Благодаря много! Активирах си го.kodena написа: ↑12 апр 2021, 00:15Реално никъде в плана не е описано. Но ако погледнеш на https://www.a1xploretv.bg/televiziia, най-долу е написано "Безплатен достъп до VOYO - От 22.05.2018 г., абонатите на пакети A1 Xplore TV Max и A1 Xplore TV Standard могат да заявят безплатен достъп до VOYO. Необходима е регистрация чрез мобилен номер или номер на услугата, използван за регистрацията за A1 Xplore TV."
Аз като го видях това се сетих че след като в един от 4-те слота сложиш A1 Xplore TV Standard би трябвало да стане и стана.
1. Правиш си акаунт във voyo или ползваш стар, обаче ако ползваш стар трябва да е с изтекъл абонамент, ако има платена сума до някакъв период напред няма да стане - трябва да изтече. Аз така имах платено voyo до лятото и затова си направих нов.
2. Влизаш в секция "Абонамент" > Абонирай се
3. Даваш най-долу на страницата има поле "А1 абонати"
4. Излиза ти поле да си вкараш телефонният номер, който е на плана А1 Unlimited и готово. Във voyo акаунта ти излиза че е активно до дата ХХ.04.2023
Сега имам bTV Cinema HD и bTV Comedy HD, които ги нямаме на домашната телевизия от А1...