iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max имат тройна основна камера

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max имат тройна основна камера

Мнение от Ванката » 12 сеп 2019, 12:31

Про Макс трябваше да започва с 256 и да има и 1ТБ за тези пари.
Samsung GALAXY S22 Ultra

kimy
Регистриран: 28 юли 2016, 02:26

Мнение от kimy » 12 сеп 2019, 22:38

Ама ти гордост ли влагаш, че имаш този боклук?
Освен за плащане за друго не става.
Не си в час, но няма да обеснявам. Проблема си е твой :D

Victormihov
Регистриран: 09 юни 2012, 10:10

Мнение от Victormihov » 12 сеп 2019, 22:43

Откакто имам Note 10+ и iPhone 22 не може да ме впечатли, Note е ИСТИНСКИ смартфон, без всякакви софтуерни ограничения и гимнастики и да, 64гб базов си е подигравка, нито сд карта, нито сваляне на странични приложения, няма теми, ами 6 години на едно място.
Чаках чаках, изчака ми се чакането да пуснат нещо интересно за нас потребителите.
12 години ползвам само Apple, от тук нататак, докато не отворят НАПЪЛНО iOS, само Андроид, истински смартфон дето можеш да правиш каквото си искаш, ти си ШЕФА, а не да ти налагат какво можеш и какво не можеш със смартфона си.
И ДА, нито трия кеш, нито имам антивирусни,нито нищо, не ми пука и за страничните отворени апликации, нищо не затварям и не пипам. Note 10+ върви мазно като Айфон
Еми за какво да давам 3000лв за ограничен смартфон, аз причина не видях да ги там тази година на Apple.
За момента не виждам и един техен плюс в който е в ползва на потребителя, бързо трябва да си променят политиката, или ще се продават все по-малко и по-малко бройки.
Като сложа Note 10+ до iPhone X, Айфона мяза на играчка до него (не мога да повярвам, че преди година и нещо броях за тази мъничка играчка 2500лв)
Живи и здрави колеги:)
iPhone 11 Pro Max Gold

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 13 сеп 2019, 07:59

Викторе, направо ми оправи настроението за целия ден :) Напред да върви роботчето 😉

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Мнение от npet » 13 сеп 2019, 09:26

-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 17:03, променено общо 1 път.
-

Victormihov

Мнение от Victormihov » 13 сеп 2019, 09:33

Казвам какво чувствам, иначе всеки е свободен да купува каквото си иска разбира се.
Хехехе знам, че купуват от Али , аз самият купувам от там Шиаомита, страхотни телефончета
iPhone 11 Pro Max Gold

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 13 сеп 2019, 12:07

Victormihov написа:
12 сеп 2019, 22:43
Откакто имам Note 10+ и iPhone 22 не може да ме впечатли, Note е ИСТИНСКИ смартфон, без всякакви софтуерни ограничения и гимнастики и да, 64гб базов си е подигравка, нито сд карта, нито сваляне на странични приложения, няма теми, ами 6 години на едно място.
Чаках чаках, изчака ми се чакането да пуснат нещо интересно за нас потребителите.
12 години ползвам само Apple, от тук нататак, докато не отворят НАПЪЛНО iOS, само Андроид, истински смартфон дето можеш да правиш каквото си искаш, ти си ШЕФА, а не да ти налагат какво можеш и какво не можеш със смартфона си.
И ДА, нито трия кеш, нито имам антивирусни,нито нищо, не ми пука и за страничните отворени апликации, нищо не затварям и не пипам. Note 10+ върви мазно като Айфон
Еми за какво да давам 3000лв за ограничен смартфон, аз причина не видях да ги там тази година на Apple.
За момента не виждам и един техен плюс в който е в ползва на потребителя, бързо трябва да си променят политиката, или ще се продават все по-малко и по-малко бройки.
Като сложа Note 10+ до iPhone X, Айфона мяза на играчка до него (не мога да повярвам, че преди година и нещо броях за тази мъничка играчка 2500лв)
Живи и здрави колеги:)
Чакай малко че нещо не мога да се сетя...Ползваш 12години iOS,и чак сега се сети че iOS за разлика от Андроид е “затворена” операционна система,и че много неща които правиш с Андроид,не можеш с iOS?!? И това го пише претендиращ че ползва iOS от 12г(почти откакто е създадена).
Само това като го прочета и почват да ми излизат десетки въпроси в главата,но карай!
Друго...темата не е за Samsung Note 10 plus,а за друг телефон...Благодарности че си решил да разясниш на аудиторията колко точно е готин Samsung Note 10(между другото и аз го имам)и да обясниш какви балъци са хората дето дават една камара пари за тия “осакатени” телефони с iOS ама не мислиш ли че тук в тази тема не е мястото за това?
Знам че на всяка премиера на iPhone има едни “дежурни” абонати тук(чудя се Росенчо как още не се е включил)които обясняват на другите какви заблудени офце са,ама сменете малко плочата,че толкова години съвсем се изтърка....
“Щяли много клиенти да изгубят,едва ли не още една година и фалит”-пък то миналата година станаха направо “трилионери”(милиардери вече отдвна са)...
Но не се притеснявайте,и тази година(както и много други) ще си продават телефоните като стой та гледай....
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Velislav99
Регистриран: 21 май 2014, 19:23

