iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max имат тройна основна камера

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max имат тройна основна камера

Мнение от tzincbg » 18 сеп 2019, 06:37

kanar написа:
18 сеп 2019, 06:06
tzincbg написа:Опциите са по-малкият проблем. Лошото е, че IOS вече е по-несигурна от Андроид, именно защото е затворена и програмистите трудно откриват бъговете, ако не работят за Apple:
ИзображениеИзображениеИзображение и двамата с оня тъпак Лего може да се преместите в бТВ комеди

Sent from my Huawei Mate 20 Pro
Когато няма реални аргументи, така говорите, да.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 18 сеп 2019, 07:29

tzincbg написа:
18 сеп 2019, 06:37

Няма аргументи?!?!
За кое точно търсите аргументи, при положение, че пишете такива...неща, ще ги нарека:
IOS вече е по-несигурна от Андроид, именно защото е затворена
Честно, ако имаше връчване на Златна кратунка във форума, щях да пратя репортера да ви я връчи тутакси, заедно с жълтата фанелка.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

tzincbg

Мнение от tzincbg » 18 сеп 2019, 07:35

algor написа:
18 сеп 2019, 07:29
tzincbg написа:
18 сеп 2019, 06:37

Няма аргументи?!?!
За кое точно търсите аргументи, при положение, че пишете такива...неща, ще ги нарека:
IOS вече е по-несигурна от Андроид, именно защото е затворена
Честно, ако имаше връчване на Златна кратунка във форума, щях да пратя репортера да ви я връчи тутакси, заедно с жълтата фанелка.
То това е проблемът, тия дето раздават фланелки и кратунки, най-малко мислят. А всъщност е просто:
Андроид - отворен код - всеки може да види грешките и да ги поправи, с времето бъговете прогресивно намаляват.
IOS - затворен код - малко програмисти със специален достъп могат да ги видят и поправят - макар и малко проблеми, се изчистват много по-бавно.

kanar
Регистриран: 17 сеп 2014, 15:38

Мнение от kanar » 18 сеп 2019, 07:47

Ти си абсолютно малоумен в безгранично състояние..... Точно отворения код ебава мамата на пейзажа, защото всеки некадърник като теб и легото си мисли че е програмист и пипа там където не му е работата и затова всичко бъгва и лагва. Докато при iOS , всичко минава проверка на много нива и риска е минимален, дори и да има нещо за няколко дни минава ъпдейт дори на целия ос , я ми кажи при кой андроид има нещо такова?! Феновете на Самсунг и Хуавей и другите подобни колко време чакат кръпки, да не говорим за подръжка на по стари от 2 г устройства ??? Покажи ми един андроид телефон на 6 г на който все още му се ъпдейта оса- няма такъв!!!

Sent from my Huawei Mate 20 Pro

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 18 сеп 2019, 07:50

IOS - затворен код - малко програмисти със специален достъп могат да ги видят и поправят - макар и малко проблеми, се изчистват много по-бавно.
Цветане, не исках да ви се меся в спора, но понякога се чудя, защо пишете такива измислици?! Не говоря затова, че iOS е затворена, а че програмистите нямали достъп да изчистват бъговете. Краставици на търкалета. Епъл са най-бързи в изчистването на някакъв бъг. За тях работят стотици програмисти от най-висок ранг, а не някакви хакерчета самозванци, а и в това е идеята да е затворена, да не се навират някакви такива, че да омажат пейзажа!

Всяка ос си има своите предимства и недостатъци. Вземи си който и да е айфон от 6S/7 нагоре, поработи месец-два и пак ще говорим. Има си всичко, което на един нормален потребител му трябва. И, да, трябва да си плащаш за съдържание, пиратството е незаконно и неприемливо...само в нашата родина е!!!

ПС. Ще помоля потребителите които отправят различни епитети един към друг, да престанат! Нека да спазваме добрият тон, ако обичате!
Samsung GALAXY S22 Ultra

tzincbg

Мнение от tzincbg » 18 сеп 2019, 07:59

И в Израел пиратството е на почит, не само у нас. Но не това е въпросът. За гугъл също работят топ програмисти. Но освен тях всеки може да погледне, като кодът е отворен, а не като при Apple. Разбира се, че никой няма да ти даде да омажеш самия Андроид, всичко ще мине през одобрение, но можеш да го покажеш и докажеш много по-лесно.

А за това дали айфона има всичко нужно. Ами има. И Андроид има. Просто тези ограничения страшно ме дразнят - това може, онова не може, за това кабел, това приложение вижда файла, другото не, за мен е абсурдно. Затова и си поиграх с айфона като го спечелих, но не мога, дразни ме. Продавам го и мисля да си купя новия Realme, всичко си има.

