Kъде съм казал, че Епъл е малка компания?
Пожи ми къде пише, че приходите на Епъл са по восоки от тези на Майкрософт и Интел общо ?!
Само да ти кажа, че като гледам Епъл кви просташки патенти прави, че в близкото бъдеще няма да видим. А Нокия и Майкрософт имат много патенти, особено Нокия в мобилната индустрия- нали за това говорим...
Затова казвам, че ако се комбинира функцианолността на Симбиан и УФ 7 наистина може да стане наистина революционно.
А и Епъл тв е просто шега работа. Вземете по един ДриймБокс и тогава ми говорете.
И сега видях, като каза най-актуалния, не забравяй да кажеш и най- баналния. Поне при андроид телефоните са по- достъпни и можеш да си ги смениш дори да е за няколко месеца. Както и да е за мен този телефон е банален и бих си купил такъв ако е нов модел и за няколко месеца докато ми писне, както става винаги. Но по тема удобност и юзър експириънс засега няма равен...
iOS 5 има над 200 нови функции, идва наесен
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Re: iOS 5 има над 200 нови функции, идва наесен
1. Никой не говори за приходи, а за пазарна стойност и пазарна капитализация.
2. Ако кажеш някъде, че патентите на Apple са просташки, ще ти се изсмеят. Apple е една от IT компании с най-богати патенти бази в света.
Да се комбинира функционалността на WP7 и Symbian? Не виждам какво би трябвало да се вземе от втората.
Трябваше обаче да започна с това, че няма дума удобност.
2. Ако кажеш някъде, че патентите на Apple са просташки, ще ти се изсмеят. Apple е една от IT компании с най-богати патенти бази в света.
Да се комбинира функционалността на WP7 и Symbian? Не виждам какво би трябвало да се вземе от втората.
Трябваше обаче да започна с това, че няма дума удобност.
Re: iOS 5 има над 200 нови функции, идва наесен
[Quote]А и Епъл тв е просто шега работа. Вземете по един ДриймБокс и тогава ми говорете.[/Quote]
Ако ми обясниш какво общо има Епъл ТВ с Дриймбокса?
Ако ми обясниш какво общо има Епъл ТВ с Дриймбокса?