iPhone 3GS вече струва само $49 с договор в Щатите
Re: iPhone 3GS вече струва само $49 с договор в Щатите
Е, и? Искаш от Apple да те таксуват по-ниско само защото живееш в скапана държава? Глупости.
Няма значение къде живееш - дали в Китай, дали в САЩ, дали в Казахстан - даден продукт има дадена цена и тя е еднаква навсякъде. Това е.
Смешно е как в "милата" ни родина всички искат да са шефове на нещо си, да карат последен модел автомобил, да имат последен модел техника, да получават по 1 милион на месец и да не правят нищо по цял ден (или да седят в кафетата и да ходят по кръчми).
Няма значение къде живееш - дали в Китай, дали в САЩ, дали в Казахстан - даден продукт има дадена цена и тя е еднаква навсякъде. Това е.
Смешно е как в "милата" ни родина всички искат да са шефове на нещо си, да карат последен модел автомобил, да имат последен модел техника, да получават по 1 милион на месец и да не правят нищо по цял ден (или да седят в кафетата и да ходят по кръчми).
Добре казано. Това, че сме държава със смотан народ и нисък стандарт не може да накара никой производител на каквото и да е да продава по-евтино тук. Основен икономически принцип.
A-V- някой си, всички имаме iPhone-и. Не се притеснявай.
A-V- някой си, всички имаме iPhone-и. Не се притеснявай.
@Wakanapi не ме разбра правилно. Ако ще и в Австралия да живея при аборигените Apple това не ги грее.
Исках само да подчертая разликата в САЩ и България - българина взема минимална заплата 160$ и си купува телефон за 540$, а американеца взема 4000 - 5000$ и си го взема за 50$.
Разбира се затова НЕ са виновни Apple.
Исках само да подчертая разликата в САЩ и България - българина взема минимална заплата 160$ и си купува телефон за 540$, а американеца взема 4000 - 5000$ и си го взема за 50$.
Разбира се затова НЕ са виновни Apple.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
поръчвам 2 телефона :)(woo)
Виж сега, никой не те моли да си купуваш айФоун, ако (щом) не можеш. Всеки, който може и иска, да се чувства свободен да действа.
За мен не е проблем да го взема, но заради феновете му и самата операционна система - на мен НЕ ми харесва.
Тези дни чакам да доставят един Android, а дали Android ще е добре за мен или зле за теб - слабо ме интересува.
Тези дни чакам да доставят един Android, а дали Android ще е добре за мен или зле за теб - слабо ме интересува.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Слабо те интересува дали ще е добре за теб? Ще ти хареса, щом аз го ползвам.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Имате трънки.Като ви гледам всичките сте с HTC-та.Ако имаше едва ли щеше да пропуснеш възможността да се опериш в профила.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Къде пък съм казал, че имам? Ти сляп ли си да видиш, че ползвам айПад? Или не ти работи дясната рака, за да скролнеш малко и да го видиш в описанието ми?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
[Quote]Да, само че в САЩ месечната такса не е 20 лв ($13), а 83 лв ($55) и нагоре.[/Quote]
Мислиш ли,че месечната такса е причината за високата цена тук?
Нека да видим колко струва същия телефон в Бг с такса от 79,90 лв,която е доста близка до цитираната от теб щатска:
http://www.globul.bg/bg/iphone_prices.html
599 лв...,което както и да го смятаме не е 49 $.
Причината за нашите цени,специално за Ябълката се коренят в малките количества,продавани от операторите ни,а оттам и от лошите договорни условия с Apple,които успяват да подпишат от ОТЕ и Telecom Austria.
Мислиш ли,че месечната такса е причината за високата цена тук?
Нека да видим колко струва същия телефон в Бг с такса от 79,90 лв,която е доста близка до цитираната от теб щатска:
http://www.globul.bg/bg/iphone_prices.html
599 лв...,което както и да го смятаме не е 49 $.
Причината за нашите цени,специално за Ябълката се коренят в малките количества,продавани от операторите ни,а оттам и от лошите договорни условия с Apple,които успяват да подпишат от ОТЕ и Telecom Austria.