И да не мислиш, че тази заплата ще ти стигне за много неща. Равнява се на това да взимаш около 2к лв тук. Няма да си беден, около средното.danilov написа: ↑14 апр 2021, 08:42При средна работна заплата от 4-5000 $Вито написа: ↑14 апр 2021, 07:31Ето за кви цени иде реч в Америка при unlimited... В България сме пей сърце!
https://www.androidcentral.com/best-unlimited-plan
И при тях е пей сърце
И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Искам да попитам има ли ограничения и какви за ползване в Европа (германия) за постоянно
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
След 4-тия месец ще започнат да Ви таксуват допълнително, така че ако пребивавате в Германия за постоянно, планът няма да ви върши работа.
Милсиш ли, че производителя на оборудването го интересува колко е средната заплата тук?Apple_fan написа: ↑14 апр 2021, 09:29И да не мислиш, че тази заплата ще ти стигне за много неща. Равнява се на това да взимаш около 2к лв тук. Няма да си беден, около средното.danilov написа: ↑14 апр 2021, 08:42При средна работна заплата от 4-5000 $Вито написа: ↑14 апр 2021, 07:31Ето за кви цени иде реч в Америка при unlimited... В България сме пей сърце!
И при тях е пей сърце
Да, оперативните разходки (заплати, ток) са по-ниски разбира се. Но при 5Gто основното са капиталовите разходи..
Абе и трите оператор най после имат адекватни unlimited планове, но А1 за сега е напред. Надявам се и другите да намалят на 35 кинта без ограничения в скоростта като видят що народ преподписва на А1. Обаче чух, че мрежата на теленор на места се сривала след пускането на тея планове, не знам ако няма ограничения какво ще е...
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Аз съм на Виваком още 20 месеца,но ще си платя неустойка минимум около 100 лв,и се местя в А1 неограничен в комбинация с Телевизия и ще плащам 28 лв за плана с онлайн плащане.А във Виваком ,ако преподпиша,пак ще е 35 лв,дори в комбинация , при онлайн плащане намаля само 0.33 лв за плана,защото плащам още 2 карти и общо отстъпката е 1 лв.И покритието на А1 в къщи е много по-добро.Вито написа: ↑14 апр 2021, 12:22Абе и трите оператор най после имат адекватни unlimited планове, но А1 за сега е напред. Надявам се и другите да намалят на 35 кинта без ограничения в скоростта като видят що народ преподписва на А1. Обаче чух, че мрежата на теленор на места се сривала след пускането на тея планове, не знам ако няма ограничения какво ще е...
Щом те устройва, действай. Планът наистина е добър. Стига неограничената скорост да не окаже влияние на мрежата.
Ако Виваком намалят и аз ще преподпиша, иначе нямам зор за сега.
Ако Виваком намалят и аз ще преподпиша, иначе нямам зор за сега.
Мда, и при средна цена за квартира ~2000 долара..danilov написа: ↑14 апр 2021, 08:42При средна работна заплата от 4-5000 $Вито написа: ↑14 апр 2021, 07:31Ето за кви цени иде реч в Америка при unlimited... В България сме пей сърце!
И при тях е пей сърце
като започнете с тези сравнения имам чувството, че наистина просто нарочно игнорирате фактите...