И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Ако се говори с чужбина за бизнес и т.н си трябва минути. Но пък за разговори с близки и т.н всеки има телефон с предплатена карта от бг оператор и говори безплатно. Аз също говоря с хора в чужбина неограничено и реално международни почти не ми трябват.
Между другото все още има хора, които не знаят, че може да говориш напълно безплатно в чужбина с близките и те си взимат номера на сметка от държавата, в която са уж да говорят по-изгодно, но не знаят, че една предплатена им решава проблемите и то без месечни такси.
Между другото все още има хора, които не знаят, че може да говориш напълно безплатно в чужбина с близките и те си взимат номера на сметка от държавата, в която са уж да говорят по-изгодно, но не знаят, че една предплатена им решава проблемите и то без месечни такси.
arakchiev написа: ↑01 май 2021, 10:07Така си е, но пък сигурно от тяхна гледна точка това предоставя много повече стойност за потребителя - за 30тина лева Мтел дава пакет услуги, които иначе само те струват повече. На практика телефонията е безплатна и негораничена. Друг е въпроса дали всеки иска да гледа филми и спорт, да слуша музика, да чете вестник... Освен това с такъв план телефон за 700 лв струва 350 (Note 10 Pro визирам в случая), а и 30 лева не са това, което бяха преди 10 години. Според мен в момента пазара е супер - неограничен нет, смс и разговори + популярни услуги за по-добър живот
Къде е тоя тоя Ноут 10, щото аз не го намирам?
Реално колко неудобно е да звъннеш по някоя VoIP услуга? Има много безплатни с end-to-end encryption, така че какъв би бил проблемът на повечето хора с роднини в чужбина да ползват такъв. Едва ли роднините в чужбина не могат да си позволят интернет с 40 kbps download и upload. Освен това международните разговори не са с много добро качество, ползват AMR-NB кодека, а онлайн платформите са fullband в повечето случаи. Аз дори с Виваком абонати, при разговори за повече от няколко минути, предпочитам онлайн платформа, защото иначе се чуваме много зле...
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
При прехвърляне на карта от друг оператор за колко лева месечен абонамент може да се подпише планът от през май?
Вчера ми го предложиха за 34.99 лв./месец общо в комбинация със сателитна ТВ със 100 канала, която не знам дали ми трябва. На вилата съм на Булсатком и не ми се занимава да сменям оборудване.
Вчера ми го предложиха за 34.99 лв./месец общо в комбинация със сателитна ТВ със 100 канала, която не знам дали ми трябва. На вилата съм на Булсатком и не ми се занимава да сменям оборудване.
-
- Регистриран: 07 яну 2021, 09:19
Роуминг интернета са го резнали на 10 200 мб добре ,че подписах в началото на Април!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Да, прав си за нета в роуминг. Резнат е. Но въпреки това, планът изглежда бомба.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Преди 5 дни подписах с прехвърляне на 28 лв при онлайн плащане и имах и един БОБ номер,който прехвърлих на срочен.Тоест комбинация на 2 мобилни номера.AgentOrange написа: ↑01 май 2021, 22:25При прехвърляне на карта от друг оператор за колко лева месечен абонамент може да се подпише планът от през май?
Засега в Теленор, но говоря по принцип, и мтел ще го пуснат тия дни.kroasan написа: ↑01 май 2021, 18:24arakchiev написа: ↑01 май 2021, 10:07Така си е, но пък сигурно от тяхна гледна точка това предоставя много повече стойност за потребителя - за 30тина лева Мтел дава пакет услуги, които иначе само те струват повече. На практика телефонията е безплатна и негораничена. Друг е въпроса дали всеки иска да гледа филми и спорт, да слуша музика, да чете вестник... Освен това с такъв план телефон за 700 лв струва 350 (Note 10 Pro визирам в случая), а и 30 лева не са това, което бяха преди 10 години. Според мен в момента пазара е супер - неограничен нет, смс и разговори + популярни услуги за по-добър живот
Къде е тоя тоя Ноут 10, щото аз не го намирам?
https://www.telenor.bg/bg/private/devi ... 128gb-dual
Във Виваком са осезаемо по-евтини устройствата в комбинация с техния план за 35 лева, но пък той е по-орязан от този на А1. Аз прехвърлих номер от Теленор към А1 и разписах на 35 лева. Дано не съм се прецакал и да е имало възможност за по-ниска цена. С плащане през приложението става 33 лева, което все пак ме устройва, защото при Теленор плащах 29 лева за 16ГБ и две дигитални, а тук взимам неограничен и 4 позиции за 4 лева отгоре. Подписах договора с А1 и веднага на следващия ден ми се обадиха Теленор да ми предложат “специална за мен оферта” от 32,99 лв. за неограничен интернет и минути. Попитах момичето каква е скоростта и колко дигитални позиции имам (50MB и 2 позиции) и ѝ споделих какво взимам за същите пари в А1 и че вече съм разписал договор, при което девойката направо заби и само измъмри много неуверно “Ми добре”. Казах ѝ че номера ми се прехвърля на 05.05 и да ми се обадят, ако могат да ми предложат същите условия за същите пари като при А1 и си пожелахме лек ден. Вече 3-ти не са го направили, така че приключихме взаимоотношения с тях. В момента е много тежко да си търговец или в отдел задържане на клиенти в Теленор. Ръцете им са завързани. Предполагам, че смъртта на собственика им също поражда проблеми на по-високите нива.
Може ли някой да каже сега последно за каква сума е успял да се пребори при пренос на номера от друг оператор? Намалиха ли ви цената от стандартно обявената? В офис ли се пазарихте?