iOS 7 взаимства от други, но успехът й е неминуем
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: iOS 7 взаимства от други, но успехът й е неминуем
[Quote]Отключване на екрана - като в WP, но настрани, както и в някои лончери на Андроид...[/Quote]
Едно към едно със новия начин на отключване на последните симбиани.Само не става прозрачен.
[Quote]Контролните бутони обаче - отдолу... заедно с плеъра... [/Quote]
Ако ги сложат отгоре Гугъл може да ги съди та заобикалят така - същото ама не съвсем.
Едно към едно със новия начин на отключване на последните симбиани.Само не става прозрачен.
[Quote]Контролните бутони обаче - отдолу... заедно с плеъра... [/Quote]
Ако ги сложат отгоре Гугъл може да ги съди та заобикалят така - същото ама не съвсем.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Говориш глупости!
Затова... Докато си рестартираш ДрЕЛката, се опитай да помислиш кой в индустрията не взаимства, кой взаимства и кой как внедрява резултата.
Ти знаеш ли, че Google maps и Gmail работят по-добре с iOS :D?
Може да сравним на по бира(beer)
Затова... Докато си рестартираш ДрЕЛката, се опитай да помислиш кой в индустрията не взаимства, кой взаимства и кой как внедрява резултата.
Ти знаеш ли, че Google maps и Gmail работят по-добре с iOS :D?
Може да сравним на по бира(beer)
Всички видяхме, че няма идея вече в нещата, които правят без значение дали става дума за хардуер или софтуер. Дори и най-заклетите фенове на Apple трябва да го признаят. Смениха Мак про с някакво кошче за цигари и го наричат иновация, смениха 3 икони и малко идеи от конкуренцията. Да наистина новия iMac-a и mac mini нямат равни на пазара, имам удоволствието да работя на тях, но липсата на идеи подхлъзва пазара на останалите им продукти и много добре го знаят.
Според мен няма смисъл да спорим, само си трошим нервите! Просто Apple след няколко години ще минат на ANDROID! А това, че Другите телефони били с \"шайби\", когато Apple сложили тъчскрийн, нямам нерви да го коментирам!(angry)(angry) Приемете, че iPhone е един качествено изработен телефон, който е събрал най-доброто, от \"над среден клас\" телефон, от конкурентните марки! Но Apple просто копират, не правят иновации, а даже ги спират с дела за \"измислени\" патенти!;)
Виж сега, не казвам, че другите не копират... Но иФеновете винаги са много злобни, когато някой е копирал от иФон... А сега палачинката е обърната и епъш от иноватор и лидер се превърнаха в догонващи...
Промените не са нищо повече от нова тема... Каквито в Андроид мога да си правя всеки ден...
И виждам, че вече е останал само един довод за предимството на иФон - че не се бил рестартирал... Което, първо, че не е вярно, и второ, това и ти е довода за качеството на системата? Ми то и нокиа 1100 не се рестартира никога...
Да, наистина примерно веднъж седмично ми се рестартира и какво от това?
Иначе за бирата съм на линия ;-)
Промените не са нищо повече от нова тема... Каквито в Андроид мога да си правя всеки ден...
И виждам, че вече е останал само един довод за предимството на иФон - че не се бил рестартирал... Което, първо, че не е вярно, и второ, това и ти е довода за качеството на системата? Ми то и нокиа 1100 не се рестартира никога...
Да, наистина примерно веднъж седмично ми се рестартира и какво от това?
Иначе за бирата съм на линия ;-)
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Има дори от Blackberry 10, но това от една страна е добре защото са събрали най -доброто.
Сложих си iOS 7 beta 1, но ми е трудно да кажа нещо добро, не заради дизайна (това е относително понятие, въпрос на вкус) ами защото бетата... има много бъгове. Не е фатално, все пак се очакват 3-4 ъпдейти преди да се стигне до финалната 7.0, но все пак...
Като цяло са добавили повече функционалност на телефона, дори и да догонват Андроид в това отношение. На живо изглежда по-добре отколкото на видеа и скриншоти. Siri може да показва снимки и видеа най-после, а не просто търси в Google. И знам - догонва Google Voice. Но още няма търсачка на места за България като ресторанти, магазини и тнт.
[B]Бъговете[/B], които съм изпитал до момента, са че не някои приложения крашват, батерията се хаби много по-бързо. Дори ми прави впечатление нещо особено - зареждането на телефона става по-бавно. Особено е за мен, защото дори когато съм играл натоварващи игри (Real Racing 3) не се е зареждал толкова бавно. Друг бъг - ъпдейтването на приложенията - някои не се зареждат докрай и трябва да се изтриват и презаписват. Като се трие през iTunes, иконката остава като бял петно и трябва допълнително да се изтрие от самия телефон.
Може да се даунгрейдне, но ми е любопитно да видя как ще оправят проблемите :D
Като цяло са добавили повече функционалност на телефона, дори и да догонват Андроид в това отношение. На живо изглежда по-добре отколкото на видеа и скриншоти. Siri може да показва снимки и видеа най-после, а не просто търси в Google. И знам - догонва Google Voice. Но още няма търсачка на места за България като ресторанти, магазини и тнт.
[B]Бъговете[/B], които съм изпитал до момента, са че не някои приложения крашват, батерията се хаби много по-бързо. Дори ми прави впечатление нещо особено - зареждането на телефона става по-бавно. Особено е за мен, защото дори когато съм играл натоварващи игри (Real Racing 3) не се е зареждал толкова бавно. Друг бъг - ъпдейтването на приложенията - някои не се зареждат докрай и трябва да се изтриват и презаписват. Като се трие през iTunes, иконката остава като бял петно и трябва допълнително да се изтрие от самия телефон.
Може да се даунгрейдне, но ми е любопитно да видя как ще оправят проблемите :D
Абе ако не ви харесва създайте вие нещо ново нещо невиждано компания за милиарди или си купете дрелки както казват по долу на android и windows mobile и си живейте спокойно. IOS не ви харесва а какво да кажем като всички Китайски реплики и подобия на телефони и таблети работят с android (Казва ми той/тя. Имам Samsung S3 за 800лв. Аз пък имам китаец за 100лв със същите екстри операционна система и даже 2 сим катри.)
И от мен по една бира(beer)
И от мен по една бира(beer)
[Quote][/Quote] Просто Apple след няколко години ще минат на ANDROID!
...само ако андроид минат на Windows...:D
...само ако андроид минат на Windows...:D
Компилация на източниците на \"взаимстване \" в iOS 7 :P
http://www.youtube.com/watch?v=QrM25jqhXdA
http://www.youtube.com/watch?v=QrM25jqhXdA