iPhone 3GS е най-продаваният телефон в Япония през юли
Re: iPhone 3GS е най-продаваният телефон в Япония през юли
X-mini? Страшни са, мисля скоро да си поръчам.
Тези са Creative Travelsound 250, струват около 50лв. но вадят много добър звук.
Малка демонстрация на "подскачащи" колонки :
http://www.youtube.com/watch?v=Wwjz7B1d73w
http://www.youtube.com/watch?v=Wwjz7B1d73w
И все пак продажбите на телефона нямат нищо общо със силата на спикъра.
Айфонът се продава заради своята софтуерна платформа(iPhone OS и App store), което за много хора е далеч по-важно при избора на смартфон. На това се дължат и продажбите в Япония.
Айфонът се продава заради своята софтуерна платформа(iPhone OS и App store), което за много хора е далеч по-важно при избора на смартфон. На това се дължат и продажбите в Япония.
... или на предварителните заявки и "големите" първоначални продажби, които се трупат от няколко месеца в един. За значителна част от клиентите на този hi-profile телефон, имиджа и визията е от решаващо значение при покупка. Сега те са недоволни от това, че външно 3GS не се различава от 3G и ще трябва вербално да обясняват за това, че са с новия модел не телефона. В Япония, който е очаквал ефекта на новата визия - се е прецакал с предварителната покупка, щото не изтече информация как ще изглежда 3GS.
И как според теб може да има предварителни заявки от няколко месеца, след като телефона е пуснат в продажба в Япония, 2-3 седмици след официалното му представяне? Края на юни, когато вероятно са изпълнени и предварителните поръчки.
Ами както в Щатите продават по два милиона телефона за премиерният уикенд- така. Да не мислиш, че ще продават 365 дни х 2млн. броя за годината. Това да не е Nokia.
Наистина не разбирам как си представяш, някой оператор да пусне в продажба телефон, който още не е представен? Нали това ти казвам, че предварителни поръчки са за месец юни. Сега статистиката, която гледаме е за юли.
Иначе явно и аз съм се прецакал, пък хем видях, че изглежда по същия начин. Ужас сега като го извадя на масата, хората около мен няма да разберат, че съм гъзар с последно поколение телефон. :D
Иначе явно и аз съм се прецакал, пък хем видях, че изглежда по същия начин. Ужас сега като го извадя на масата, хората около мен няма да разберат, че съм гъзар с последно поколение телефон. :D
Ами така си е. Няма да разберат , че си гъзар с новия iPhone. Трябва да се обясняваш за това как се познава и за новостите. Препоръчвам първо да се започне с добре известният мултитъч, след което да се наблегне на революционния копи/пейст и звуковите команди. То за това е high-profile телефон. Трябва при всеки удобен случай да се показва и така между другото да се спомене за цената му. Все пак това, че може да си го позволиш означава нещо за околните, нали?
Според теб колко айфона ще се продадат в световен мащаб за настоящото тримесечие? (Повече или по-малко от миналогодишните продажби?)