iOS 5 има над 200 нови функции, идва наесен
-
- Регистриран: 06 ное 2006, 17:50
iOS 5 има над 200 нови функции, идва наесен
На HTC P3600 от 2006 година има Notifications, a Apple чак сега го въвеждат :| много нещо изостават от конкурентите. Второ: Android телефоните имат отдавна автоматично форматиране на текста при условията на уеб браузване, да не говорим, че тепърва въвеждат табове в Safari! Ще видим новият iPhone дали ще има поне и един HDMI, но силно се съмнявам в това. С "една дума" Apple откриха топлата вода! :| и също ми се струва, че са доста назад зад конкурентите си, единствено качеството на продуктите им ги бута напред, въпреки че нямат оптималните за пазара възможности! :|:|:|
Re: iOS 5 има над 200 нови функции, идва наесен
Много са назаде .. защо изобщо се затормозяваш с тия нещастници. Ползвай си там Андроида и си живей щастливо ;)
"...жестове за бързо преминаване между приложенията във фонов режим" - това означава ли, че при покупката на iPhone/iPad с iOS5 потребителят получава пълноценно мултитаскинг устройство?
жестовете важат само за ipad, а мултитаскинга е както и досега.
[Quote]а мултитаскинга е както и досега.[/Quote]
С толкова рам и това е прекрасно.
С толкова рам и това е прекрасно.
О, г-н не-чета-докрай.
1. Notifications в iOS има от версия 3.0. В iOS 5 системата просто е подобрена.
2. За какво форматиране в браузъра бълнуваш? Изобщо не става въпрос за това, а за форматиране в мейл клиента.
3. Табове в Safari има от iOS 1.0, 2007 г. Сега просто имат нов интерфейс (което не се разбира от обективно написания материал).
4. И сега има преходник към HDMI за iOS устройства, да не говорим обаче, че това е като изделие от каменната ера, сравнено с AirPlay, където всичко това се извършва безжично.
Някой беше питал, дали сега iPhone, iPad и iPod touch са "пълноценни мултитаскинг устройства". Да, те са такива от iOS 4.0. Не знам какво ви кара да мислите, че многозадачността се въвежда сега.
1. Notifications в iOS има от версия 3.0. В iOS 5 системата просто е подобрена.
2. За какво форматиране в браузъра бълнуваш? Изобщо не става въпрос за това, а за форматиране в мейл клиента.
3. Табове в Safari има от iOS 1.0, 2007 г. Сега просто имат нов интерфейс (което не се разбира от обективно написания материал).
4. И сега има преходник към HDMI за iOS устройства, да не говорим обаче, че това е като изделие от каменната ера, сравнено с AirPlay, където всичко това се извършва безжично.
Някой беше питал, дали сега iPhone, iPad и iPod touch са "пълноценни мултитаскинг устройства". Да, те са такива от iOS 4.0. Не знам какво ви кара да мислите, че многозадачността се въвежда сега.
Ако изкарат и нов дивайс (iP 4S вероятно) и е с по-голям екран (поне 4") минавам на Епъл. Да видя и аз какво е това жЕвотно (whistle) Поне на презентацията ми хареса всичко!!
S9+
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
балгарина има една типична черта, когато види нещо хубаво не иска да се примери с това и му търси кусури.
това колега се отнася за тебе , а относно apple , iphone i ipad , дори и малките деца знаят че всички фирми в света искат да ги доближат ама не могат, резултатите говорят колкото и да не го харесваш това.
и сега ако четеш новините в света на мобилните технологии ще ти припомня какво каза СЕ на Нокиа , няма смисал да правим таблет защото в света само един таблет има успех
а за иос5 - просто е чудо , за притежаващите iphone/ipad да чакаме с нетарпение , за останалите ви остава само зависта
това колега се отнася за тебе , а относно apple , iphone i ipad , дори и малките деца знаят че всички фирми в света искат да ги доближат ама не могат, резултатите говорят колкото и да не го харесваш това.
и сега ако четеш новините в света на мобилните технологии ще ти припомня какво каза СЕ на Нокиа , няма смисал да правим таблет защото в света само един таблет има успех
а за иос5 - просто е чудо , за притежаващите iphone/ipad да чакаме с нетарпение , за останалите ви остава само зависта
Браво, 6 правовисни грешки за 7-8 реда (не се заяждам, просто градивна критика, ще ти е полезна за някога :) )
Иначе аз малко съм разочарован, очаквах нещо хардуерно все пак да представят, софтуерно всичко си го имаше и сега, просто му направиха лек ъпдейт и ми загубиха 2,5 часа в гледане с едно око и надяване. Само облакът е новото, което не е малко, но цяла пресконференция за това...
Защо според вас епъл не можаха/поискаха да покажат новия айфон и да спазят традицията?
Иначе аз малко съм разочарован, очаквах нещо хардуерно все пак да представят, софтуерно всичко си го имаше и сега, просто му направиха лек ъпдейт и ми загубиха 2,5 часа в гледане с едно око и надяване. Само облакът е новото, което не е малко, но цяла пресконференция за това...
Защо според вас епъл не можаха/поискаха да покажат новия айфон и да спазят традицията?
iShit 5!!! :D:D:D:D:D:D:D Nokia Rulzzz!;)