Huawei представи смартфона Ideos с Android 2.2
Huawei представи смартфона Ideos с Android 2.2
Интересна идея да направиш бюджетен телефон (100-200$) с Андроид 2.2 :)
Re: Huawei представи смартфона Ideos с Android 2.2
кой продава тези телефони в България? Откъде може да се купи?
Телефона ми харесва. Определено бих си го купил. Дано да го пуснат за продажба и тук. Принципно Мтел продават някакъв телефон на Huawei (G7007 мисля,че беше модела), така че е твърде вероятно те да го пуснат за нашия пазар (cyber)
Днес го взех телефончето :D
Сложих му Igo и Sygic предималко. Работят си (cyber)
Не съм имал преди смартфон, та не мога да кажа как е в сравнение с друг, но е бърз.
Пуснах и клипове през YouTube. Беше написано, че не поддържал флаш, но явно стават да се гледат клипове през приложението на тубата.
Дърпаше ми трафик през мобилния интернет, обаче в настройките на телефона има опция да се спре.
А да телефона има и БГ меню 8) Мислех, че ще е на английски обаче останах приятно изненадан.
Доволен съм (yes).
Сложих му Igo и Sygic предималко. Работят си (cyber)
Не съм имал преди смартфон, та не мога да кажа как е в сравнение с друг, но е бърз.
Пуснах и клипове през YouTube. Беше написано, че не поддържал флаш, но явно стават да се гледат клипове през приложението на тубата.
Дърпаше ми трафик през мобилния интернет, обаче в настройките на телефона има опция да се спре.
А да телефона има и БГ меню 8) Мислех, че ще е на английски обаче останах приятно изненадан.
Доволен съм (yes).
От тук ли >>
http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/huawei_u8150_ideos/details
И аз се замислям за него, така или иначе имам за подписване 1 договор.
Не се ли работи трудно на този дисплей и как е като цяло? Че и резолюцията му ниска и се притеснявам малко да не съжалявам за едни 100 лева до оптимусите (One, GT540).
http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/huawei_u8150_ideos/details
И аз се замислям за него, така или иначе имам за подписване 1 договор.
Не се ли работи трудно на този дисплей и как е като цяло? Че и резолюцията му ниска и се притеснявам малко да не съжалявам за едни 100 лева до оптимусите (One, GT540).
Офертата е само за нови абонати(поне за сега) ми казаха днес в мола(angry)
Абе тез от вива съвсем се изГърчуляха(no)
Абе тез от вива съвсем се изГърчуляха(no)
Договора ще е нов, така или иначе, но е тъпо да дискриминират, по принцип дават с преподписване апарати, за разлика от грабул. Така или иначе съм решил да си взема някакъв андроид да разцъкам, двоумя се заради дисплея само, спрямо LG-тата. Но надали над 300 лева ще е (cyber)
Да от виваком е купен. За мен не е трудна работата с телефона. За всеки е индивидуално. Днес даже го гледах като теле като го взех, обаче бързо се свиква. Въобще тоя Андроид се оказа много лесен за работа. За хора с по дебели пръсти предполагам ще е проблем да работят точно с този телефон. Незнам, най-добре го разгледай на място в магазина :) В комплекта за съжаление няма карта памет, та се наложи да си взема една.