Huawei обяви кои нейни устройства ще получат Android 7.0
Huawei обяви кои нейни устройства ще получат Android 7.0
Къде е сега @butman да обясни, как p8 ще има нуга? Казах ли тук http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/505617/re-re-re-re-huawei-обещава-телефон-с-подобрен-qhd-дисплей през април, че [B]huawei не си ъпдейтват редовно флагманите?[/B]
Re: Huawei обяви кои нейни устройства ще получат Android 7.0
И на мен това много не ми харесва. Все пак ъпдейт ще има. Така поне обещаха, за по старите ще има ъпдет на EMUI което ще пренесе доста от новите неща. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Колега, ти май се изживяваш като ББ, който винаги е прав. Припомни ми кога съм взел отношение относно ъпдейтите на Huawei.
:D:D:D Аз съм с iPhone 5 и го ползвам вече 4-та година и редовно получавам ъпдейти. Почнах от 6 и сега съм на 10 / основна / за по-малките ъпдейти няма да говорим. Колкото и ограничен и затворен да е телефона на Епъл, си струва парите. Не е спирал да работи, поддържат си го хората.
Re: Re: Huawei обяви кои нейни устройства ще получат Android 7.0
[Quote]Аз съм с iPhone 5[/Quote]
И какво общо има този морално остарял телефон с темата за ъпдейтите на флагманите на компанията е 3-та в световен мащаб по продажби на смартфони?! Жалко е да се "хвалиш" с тази "пръчка" на която само цифричките на ОС-а са се сменили! Погледни колко от новите функции ги нямаш и ще ти "светне лампичката" (евентуално) защо си толкова смешен с изхвърлянето си... :D:D:D
По темата и към [B]vladovn[/B] - Какво ще ти липсва в 6-цата от 7-цата? Не ги оправдавам, всяка компания си носи "кръста" на решенията. Леново са типичен пример, ако бяха пуснали официален 64 битова близалка на коята да може да се ъпгрейдва security patch-а, нямаше в момента да съм с 6-цата. Не е ли по-важно да имате стабилна и сигурна ОС на смартфона си, отколкото най-новото но пълно с бъгове/проблеми?
И какво общо има този морално остарял телефон с темата за ъпдейтите на флагманите на компанията е 3-та в световен мащаб по продажби на смартфони?! Жалко е да се "хвалиш" с тази "пръчка" на която само цифричките на ОС-а са се сменили! Погледни колко от новите функции ги нямаш и ще ти "светне лампичката" (евентуално) защо си толкова смешен с изхвърлянето си... :D:D:D
По темата и към [B]vladovn[/B] - Какво ще ти липсва в 6-цата от 7-цата? Не ги оправдавам, всяка компания си носи "кръста" на решенията. Леново са типичен пример, ако бяха пуснали официален 64 битова близалка на коята да може да се ъпгрейдва security patch-а, нямаше в момента да съм с 6-цата. Не е ли по-важно да имате стабилна и сигурна ОС на смартфона си, отколкото най-новото но пълно с бъгове/проблеми?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Huawei обяви кои нейни устройства ще получат Android 7.0
Тая "пръчка" най-важното има всички секюрити ъпдейти. И телефона още държи, камерата е достатъчно добра, че и по-добра от половината среден клас телефони до 600лв в днешни дни.
Има голямо значение. И това е голяма простотия! Аз като човек който ползва тая марка съм разочарован. Ако сега получа последен ъпдейт до нова версия на ОС, да не мислиш, че пак бих купил телефон от тая марка? Имам 3 години гаранция на телефона, а получавам един голям ОС ъпдейт... Няма логика нали? Ей затова никой не може да свали Айфона и няма да фалират или пък да изгубят голям пазарен дял... 5 години да получваш ъпдейт, за телефон който продължава да работи достатъчно добре през тея години.. Няма база за сравнение. Всеки който е в "технологията" иска да получава нещо ново и разнообразно. Дори само Нотификейшън центъра да сменят с друг, все е нещо. А и както всеки знае iOS не получава толкова много функции, че да липсва нещо. На iPhone 5 какво му липсва? Always On Siri и Raise to wake up. Като дизайн е с iOS10 1:1. Колкото и да мрази някой Apple, трябва да им признае, че от към ъпдейти нямат равен.
Има голямо значение. И това е голяма простотия! Аз като човек който ползва тая марка съм разочарован. Ако сега получа последен ъпдейт до нова версия на ОС, да не мислиш, че пак бих купил телефон от тая марка? Имам 3 години гаранция на телефона, а получавам един голям ОС ъпдейт... Няма логика нали? Ей затова никой не може да свали Айфона и няма да фалират или пък да изгубят голям пазарен дял... 5 години да получваш ъпдейт, за телефон който продължава да работи достатъчно добре през тея години.. Няма база за сравнение. Всеки който е в "технологията" иска да получава нещо ново и разнообразно. Дори само Нотификейшън центъра да сменят с друг, все е нещо. А и както всеки знае iOS не получава толкова много функции, че да липсва нещо. На iPhone 5 какво му липсва? Always On Siri и Raise to wake up. Като дизайн е с iOS10 1:1. Колкото и да мрази някой Apple, трябва да им признае, че от към ъпдейти нямат равен.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Huawei обяви кои нейни устройства ще получат Android 7.0
Същото е и с Майкрософт. Такива, онакива, ама си поддържат телефоните софтуерно. Ето, аз например имам Лумия 830, която е една от последните Нокии под чадъра на Майкрософт и си е с Уиндоус 10, това + редовни ъпдейти...:)
Pixel 8
Re: Re: Re: Re: Huawei обяви кои нейни устройства ще получат Android 7.0
Еййй, като се заговори за тези "security" ъпдейти... Точно пък на Google ще разчитам да ме пазят от крадци на информация. :D