Точно същия не е! Освен ако не смяташ по-добрия CPU и GPU(най-добрите в мобилно устройство-точно както беше и миналата година с А12)също така и по-добрата камера,по-добрия живот на батерията именно заради енергийно ефективният A13,освен това бързо зареждане Type C(знам че една камара Андроиди го имат това не почвайте пак с нападките).Victormihov написа: ↑13 сеп 2019, 14:17Този айфон е абсолютно същият като минала година.
Но както казах по-горе всеки сам си решава какво да си купува.
Това е моето мнение и не ангажирвам никого с него.
Не знам на кое толкова се ядосвате?
А на въпросите ти съм готов да отговоря, питай?
И не няма да се продава, на хората им писна да ги цакат с топла бира.
Още по-малко ще са продажбите от миналата година.
Дали е върха на сладоледа? Ама изобщо не!!! Никога не съм го мислил или твърдял! За мен тази серия 2019г са един сносен ъпдейт на миналогодишната и нищо повече! Колкото до продажбите,дайте да не правим прогнози на телефони които даже още не са пуснати на пазара(доколкото знам 20.09. е старта) нека изчакаме няколко месеца и ще разберем! Нито аз,нито ти сме маркетинг специалисти за да сме сигурни! Имай предвид че миналата година когато изкараха XR и всички го оплюха първоначално заради малката резолюция на дисплея,и още какво ли не,този телефон се превърна в един от най-продаваните модели на Apple,и задмина флагманите е XS и XS max!
Аз лично смятам че вината за слабите продажби през изминалата година не е заради липса на иновации, и разочарование от бранда,а защото хората използващи тази марка ъпгрейдват все по-рядко заради дългата поддръжка която им се дава,и добрата работа на дори и по-стари у-ва.
Ще видим тази година какво ще се случи,но лично моето мнение е че както винаги,продажби ще има,като според мен фокуса отново ще падне върху по-евтиния модел 11(както миналата година върху XR). Времето ще покаже кой е прав...