iPhone 4S е с двуядрен процесор и 8МР камера
Re: iPhone 4S е с двуядрен процесор и 8МР камера
Нямам идея защо не е 4" или 4.3" . Може би предстои представянето на Айфоун 5... не знам.
Айде едно банче за една седмица за обида. Просиш си го в последните дни, спамиш, обиждаш и се държиш налудничаво. Не че е нещо необичайно за теб, Иване.
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Аз съм направо като ужилен. Само това ли е? Отделиха повече време да демонстрират Сири отколкото айфона.
3GS не ми харесва, основно заради кофти дисплея и ужасната батерия, да не говорим за драскащата се от въздух пластика, но пък за "Безплатен" с 2-год. договор звучи прекрасно (няма да ни огрее в БГ)
4 е супер за $99, но като ще правят 8GB версия, това означава ли, че все пак ще оправят проблема със хватката на смъртта в 4-ката !?!?!?!? 16 и 32GB версии на 4 да разбирам, че няма да се произвеждат.
4S е солиден ъпгрейд, особено с новия процесор и страхотните възможности на камерата за фото и видео. Подобрението на живота на батерията е не е зле, но все се надявам на по-революционни резултати откъм батерия. Пак не разбрах дали хватката на смъртта е оправена в този модел !?!?!? Много ме дразни, че изобщо не говорят за този проблем, който е повсеместен.
Като цяло огромно разочарование, на фона на истерията, която беше досега. Докато съм ОК с дисплей 3.5 инча, един нов номер 5 със по-голям диплей и по-куул дизайн би бил супер.
Колкото и да е готин дизайна на 4-ката, вече омръзва. Куцо, кьораво и сакато има айфон и е или черен или бял - голям избор няма що. Каква ирония само като се сетя за една реклама на Моторола, иронизираща култовата реклама от миналото на Епъл с тема Джордж Оруел и 1984-та. А защо не други цветове - вижте Нокия Н9 - красота.
http://www.youtube.com/watch?v=m9UYOURsnR0 - (yes)
http://www.youtube.com/watch?v=ZlbLvijVbSU
---
Аз лично смятах, че къде по-авангардно би било да представят следния лайн-ъп:
iPhone 4S с 8, 16, 32GB
iPhone 4T или "нещо си" с тялото на iPod Touch (тънък и секси)
iPhone 5 с 32, 64GB и 4-инчов дисплей и дизайн подобен на МБАир
---
мечтая си аз и за iPad с Ретина Дисплей !!!
---
3GS не ми харесва, основно заради кофти дисплея и ужасната батерия, да не говорим за драскащата се от въздух пластика, но пък за "Безплатен" с 2-год. договор звучи прекрасно (няма да ни огрее в БГ)
4 е супер за $99, но като ще правят 8GB версия, това означава ли, че все пак ще оправят проблема със хватката на смъртта в 4-ката !?!?!?!? 16 и 32GB версии на 4 да разбирам, че няма да се произвеждат.
4S е солиден ъпгрейд, особено с новия процесор и страхотните възможности на камерата за фото и видео. Подобрението на живота на батерията е не е зле, но все се надявам на по-революционни резултати откъм батерия. Пак не разбрах дали хватката на смъртта е оправена в този модел !?!?!? Много ме дразни, че изобщо не говорят за този проблем, който е повсеместен.
Като цяло огромно разочарование, на фона на истерията, която беше досега. Докато съм ОК с дисплей 3.5 инча, един нов номер 5 със по-голям диплей и по-куул дизайн би бил супер.
Колкото и да е готин дизайна на 4-ката, вече омръзва. Куцо, кьораво и сакато има айфон и е или черен или бял - голям избор няма що. Каква ирония само като се сетя за една реклама на Моторола, иронизираща култовата реклама от миналото на Епъл с тема Джордж Оруел и 1984-та. А защо не други цветове - вижте Нокия Н9 - красота.
http://www.youtube.com/watch?v=m9UYOURsnR0 - (yes)
http://www.youtube.com/watch?v=ZlbLvijVbSU
---
Аз лично смятах, че къде по-авангардно би било да представят следния лайн-ъп:
iPhone 4S с 8, 16, 32GB
iPhone 4T или "нещо си" с тялото на iPod Touch (тънък и секси)
iPhone 5 с 32, 64GB и 4-инчов дисплей и дизайн подобен на МБАир
---
мечтая си аз и за iPad с Ретина Дисплей !!!
