iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max имат тройна основна камера

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Re: iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max имат тройна основна камера

Мнение от pretorianec » 13 сеп 2019, 15:13

Victormihov написа:
13 сеп 2019, 14:17
Този айфон е абсолютно същият като минала година.
Но както казах по-горе всеки сам си решава какво да си купува.
Това е моето мнение и не ангажирвам никого с него.
Не знам на кое толкова се ядосвате?
А на въпросите ти съм готов да отговоря, питай?

И не няма да се продава, на хората им писна да ги цакат с топла бира.
Още по-малко ще са продажбите от миналата година.
Точно същия не е! Освен ако не смяташ по-добрия CPU и GPU(най-добрите в мобилно устройство-точно както беше и миналата година с А12)също така и по-добрата камера,по-добрия живот на батерията именно заради енергийно ефективният A13,освен това бързо зареждане Type C(знам че една камара Андроиди го имат това не почвайте пак с нападките).
Дали е върха на сладоледа? Ама изобщо не!!! Никога не съм го мислил или твърдял! За мен тази серия 2019г са един сносен ъпдейт на миналогодишната и нищо повече! Колкото до продажбите,дайте да не правим прогнози на телефони които даже още не са пуснати на пазара(доколкото знам 20.09. е старта) нека изчакаме няколко месеца и ще разберем! Нито аз,нито ти сме маркетинг специалисти за да сме сигурни! Имай предвид че миналата година когато изкараха XR и всички го оплюха първоначално заради малката резолюция на дисплея,и още какво ли не,този телефон се превърна в един от най-продаваните модели на Apple,и задмина флагманите е XS и XS max!
Аз лично смятам че вината за слабите продажби през изминалата година не е заради липса на иновации, и разочарование от бранда,а защото хората използващи тази марка ъпгрейдват все по-рядко заради дългата поддръжка която им се дава,и добрата работа на дори и по-стари у-ва.
Ще видим тази година какво ще се случи,но лично моето мнение е че както винаги,продажби ще има,като според мен фокуса отново ще падне върху по-евтиния модел 11(както миналата година върху XR). Времето ще покаже кой е прав...
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 13 сеп 2019, 15:44

pretorianec написа:
13 сеп 2019, 15:13
Аз лично смятам че вината за слабите продажби през изминалата година не е заради липса на иновации, и разочарование от бранда,а защото хората използващи тази марка ъпгрейдват все по-рядко заради дългата поддръжка която им се дава,и добрата работа на дори и по-стари у-ва.
Това е тенденция не само при iPhone потребителите. Андроид флагманите също вече са достатъчно добри, за да могат да се използват без проблем 3 и повече години. Отделно потребителите започнаха да поумняват и разбраха, че не си заслужава всяка година да си сменят флагмана, след като новия не предлага нищо революционно. Аз от началото на 2018-та съм с Samsung S8 (модел от Април 2017) и телефона продължава да си се държи просто отлично и върнамерявам поне още година и половина да го използвам, когато ще е вече модел на 4 години.

Victormihov
Регистриран: 09 юни 2012, 10:10

Мнение от Victormihov » 13 сеп 2019, 17:56

Тази процесорна мощ е без никакво значение за тази олекотена и опростена os, разлика в мощта надали ще почувстваш с миналогодишният модел.
Батерийте винаги са им били проблемни.
Камерите при всички снимат еднакво добре.
Телефона е добър, но е далеч от думата смартфон.
Освен това иновация 0.
Същият телефон с айфон Х.
Още сме в ерата на 64гб, "бързо зарядно" от 18вата и ограничена ос всичко чрез Айтунс.
Със здраве да си го ползвате, аз съм пас.
Както и много други като мен Епъл фенове. (Вече бивши).
Колкото до ценичката на Айфон ммм никакъв пазар и цената му се сгромолясва- интерес 0 на пазара втора ръка, все едно продавам Лг телефон.
А колкото до еднаквата цена ммммм НЕ.
Където живея за
Айфон xs max ми искат 2800лв за базовия 64гб модел.
Модел на една година.
А за Самсунга платих 2100, чисто нов модел излезнал преди седмица.

