Huawei Mate 30 Pro предлага ефектен дисплей и камера с два 40МР сензора
Новина от MobileBulgaria Huawei Mate 30 Pro предлага ефектен дисплей и камера с два 40МР сензора
Event-a беше отново пълна пародия. Stock-ови снимки на screensaver, неразбираем английски, сравнение с айфон и самсунг, но само когато ни изнася, стана дума за процесор и тогава спряха сравненията. Нито дума за това, че няма да получи андроид 10 или услугите на гугъл или затова, къде ще се предлага. Представям си колко върнати телефони ще има, като разберат хората че нямат gmail, maps, youtube и тн. Жалко за добрата конкуренция, която бяха.
Re: Huawei Mate 30 Pro предлага ефектен дисплей и камера с два 40МР сензора
Има някои доста интересни неща, ако са верни разбира се.
Това с 7800 кадъра в секунда ми се струва малко невъзможно, но сензорът е доста голям.
Другото е, че до камерата ми се струва, че има ксенонова светкавица, което за мен е огромен плюс.
Интересно е това за звука, чрез дисплея, но най-важното го няма - читава ОС.
А и с такава цена и неяснота относно къде ще се предлага, загубих всякакъв интерес.
Това с 7800 кадъра в секунда ми се струва малко невъзможно, но сензорът е доста голям.
Другото е, че до камерата ми се струва, че има ксенонова светкавица, което за мен е огромен плюс.
Интересно е това за звука, чрез дисплея, но най-важното го няма - читава ОС.
А и с такава цена и неяснота относно къде ще се предлага, загубих всякакъв интерес.
Просто ми заприлича, но явно съм се заблудил.
Жалко, че вече никой не предлага ксенонова светкавица, чиито предимства пред LED са огромни.
Както и да е, този телефон ще си остане екзотика.
С ксенонова светкавица не може да има фенерче. Или поне така беше с единствения телефон с ксенонова светкавица, който съм имал на времето - HTC 7 Mozart. Дали самата светкавица не го позволява или хаби много енергия не знам, но не можеше. Което означава, че и клип на тъмно не можеш да заснемеш с осветяване.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Не знам дали си чувал лафа, "лъже като дърт китац"
Просто прекаляват с тази мания за напомпване на цифрите, сигурно го постигат с някаква небивала софруерна интерполация, ама да го видим.
Всъщност преди 6 години Nokia Lumia 1020 имаше ксенонова светкавица и отделно диод, който се ползваше за фенерче и клипове на тъмно.iWolff написа: ↑19 сеп 2019, 18:41С ксенонова светкавица не може да има фенерче. Или поне така беше с единствения телефон с ксенонова светкавица, който съм имал на времето - HTC 7 Mozart. Дали самата светкавица не го позволява или хаби много енергия не знам, но не можеше. Което означава, че и клип на тъмно не можеш да заснемеш с осветяване.
Не знам как стоят нещата при Андроид, но все си мисля, че това не е проблем.
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 16:46, променено общо 1 път.
-
Без гугъл е си представям за какво ми е...