---
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 14:19
Абсолютно нищо ново,което да заинтригува един бъдещ купувач,освен ако не е заклет фен на Apple.Всичките така наречени "нововъведения" отдавна ги има в един куп други,излезли преди месеци телефони...А да оставиш размера на дисплея на 3.5'' е направо жалко и смешно и като добавим обичайните рестрикции на Apple,които има софтуера и хардуера,играта тотално загрубява.Според мен,този телефон е създаден,за да се изтискат максимални печалби от една предварително създадена истерия.
П.П- Представям си милионите неприятно изненадани фенове...не унивайте-винаги може да смените телефона с друг!;)
П.П- Представям си милионите неприятно изненадани фенове...не унивайте-винаги може да смените телефона с друг!;)
Аз пък съм доволен. За "Siri" никой, нищо не спомена... (woo)
Така като гледам си оставам с 4-ката и съм повече от щастлив от този факт. Всички забравяте големите новости iOS5 и iCloud, които издигат 4 на много по-високо ниво.
iPhone 4S и за мен, не е нещо впечатляващо, но просто когато дойде време за нов телефон вероятно ще е той. Камерата прави уникални снимки - гледах тестовите необработени и качеството е безпрецедентно за мобилен телефон. 1080р видео е добре дошло. Общо взето всичко за което беше останало да се мрънка в iPhone4 освен размера на дисплея вече е факт в 4S. Не мисля, че размера на дисплея при iOS е толкова важен колкото при Андроид.
Гласовото управление изглежда много добре за англоговорящите, но все пак продължавам да съм скептичен докато не го видя на живо.
За съжаление Apple явно все по-трудно опазват тайните си - нямаше нещо, което да не знаех преди представянето. Единствената "изненада" е програмата за картичките .. всичко друго вече беше извъртяно по блоговете и туитър.
A4i дай малко повече информация за бомбата, която хвърли за изхабяването на батерията на iPad2 за 2 часа. Ползвам го от първата седмица в която е в продажба и имам доста сериозни наблюдения. С пуснати push notifications, wifi, bluetooth (клавиатура), дисплей на ауто и сумати бози от Cydia (mobilesubstrate и тн) под 8 часа не съм го докарвал а не ми и трябва.
iPhone 4S и за мен, не е нещо впечатляващо, но просто когато дойде време за нов телефон вероятно ще е той. Камерата прави уникални снимки - гледах тестовите необработени и качеството е безпрецедентно за мобилен телефон. 1080р видео е добре дошло. Общо взето всичко за което беше останало да се мрънка в iPhone4 освен размера на дисплея вече е факт в 4S. Не мисля, че размера на дисплея при iOS е толкова важен колкото при Андроид.
Гласовото управление изглежда много добре за англоговорящите, но все пак продължавам да съм скептичен докато не го видя на живо.
За съжаление Apple явно все по-трудно опазват тайните си - нямаше нещо, което да не знаех преди представянето. Единствената "изненада" е програмата за картичките .. всичко друго вече беше извъртяно по блоговете и туитър.
A4i дай малко повече информация за бомбата, която хвърли за изхабяването на батерията на iPad2 за 2 часа. Ползвам го от първата седмица в която е в продажба и имам доста сериозни наблюдения. С пуснати push notifications, wifi, bluetooth (клавиатура), дисплей на ауто и сумати бози от Cydia (mobilesubstrate и тн) под 8 часа не съм го докарвал а не ми и трябва.
За "упростени" интерфейси ще си говорим... На умните хора им дай сложни.
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Олеле [B]Samsung Galaxy S II[/B] съсипва [B]4S[/B]-ката грубо!!!
http://www.engadget.com/2011/10/04/iphone-4s-vs-the-smartphone-elite-galaxy-s-ii-bionic-and-tita/
---
http://www.engadget.com/2011/10/04/iphone-4s-vs-the-smartphone-elite-galaxy-s-ii-bionic-and-tita/
---
За това ли беше голямото чакане?Ау ау....поизложиха се този път от apple,явно отсъствието на чичо Стиви си казва думата.:X
Едно им признавам на огризаната Ябълка - майстори са в прилагането на психологията на масите. Един кратък поглед на официалния им сайт - нито дума за Айфон 5, а целио свет го чака като манна небесна. Който не вярва, да напише в търсачката на сайта им "Iphone 5" (woo) Народа /и в този форум също/ се упражняват в писане, а пичовете от Епъл гледат сеир. И накрая се получи като в една БГ филмова класика - не било кит, а цаца. (woo)