Колкото до това, че много Андроид устройства нямат много ъпдейти, да, но пък андроидът им е много променен, плюс собствени механизми на проверка на приложения и трафик, и често атаки за други Андроиди не работят на тях. Има си и плюсове. Докато пробиеш ли IOS 11, всички с нея под ножа.

gog88
Регистриран: 27 яну 2006, 08:24

Мнение от gog88 » 18 сеп 2019, 08:22

Здравейте, момчета! Много полезна дискусия се оформи в последните 2 -3 страници от темата. Ще си направя труда да проверя колко от мненията са по темата. 2/3 от коментарите са на хора, които въобще нямат намерение да купят тези телефони, повечето сигурно не са гледали и представянето им. Първо си мислех, че това е тема за Ноут 10/Ноут 10 плюс, после размислих и си казах, че това е тема за предимствата на Андроид ОС и недостатъците на iOS. Момчета, честно да си призная не ви разбирам. Толкова напрежение ли събирате в себе си, че го освобождавате с хейтване по адрес на една или друга операционна система. Ползвайте си телефоните, радвайте им се и не давайте наклон на другите какво да си купят. Хубав ден на всички, очакваме следващия хейт.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 18 сеп 2019, 09:32

gog88 написа:
18 сеп 2019, 08:22
Здравейте, момчета! Много полезна дискусия се оформи в последните 2 -3 страници от темата. Ще си направя труда да проверя колко от мненията са по темата. 2/3 от коментарите са на хора, които въобще нямат намерение да купят тези телефони, повечето сигурно не са гледали и представянето им. Първо си мислех, че това е тема за Ноут 10/Ноут 10 плюс, после размислих и си казах, че това е тема за предимствата на Андроид ОС и недостатъците на iOS. Момчета, честно да си призная не ви разбирам. Толкова напрежение ли събирате в себе си, че го освобождавате с хейтване по адрес на една или друга операционна система. Ползвайте си телефоните, радвайте им се и не давайте наклон на другите какво да си купят. Хубав ден на всички, очакваме следващия хейт.
Повече от 2/3 са извън темата за съжаление! И не е така само в тази тема,а във всяка една тема касаеща някакъв продукт или услуга на Apple. Все се намират няколко “капацитета” които да обясняват на други хора с по-различен вкус от техния,какви балъци са избирайки даден продукт,и как те никога нямали да направят подобна грешка(или поне никога повече). Почва да се пише за други марки телефони(други операционни системи) изтъква се за хиляден път колко са напред те(и какви кожодери са другите) и изобщо всичко което НЕ се отнася към дадената тема,която(искам да напомня) е за тройната камера на двата нови модела iPhone. Не е за Samsung Note 10 plus,не е за вечния спор Android vs iOS а за едни тройни камери.
Ако някой го вълнува повече Samsung Note 10 или Xiaomi и колко са по-добри те-ами направете си тема(ако няма) и почвайте да си обсъждате там. Аз лично никога не съм влизал в тема за Андроид телефон,независимо от марката за да “храня” хората колко са тъпи че са си го купили,да обяснявам как тия били умрели вече и ги купували само “заблудени фенове” и още какво ли не. Уважавам чуждоот мнение,и чуждия избор(независимо дали съм съгласен с него или не)и по-същият начин очаквам подобно отношение и към мен. Смятам че ако това се прави повсевместно(тук в този форум),ще има много качествени диалози в които човек може да научи много неща които да му бъдат полезни за моб.у-ва.
Какво се случва сега? Хора които не познават и няма да си купят тези телефони(и те самите го казват ясно) се опитват да налагат агресивно мнение(не рядко с обиди) на други хора просто защото имат различно мнение и вкус. Точно затова замря този форум в сайата и няма хора-няма е полезната информация и конструктивния диалог,останаха само нападки,и обиди....
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

kanar
Регистриран: 17 сеп 2014, 15:38

Мнение от kanar » 18 сеп 2019, 10:00

Проблемите които имаш ти и другия индивид айфонците ги намяме , защото нас не ни интересува да бърникаме по файловата с-ма на ос. Всичко си работи , само да знаеш как , не да хейтиш. Ние нищо не превъзнасяме , ползваме си телефоните, аз съм и с двете ос и определено iphone ми е основния , Huawei го ползвам заради камерата , но другата седмица си чакам 11Pro Max и може да си остана само с него като направя сравнение на камерите. Ползвам мак и линукс и уиндоус,има ли смисъл да ти казвам с кое няма да се разделя за нищо на света от трите..... Защо ли всички филмови студия, всички фотографи и прочие и прочие използват мак ? Сигурно защото е бъгава и с много вируси ? Ползвай си андроида , линукс ме съмнява да ползваш , нямаш толкова мозъчни клетки... Остави хората да направят своя избор без да им са натрапва хейта ви, всеки сам може да прецени, ако си голям хакер ползвай си андроида, и ако искаш даже може нова файлова с-ма да му пренапишеш, ще те направят милионер от гугъл...

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 18 сеп 2019, 10:16

Абе този Леголас няма ли кой да му наложи БАН? И аз ползвам Андроид, но е супер дразнещо подобно поведение в тема за камерите на Айфон. Пак в негов стил си позволява да нарича хората цървули, големия европеец и квантов физик.
Уважавам избора на всеки и най-малко не бих спамил в тема за Айфони.

Отговори