Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
[Quote]Ами ако това е великия телефон, дето толкова хвалебствия отнесе във форума, то много са ви занижени критериите.[/Quote]
Какво да кажем тогава за прехвалената бутикова играчка - iPhone X
[Quote]Когато зарядът на батерията в iPhone X намалее започва да се бави буквално всичко – от анимациите до базовите приложения като например календарът и въобще не могат да се играят игри.[/Quote]
Явно на вас ви липсват каквито и да е било критерии за да плащате по 2000+ лева за това недоразумение с толкова много проблеми.
Какво да кажем тогава за прехвалената бутикова играчка - iPhone X
[Quote]Когато зарядът на батерията в iPhone X намалее започва да се бави буквално всичко – от анимациите до базовите приложения като например календарът и въобще не могат да се играят игри.[/Quote]
Явно на вас ви липсват каквито и да е било критерии за да плащате по 2000+ лева за това недоразумение с толкова много проблеми.
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
пффффффф.... бутиково е ако хуавей 10 про направи 5х продажбите на Айфон Х, като бройки! виж какви ще са продажбите и пак говори за бутиково. глупаво е хуавей да се сравнява с iPhone X. Със Самсунг може, но айфона е много висока топка за хуавей. Може след някоя друга година, ако Епъл стоят на едно място. Споко, през 2018 Qualcom ще даде и на Хуавей Face ID, а Гугъл ще им пусне софтуера, с който да могат да го приложат.
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
[Quote]Явно на вас ви липсват каквито и да е било критерии за да плащате по 2000+ лева за това недоразумение с толкова много проблеми.[/Quote]
Някой фен на уиндоус мобайл явно ви ги говори тия, докато си пиете кафето в кръчмата, а вие не сте ползвал и за миг този модел, за да ги ръсите такива небивалици.
Вие лично какъв апарат ползвате, ако не е тайна?
Някой фен на уиндоус мобайл явно ви ги говори тия, докато си пиете кафето в кръчмата, а вие не сте ползвал и за миг този модел, за да ги ръсите такива небивалици.
Вие лично какъв апарат ползвате, ако не е тайна?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
[Quote]Споко, през 2018 Qualcom ще даде и на Хуавей Face ID, а Гугъл ще им пусне софтуера, с който да могат да го приложат.[/Quote]
Компанията Huawei има собствена разработка (приложил съм снимка) която показа на представянето на Honor V10 и не е нужно да чака на Куалком, гугъл или някой друг, но както вече казах - закостенялите мозъци си остават такива дори в края на 2017 г., но на ниво от преди 5 години.
Компанията Huawei има собствена разработка (приложил съм снимка) която показа на представянето на Honor V10 и не е нужно да чака на Куалком, гугъл или някой друг, но както вече казах - закостенялите мозъци си остават такива дори в края на 2017 г., но на ниво от преди 5 години.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
Като повечето им "разработки" повечето са на снимка. Нека го видим дали въобще работи, дотогава си остават пудел на Куалком и Гугъл.
-
- Регистриран: 27 ное 2017, 12:54
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
[Quote]Вие лично какъв апарат ползвате, ако не е тайна?[/Quote]
Има ли смисъл да ти казва ?!
Ти не уважаваш избора на хората!
В другата тема плюеш note 8, тука huawei.
Твоя избор пък е много добър, няма що!
Мазохистична пръчка от среден клас!
Има ли смисъл да ти казва ?!
Ти не уважаваш избора на хората!
В другата тема плюеш note 8, тука huawei.
Твоя избор пък е много добър, няма що!
Мазохистична пръчка от среден клас!
Явно малко статии четеш ,имаш комплекси и то се вижда.Аз съм фен на Sony но този модел на Huawei ме впечатли повече от Айфон и затова си го купих
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
[Quote]Като повечето им "разработки" повечето са на снимка. Нека го видим дали въобще работи, дотогава си остават пудел на Куалком и Гугъл.[/Quote]
Ти имаш ли си дори бегла представа от кога не използват чипсетите на Куалком в телефоните си?!?! Да си чувал случайно за HiSilicon и техните чипсети Kirin? Фирмата е изцяло собственост на Huawei, но от къде ще го знаеш тези неща със закостенялото си мислене от преди 5 и повече години.
Ето ти и видео за новата им разработка, не че очаквам да разбереш нещо или да си промениш поне малко мисленето в посока 2018 год.
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nxsZCZJfpfA&feature=youtu.be[/Youtube]
Ти имаш ли си дори бегла представа от кога не използват чипсетите на Куалком в телефоните си?!?! Да си чувал случайно за HiSilicon и техните чипсети Kirin? Фирмата е изцяло собственост на Huawei, но от къде ще го знаеш тези неща със закостенялото си мислене от преди 5 и повече години.
Ето ти и видео за новата им разработка, не че очаквам да разбереш нещо или да си промениш поне малко мисленето в посока 2018 год.
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nxsZCZJfpfA&feature=youtu.be[/Youtube]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
Е какво има в това видео? Няма конкретен продукт, който да работи. Само ала бала фантадмагории, всеки може да пусне такова видео. Къде и кога мога да купя телефон с тази sci-fi разработка?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 10 Pro с рекордни предварителни поръчки в Западна Европа
[Quote]В другата тема плюеш note 8, тука huawei.[/Quote]
Грешка - не плюя нито едните, нито другите, а никога не съм възприемал платено поднесени и елементарно списани новинки, които докарват до оргазъм част от форумното войнство.
Десетки пъти съм споделял във форума, че ползвам най-доброто в света - Самсунг и Епъл, а за тази марка (Huawei) мнението ми писано някъде наоколо е, че изкарва все по-добри модели на пазара и също съм споделял мнение, че вървят напред и нагоре.
Скоро ще заемат подобаващо място в продажбите във високия клас. (според мен)
Това, че на ден 10-ти (примерно) махнах Note 8 и не ми се носят две тухли по 200 грама в джобовете, не прави апарата лош.
Не ме чети като дявола евангелието, а вкарай малко здрав разум в четмото.
Mate 10 Pro също ще го имам в събота или неделя, но до сега изказвах мнение за него от 20-минутния ми допир с модела.
Мнението след 10-дневно ползване ще е различно, а дали ще е по-добро или по-лошо, ще видим.
Грешка - не плюя нито едните, нито другите, а никога не съм възприемал платено поднесени и елементарно списани новинки, които докарват до оргазъм част от форумното войнство.
Десетки пъти съм споделял във форума, че ползвам най-доброто в света - Самсунг и Епъл, а за тази марка (Huawei) мнението ми писано някъде наоколо е, че изкарва все по-добри модели на пазара и също съм споделял мнение, че вървят напред и нагоре.
Скоро ще заемат подобаващо място в продажбите във високия клас. (според мен)
Това, че на ден 10-ти (примерно) махнах Note 8 и не ми се носят две тухли по 200 грама в джобовете, не прави апарата лош.
Не ме чети като дявола евангелието, а вкарай малко здрав разум в четмото.
Mate 10 Pro също ще го имам в събота или неделя, но до сега изказвах мнение за него от 20-минутния ми допир с модела.
Мнението след 10-дневно ползване ще е различно, а дали ще е по-добро или по-лошо, ще видим.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!