Да,и аз мислех че досега си я имал,щом е нова,провери договора и им звънни
И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Да, имал съм я, но имах 100% отстъпка върху нея според предишния ми план. Отново проверих в Моят А1 и нямам активни интернет пакети.
Второто странно нещо е, че по никакъв начин не виждам да ми е фактуриран периодът между 14.03 и 10.04, което ме навежда на мисълта, че мога да очаквам още 1 фактура. Ще пиша на съпорта им във фейсбук, ако могат да ми обяснят нещата и в същото време си пускам молба за преразглеждане на фактура. Този месец 45 лв не е драма. Ами ако решат и другия 45?
Второто странно нещо е, че по никакъв начин не виждам да ми е фактуриран периодът между 14.03 и 10.04, което ме навежда на мисълта, че мога да очаквам още 1 фактура. Ще пиша на съпорта им във фейсбук, ако могат да ми обяснят нещата и в същото време си пускам молба за преразглеждане на фактура. Този месец 45 лв не е драма. Ами ако решат и другия 45?
Периодът между 14.3 и 10.4 е отразен в предната ти фактура, защото е предплатен. единственият остатък от този педиод е това, което са ти върнали.
Няма да коригират нищо, защото фактурата е съвсем коректна. Освен, отново подчертавам, тази такса за интернет, която е неясна.
Няма да коригират нищо, защото фактурата е съвсем коректна. Освен, отново подчертавам, тази такса за интернет, която е неясна.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
По моя случай - пуснах молба за препразглеждане на фактура.
За таксата за стария тарифен план сте прави, тя е била в предишната фактура още, но кой да гледа.
А пакетът мобилен интернет погрешка е останал от стария тарифен план. Пуснаха ми кредитно веднага, така че вече всичко е изчистено. Евала, че за по-малко от 1 работен ден ми обърнаха внимание.
За таксата за стария тарифен план сте прави, тя е била в предишната фактура още, но кой да гледа.
А пакетът мобилен интернет погрешка е останал от стария тарифен план. Пуснаха ми кредитно веднага, така че вече всичко е изчистено. Евала, че за по-малко от 1 работен ден ми обърнаха внимание.
Аз имах проблем с A1 xplore tv. Предния ден преди да преподпише жената на този план и деактивирах дигиталните услуги от Моят А1. На другия ден като си разписа новия договор влезнах в профила и активирах Xplore tv, Diema, Max sport и HBO go. Всичките 4 заявки бяха успешни и тя получи смс-и. Да ама в приложението им продължи да ми дава, че няма активен абонамент. Пуснах им email и доста бързо го оправиха.
Може ли някой да ми обясни нещо за плана на Мтел - има три позиции и искам Max Sport, Diema, Hbo go. Оказа се, че първите две се гледат през това Xplore tv, само че трябвало да се сложи и то на абонаментна позиция. Защо? Искам само спортните канали, не целия им пакет xplore - не може ли само те да са активни в това приложение? Има ли вариант да имам абонамент за тях, а да ги гледам по друг начин? Благодаря за информацията!
Xplore си го имаш включено в плана с 60 канала. А xplore при позициите, ако го активираш ползваш пълна версия. В твоя случай просто си активирай спортните канали и не АКТИВИРАЙ Xplore. Него просто го инсталирай и си направи регистрация.
Имаш включено в тарифния план Xplore mini go с 30 канала, не е необходимо да активираш и заемаш позиция с Xplore Standard Go. Освен 30те канала се активират и избраните от теб в позиции спортни канали.arakchiev написа: ↑20 апр 2021, 17:31Може ли някой да ми обясни нещо за плана на Мтел - има три позиции и искам Max Sport, Diema, Hbo go. Оказа се, че първите две се гледат през това Xplore tv, само че трябвало да се сложи и то на абонаментна позиция. Защо? Искам само спортните канали, не целия им пакет xplore - не може ли само те да са активни в това приложение? Има ли вариант да имам абонамент за тях, а да ги гледам по друг начин? Благодаря за информацията!
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Благодаря за разясненията, така си и мисле, че трябва да е. Служител в офиса им обясни, че не можело да активирам само спортните, без да сложа на позиция и Xplore, но явно нещо не сме де разбрали. С този план Мтел разцепиха, има много стойност и за първи път намерих смисъл да сменя оператора
-
- Регистриран: 20 яну 2011, 09:56
Здравейте на всички. Взех си карта на плана с неограничени минути, мегабайти и SMS. Излезе ми фактурата за плащане-частична и цяла. До тук всичко е точно. Платих през моят А1, но не забелязах да съм платил с 2 лева по-малко. Аз ли нещо не разбрах...?