Spikul написа: ↑02 окт 2021, 16:30
pretorianec написа: ↑02 окт 2021, 14:17
Spikul написа: ↑02 окт 2021, 13:34
Много са ми интересни някои хора, че вместо да се замислят и разберат как проблемът е в тях, те са готови да продължават да обвиняват сега модераторите.
Когато започнеш да сипеш личностни обиди и нападки пръв, съвсем нормално е да ти наложат БАН. Модераторите за това са ук, за да преценят кой е виновен и да вземат мерки. Това, че някой не може да осъзнае грешката си и продължава да си мисли и спори с модераторите, че не е започнал пръв да обижда, показва колко далеч е от реалността.
На който не му изнася, може да напусне форумът. По автомобилните форуми трият директно мненията, ако има и най-малък спам, а за обиди направо изхвърчаш завинаги оттам. Та тук дори е доста либерално, обаче трябва да се спазва добрия тон!
Ти лично колко пъти се замисли че проблема понякога е в теб,и си го призна поне един път! Аз ще ти кажа-нито един път!!! В интерес на истината ти също си обиждал,но аз не съм видял ти лично един път да си бил банннат,и това е малко странно не мислиш ли? Форумите които цитираш най-вероятно също отдавна биха те изхвърлили(ако и там се държиш така както тук понякога). Виж,че тук е доста “либерално” си напълно прав! Смея да кажа дори на моменти си е чиста “анархия”!!! Още помня от вчера интимните ви закачки с kanar,и кой на кого щял да го “набие”…
Нали си даваш сметка че за това нещо във форумите за които говориш и двамата щяхте да сте с изтрихте профили вече?!?
Така че хайде без лицемерие,и преди да коментираме другите да погледнем първо себе си,и своето поведение,признавайки и собствените си грешки! А това кой-какво му изнася и къде ще напуска,си е негова работа!
Ето, че продължаваш. Как не разбра, че си получил БАН, именно защото ти си започнал пръв да обиждаш???
Как не разбра, че аз никога не съм тръгвал пръв да обиждам? Когато обиждам или псувам е след като съм бил обиждан или псуван - не е зле да го проумееш.
И след като не го приемаш, приеми мнението на модераторите поне, защото те виждат кой започва пръв с личностните нападки!
Пък аз си пиша по автомобилните форуми и нямам проблеми там, защото никой не си позволява подобно отношение там!
Отново нещо си се объркал и ми говориш наизуст! Аз БАН нямам,и не съм имал от едно 6 месеца и повече! Това което казвам е не защото имам БАН,и съм афектиран от това,а защото така смятам че е редно да се случва за да се подобри положението тук във форума,и той да стаен по-приятно място за посещения,и информация! Живота ми далеч не се върти около този форум,и това дали ще имам БАН или не, не ми влияе по-никакъв начин(мога и с месеци да не пиша ако нямам какво).
Колкото до това кога ти се чувстваш провокиран,явно не си даваш сметка че ти си един от най-големите провокатори тук,особено с твоето поведение на компетентен по-всички въпроси,и отказващ да приеме мнение различно от своето собствено по-нито един въпрос!
Относно модераторите…ако си вършеха работата наистина този форум нямаше да е във вегетативното състояние в което е сега! За 14години тук помня времето в което това не беше така,и тук беше едно доста по-добро място за посещения,и инфо! Знам че почти никой не остана да подържа този форум,но аз лично съм на мнение че като ме можеш да вършиш
една работа като хората,е по-добре да се откажеш,отколкото да е вършиш зле!