iPhone 4S е с двуядрен процесор и 8МР камера
Re: iPhone 4S е с двуядрен процесор и 8МР камера
А какво ли ще бъде без Джобс......(angry)
Колега до края на месеца излиза SGPRIME с сладоледения сандвич, така че не се предавай.. дерзай:P
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Да,това току така става лесно... хайде щракаш с пръсти и хоп....най-великото технологично чудо изкарваш.
Ами нали е Епъл? Би трябвало да го очакваме от тях...
S9+
Без Джобс ще последва без Апле то вече всичко е ясно... следват съдбата на Nokia...
[Quote]Да,това току така става лесно... хайде щракаш с пръсти и хоп....най-великото технологично чудо изкарваш.[/Quote]
Що си мислиш, че го нямат готово, но изчакват конкуренцията да напредне малко, че иначе със себе си ли да се състезават.
Що си мислиш, че го нямат готово, но изчакват конкуренцията да напредне малко, че иначе със себе си ли да се състезават.
И какво стана ? Напъна се планината и роди мишка :) Много шум за ....... едно голямо старо обновено .....:)
Корейците го направиха...след по-малко то 3 седмици и ще го демонстрират. На 6ти ще видим и HTC какво е представят...
Не мога да приема,че 16 месеца по-късно единственият реален ъпгрейд в техния единствен модел телефон ще е сензора на камерата. Процесора е ясен от къде е и от кога е.
Съдебните дела със Самсунг сега ми се изясни защо се водят толкова ожесточено.
Жалко.....чак ми е криво.
Не мога да приема,че 16 месеца по-късно единственият реален ъпгрейд в техния единствен модел телефон ще е сензора на камерата. Процесора е ясен от къде е и от кога е.
Съдебните дела със Самсунг сега ми се изясни защо се водят толкова ожесточено.
Жалко.....чак ми е криво.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Още малко и очаквам някой и да се разплаче...
Вайкането е такова сякаш току що сте установили,че жената, с която сте спали вчера на пияна глава не е точно жена! :|
Apple вдигнаха пропаганден шум типично в техен стил,вие като наивни дечица очаквахте някакво чудо и сега,когато установихте че чудо няма,нервно тропате с крак с нескрито разочарование!
Понякога се удивлявам колко лесно в днешно време се манипулират хората...
Вайкането е такова сякаш току що сте установили,че жената, с която сте спали вчера на пияна глава не е точно жена! :|
Apple вдигнаха пропаганден шум типично в техен стил,вие като наивни дечица очаквахте някакво чудо и сега,когато установихте че чудо няма,нервно тропате с крак с нескрито разочарование!
Понякога се удивлявам колко лесно в днешно време се манипулират хората...