Иначе на айфона цената пада много, просто като го купиш за 3300 и продадеш за 2000 имаш илюзията, че не си загубил много, но реално си губиш бая мангизи за година от Воле.
Абе все ми е тая, пиши си каквото си искаш.
12 години така и не се промениха.
Причината, че ги търпях беше лага при Андроид, който беше гаден.
Последните години обаче, Андроид е мазен като Айфон.
Никаква причина да си купя ограничение пред свобода.
И ДА, със цялата тая свобода телефона работи гладко и приятно.
И не е нужно да чакаш нищо, хората вече айфон не купуват МАСОВО, това им беше, Андроид победи.
Rip Apple.
iPhone 11 Pro Max Gold

kanar
Регистриран: 17 сеп 2014, 15:38

Мнение от kanar » 13 сеп 2019, 19:44

Викторе сменил си една секта с друга :D :lol:

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 13 сеп 2019, 21:20

pretorianec написа:

Точно същия не е! Освен ако не смяташ по-добрия CPU и GPU(най-добрите в мобилно устройство-точно както беше и миналата година с А12)също така и по-добрата камера,по-добрия живот на батерията именно заради енергийно ефективният A13,освен това бързо зареждане Type C(знам че една камара Андроиди го имат това не почвайте пак с нападките).
Дали е върха на сладоледа? Ама изобщо не!!! Никога не съм го мислил или твърдял! За мен тази серия 2019г са един сносен ъпдейт на миналогодишната и нищо повече! Колкото до продажбите,дайте да не правим прогнози на телефони които даже още не са пуснати на пазара(доколкото знам 20.09. е старта) нека изчакаме няколко месеца и ще разберем! Нито аз,нито ти сме маркетинг специалисти за да сме сигурни! Имай предвид че миналата година когато изкараха XR и всички го оплюха първоначално заради малката резолюция на дисплея,и още какво ли не,този телефон се превърна в един от най-продаваните модели на Apple,и задмина флагманите е XS и XS max!
Ще видим тази година какво ще се случи,но лично моето мнение е че както винаги,продажби ще има,като според мен фокуса отново ще падне върху по-евтиния модел 11(както миналата година върху XR). Времето ще покаже кой е прав...
Братле, не им отваряй очите, че после не можеш да им затвориш устите.
На Виктор-чо репертоара от години му е един и същи с тия надути цени на апарати там, където живее.
Преди години във форума на iPhone като обяснявах колко добре се държи Самсунг-а (от години ползвам два апарата минимум и единия винаги е бил двусимова версия на Самсунг), много хора (начело с Виктор-чо) ме хейтеха и ми сипваха с големия черпак, как не било вярно и Гнусмас (така бяха кръстили Самсунг) бил крадец на иновации и технологии и бла бла бла.
Сега същия този обърна "резбата" и започна да хейти iPhone.

Аз само им чета злобата и тъпотиите и ще се изкефя на макс като излязат първите ревюта от потребители към края на септември и ако се окаже наистина вярно, че новите модели ще имат 3-4-5 часа по-добър живот на батерията от предните модели, а и от много Андроид телефончета. :D
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

kanar

Мнение от kanar » 13 сеп 2019, 21:32

Сашо за батерията е ясно,но да видим и камерата и тогава какво ще се пее, че сега подигравките са големи, котлон не знам си какво и на пролет всички ще са със същата камера

Sent from my Huawei Mate 20 Pro

Victormihov
Регистриран: 09 юни 2012, 10:10

Мнение от Victormihov » 13 сеп 2019, 23:21

Сашка радвам се, че ме следиш от години.
Можеш да го пишеш и това във вашият умрял форум.
Ти обаче не ме вълнуваш въобще и ми е все тая какво мислиш за мен.
iPhone 11 Pro Max Gold

kanar

Мнение от kanar » 14 сеп 2019, 05:40

Извратените търгаши вече, започнаха и да го предлагат на Pre orderИзображение

Sent from my Huawei Mate 20 Pro

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 14 сеп 2019, 08:00

Лично за мен iPhone 11 Pro Max си заслужава най-много. Всичко най-ново плюс голям дисплей, и ако сега трябваше да купувам нов телефон, щеше да е той или най-малкото XS Max. Обаче, ще се повторя отново 64GB са недостатъчни вече и трябват поне 256GB. Щеше да е хубаво версията за 3000+ лева, да е с 1TB вътрешна памет.
Samsung GALAXY S22 Ultra

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 14 сеп 2019, 09:31

nmnikolov написа:
13 сеп 2019, 15:44
pretorianec написа:
Това е тенденция не само при iPhone потребителите. Андроид флагманите също вече са достатъчно добри, за да могат да се използват без проблем 3 и повече години.
Не само флагмани - дъщеря ми наскоро счупи дисплея на mi max 1 и този телефон си работеше на пушка, а батерията с много ползване си караше два дни без проблем. Говорим за телефон на 3+ години. Имаме у дома и Redmi 4X. Вече не прилича на нищо но нито лагва, нито крашва - само батерията трудно изкарва 2 дни. И това е телефон на който отдавна му е спряна поддръжката.

Отговори