нещо с Андроид.
А от вчера насам китаеца показа как се ползва телефона като компютър- нужен е буквално 1 кабел и монитор за да получиш компютър който е по-мощен от почти всеки лаптоп до 1000лв. и е повече от достатъчно за поне 2/3 от хората. Това при айфона може ли да се постигне? Не може- обади се като се появи такава функция.
Не е въпроса само в какво, а как и колко по-лесно е да свършиш нещо с Андроид.
А от вчера насам китаеца показа как се ползва телефона като компютър- нужен е буквално 1 кабел и монитор за да получиш компютър който е по-мощен от почти всеки лаптоп до 1000лв. и е повече от достатъчно за поне 2/3 от хората. Това при айфона може ли да се постигне? Не може- обади се като се появи такава функция.
Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Всеки път когато излезе нещо ново като иновация от Самсунг, Шиоми или който и да е друг андроиден телефон пряко го сравнявате с айфон, как там го няма, още не е направено, колко са изостанали. Вие сравнявате 50 компании накуп срещу една и незнам защо, може би ви носи някакво вътрешно утешение и чувство за удовлетвореност. Специално тоя мейт 10 няма нищо кой знае колко революционно, това със свързването не са го измислили те, китаеца ти бил показал как да превърнеш телефона в компютър, ти досега на марс ли си живял. Много отдавна можеш с два кабела да си свържеш телефона с монитор.
Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Я, поредния трудно мислещ се появи :D
Китаеца не е измислил нищо, но ползвайки схемата на Епъл го е направил по-добре от всички досега. Имам Ноут 8, имам и DeX и не ми пука дали ще повярваш обаче изпълнението на Самсунг е ОТВРАТИТЕЛНО и БЕЗПОЛЕЗНО. Да ръгнеш 1 кабел и да имаш самостоятелна десктоп среда + тел. да е напълно работещ и използваем е МНОГО ПОВЕЧЕ от това което предлага DeX. Аз спокойно мога да работя на голям таблет понеже нужните ми неща ги има и при Андроид, и при Епъл- и съм го правил, но 10-12" просто са ми малко като чиста площ. Един китаец + 27" монитор с USB-C порт в офиса (имам такъв) + един адаптер за $15 за домашния ми монитор съвсем буквално премахват нуждата от служебен компютър.
Но явно само ти и още няколко индивида с ограничена умствена дейност по света не сте схванали тази част от представянето- жалко за въздуха който дишате.
Китаеца не е измислил нищо, но ползвайки схемата на Епъл го е направил по-добре от всички досега. Имам Ноут 8, имам и DeX и не ми пука дали ще повярваш обаче изпълнението на Самсунг е ОТВРАТИТЕЛНО и БЕЗПОЛЕЗНО. Да ръгнеш 1 кабел и да имаш самостоятелна десктоп среда + тел. да е напълно работещ и използваем е МНОГО ПОВЕЧЕ от това което предлага DeX. Аз спокойно мога да работя на голям таблет понеже нужните ми неща ги има и при Андроид, и при Епъл- и съм го правил, но 10-12" просто са ми малко като чиста площ. Един китаец + 27" монитор с USB-C порт в офиса (имам такъв) + един адаптер за $15 за домашния ми монитор съвсем буквално премахват нуждата от служебен компютър.
Но явно само ти и още няколко индивида с ограничена умствена дейност по света не сте схванали тази част от представянето- жалко за въздуха който дишате.