[Quote]99% от посоченото мога да го направя и без ФМ в телефона.[/Quote]
Нищо не можеш. И за нищо не ставаш.
И не само в тази област. И не само тук.
Страшно ми напомняш за един колега, който си купи смартфон Доги Титан 2 защото....с него се чупели орехи.
iOS най-сетне може да се сдобие с официален файлов мениджър
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: iOS най-сетне може да се сдобие с официален файлов мениджър
[Quote]Ако ги питаш феновете на марката, ще кажат че не им е притрябвало - както бързото зареждане и доста други.[/Quote]
Оказах се прав още в третото мнение. Сигурен съм, че ако айфон 8 излезе с черно-бял екран то тогава и цветният ще бъде напълно излишен.
[Quote]Ок. Но това мога да го направя и като свържа телефона с лаптопа.[/Quote]
То и огън се пали с два камъка, но всеки залага на запалки и кибрити последните няколко века.
[Quote]Вместо да плямпаш, по-добре кажи какво толкова правиш с файловия мениджър в телефона.[/Quote]
Аз лично си подреждам в телефона всякаква информация, която ми трябва по някакъв начин - музика, клипове, документи, снимки.
1. Подреждам си файловете свалени от нета или от лаптопа в определена подпапка(например музика - китайска, руска, американска, рок, поп, джаз и т.н.; подерждане на снимки по албуми; документи по направление - човешки ресурси, логистика; снимки по албуми - 6 май; 1 май; Виена и т.н., инсталационни файлове).
2. Групово преместване, триене, копиране на файлове.
Това гарантира лесна подредба и бърз достъп до тях.
За мен това е основно приложение, без което телефона е напълно неизползваем.
Оказах се прав още в третото мнение. Сигурен съм, че ако айфон 8 излезе с черно-бял екран то тогава и цветният ще бъде напълно излишен.
[Quote]Ок. Но това мога да го направя и като свържа телефона с лаптопа.[/Quote]
То и огън се пали с два камъка, но всеки залага на запалки и кибрити последните няколко века.
[Quote]Вместо да плямпаш, по-добре кажи какво толкова правиш с файловия мениджър в телефона.[/Quote]
Аз лично си подреждам в телефона всякаква информация, която ми трябва по някакъв начин - музика, клипове, документи, снимки.
1. Подреждам си файловете свалени от нета или от лаптопа в определена подпапка(например музика - китайска, руска, американска, рок, поп, джаз и т.н.; подерждане на снимки по албуми; документи по направление - човешки ресурси, логистика; снимки по албуми - 6 май; 1 май; Виена и т.н., инсталационни файлове).
2. Групово преместване, триене, копиране на файлове.
Това гарантира лесна подредба и бърз достъп до тях.
За мен това е основно приложение, без което телефона е напълно неизползваем.
Re: Re: iOS най-сетне може да се сдобие с официален файлов мениджър
И аз правя същото. Но предпочитам на PC като свържа телефона. Говоря за ФМ на телефона.За специални цели е нужен руут и друг ФМ. С новите версии на Андроид на мен вече не ми е нужен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iOS най-сетне може да се сдобие с официален файлов мениджър
Аз лично позвам двете os айфона е уникална машина но само когато е джейлнат ако не е просто не е смарт функционален е колкото нокия с фенерче немога да си представя телефон без файл мениджър