Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Уникален телефон. Мисля да изчакам още малко и да го взема него. :)
Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Устройството бива. Поне не е към 1900 левовата част.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Гледах презентацията...представиха новости по всички направления, камера, звук, връзка с монитор, подобрен гпс-за разлика от амейзинг пичовете които общо взето показаха едно смеещо се л@йно
не разбирам защо е уникален,аз съм с samsung s8 .и не виждам с нещо да е по добър , телефон като телефон като за 1800 лева .
хах може би уникален е малко пресилено а? Уникален ще е новия айфон десет, защото с подобна система и като вид ще е единствен до сега. Уникален андроид телефон над 10 бона от Верту или друга компания за луксозни играчки.
Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Може да не е уникален, но си личи че сттремят много да се развиват. И ако не са задминали много други марки поне са ги изравнили със сигурност. А айфончето ще е наистина уникален ама уникален епик фейл със тази черна изрезка отгоре..да се чудиш как да го въртиш че да гледаш нормално нещичко. Все едно телевизор да си вземеш и отгоре една голяма черна лента да ти виси.
Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Уникален означава единствен по рода си.
Няма как, който и да е телефон, освен този на Бог вероятно, да бъде уникален, при положение се произвежда в милиони абсолютно идентични бройки.
Няма как, който и да е телефон, освен този на Бог вероятно, да бъде уникален, при положение се произвежда в милиони абсолютно идентични бройки.
Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Като Huawei юзър един съвет от мен - Не купувайте Huawei телефони. Телефоните са супер - камера, батерия и т.н. Обаче съпорта е най-лошия възможен. На техен флагшип (P9) 3 месеца го ползвах с Аларма която един път работи, един път не... Галерията - трия няколко снимки наведнъж - телефона забива... Свалям картинка от нета - не я показва в галерия, докато не рестартна... Хард ресет - нищо не помага. Следващия ъпдейт чакаш, който е незнайно кога, ако решат изобщо да пуснат такъв... Дайте си парите на друго място и си спестете проблемите.
Пишеш оплакване на съпорта, казваш им има проблем. Отговарят ти нещо, нямащо общо с оплакването/въпроса ти...
Под всякаква критика. :)
Пишеш оплакване на съпорта, казваш им има проблем. Отговарят ти нещо, нямащо общо с оплакването/въпроса ти...
Под всякаква критика. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Говорим за уникален като модел ествествено, не за единична бройка. Няма да е вече уникален като направят няколко такива модела с времето. Уникален за времето си беше първия телефон с камера например. И не знам защо всички се хващате за тая черна лента, не мисля че ще е такава болка за умиране. Едно време подобно се базикаха и за огъването на айфон 6, но после вече на никой не му правеше впечатление, защото всички станаха така.
-
- Регистриран: 11 мар 2013, 11:30
Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro е водоустойчив, разчита на изкуствен интелект и осигурява 18:9 дисплей
Не че ме интересува на кой производител ще си дават парите хората но да твърдиш че Р9 и съпорта на Хуавей не струва е меко казано ПЪЛНА ЛЪЖА.