Мнение от Velislav99 » 13 сеп 2019, 12:13

На мен ми е трагично това, че някой постоянно си отделя времето от личния живот, за да се подиграва и оплюва фенове на дадена марка, независимо каква. На мен ми харесва Самсунг Ноут като дизайн и характеристики много, но това не е достатъчно за мен напълно, за да го купя и затова ще си взема iPhone 11 Pro Max. Е, грам не ми пука мнението на който и да било какво мисли. Имам парите, ще си ги пръскам за каквото си искам. А и също така не ми пука кой какъв телефон има и на коя марка е фен. Все ми е тая :D

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 13 сеп 2019, 12:46

Legolaself01 написа:
13 сеп 2019, 12:24
Ползвах една година айфон Х 256 гб.
Хубавите неща бяха Face ID, камерата, дисплея и звука.
Всичко друго, пълен боклук. Според мен причината е iOS. Един добър хардуер се скопява за финансовите нужди на Епъл. А ти се гордееш, че откраднали 1 трилион. Наричаме ви Зомбита защото всяка година повтаряте една и съща грешка. А продажбите ще продължат да падат.
Случайно някога да ти е хрумвало че “добрия хардуер” както го наричаш ти,е именно толкова добър заради iOS? Защото тези две неща са направени едно за друго така да се каже и именно от там идва тази отлична симбиоза софтуер+хардуер при iPhone за разлика от “напомпаният” Андроид който 2GB RAM ги няма за нищо(дори и с последните му версии) iOS 12(а сигурен съм че и 13) върви перфектно като почнеш от от 6S та стигнеш до XS MAX!
И да те питам нещо друго? Според теб щеше ли този “добър хардуер” да в толкова добър,ако софтуера беше с отворен код и всеки един производител можеше да си “бърника”в него и да си добавя една камара боклуци които само бавят телефона и никой не ползва! Въпроса ми е леко риторичен защото мисля че и двамата знаем че ако беше така iOS и iPhone щяха да са пълна трагедия! За софтуерни ъпдейти пък да не говорим...Единствения най- голям плюс на Андроид(и едновременно най-голям недостатък) е точно това...Свободата всеки да бърника,да си прави UI(пък кое ОК направено,кое пълен боклук да му мислят тия дето купуват) и после чакаш една камара време ъпдейти за чистене на бъгове,а за новите версии да не говорим(ако изобщо ги получиш).
За цените също няма какво да се хващате вече! Флагман Андроид(айде пак да поговорим за Ноут) струва вече колкото и флагман iPhone!
Разликата е че втория поне държи цена,за разлика от Самсунг и всичко с Андроид.
Колкото до това дали и кой е Зомби,аз уважавам вкуса на всеки и не натрапвам моя на никого! Ползвам си и двете системи или само едната когато и както ми е кеф,без да обиждам никого!
За разлика от много други! А дали се с гордея ме някои са трилионери или не ми е все тая! Акции там нямам...
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Victormihov

Мнение от Victormihov » 13 сеп 2019, 14:17

Този айфон е абсолютно същият като минала година.
Но както казах по-горе всеки сам си решава какво да си купува.
Това е моето мнение и не ангажирвам никого с него.
Не знам на кое толкова се ядосвате?
А на въпросите ти съм готов да отговоря, питай?

И не няма да се продава, на хората им писна да ги цакат с топла бира.
Още по-малко ще са продажбите от миналата година.
iPhone 11 Pro Max Gold

Отговори