Huawei Watch GT получава поддръжка за потребителски циферблати
Новина от MobileBulgaria Huawei Watch GT получава поддръжка за потребителски циферблати
Много е логично да има магазин - голям избор от платени или безплатни ☺ модели.
Re: Huawei Watch GT получава поддръжка за потребителски циферблати
Не е лесно да се стартира нова платформа. Да си припомним на какъв хал беше Tizen, когато се появи за първи път в часовник.
Не се излагат изобщо, защото няма друг часовник, който да издържа 2 седмици с едно зареждане. Always on го ползвах точно няколко дни преди да го спра. Платформата едва ли ще се развива още много, защото паметта е много малко и не позволява да се качват нови приложения. Повечето потребители искат просто интеграция със Strava, но пък гледам че индийците и китайците много се радват на шарените циферблати
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Всъщност с изключени всички излишни функции стигнах до 27 дни.Always on го ползвам но когато не ми трябва го изключвам по най-бързия начин със захлупване на екрана със шепата така става неактивен докато не го включиш пак с натискане на бутон.Относно циферблатите ме интересува такъв който хем да стои добре хем да показва точно това което искам, в момента ползвам 24-часовия но щеше да е по-добре да показва примерно температурата вместо измерването на пулса което държа изключено.А относно папагалите които все някой "ги краде" първо да си погледнат в собствения двор.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Да сложиш Rolex циферблат на часовник за 200-300лв е проява на лош вкус. Нещо като ключодържател Ролс Ройс на ключовете за Ладата.
ПС Не ми говори за ограничен мозък, след като правописът ти е на нивото на 10 годишен ром
ПС Не ми говори за ограничен мозък, след като правописът ти е на нивото на 10 годишен ром
Аз с радост бих сложил цифреблати със сгрешени марки за майтап - ROELX, Tag Hour, Switch. И както ми се смеят, пускам анимацията.
-
Ако се научиш как се използва буквата "й"... може
Да гледаш телевизия и да слушаш радио на часовник...?
Нищо странно... По същия начин да не се използват лаунчери, които имитират външно Ябълката или Самсунг ? А за ключодържателя е жалко и напълно безсмислено сравнение...
-
Що поправяш бе, тарикат?!
Че и нагъл... после се прави на ударен
Разчиташ че в новата версия на форума не показва че е редактирано, а?
Че и нагъл... после се прави на ударен
Разчиташ че в новата версия на форума не показва че е редактирано, а?